- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Hadi ya iyiymiş o zamanNormalde yapar aslında, fındıktan zaman bulamamış öyle söylüyor:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya iyiymiş o zamanNormalde yapar aslında, fındıktan zaman bulamamış öyle söylüyor:))
Ay evet,ben tatlı canavarı,hepsine 'Aman Tanrım'nidaları esliğinde bakiyorum.Gerçekten özel kategorilerden biri oldu, tatlılarda da sunumlar çok özenliydi, zevkli geçmişti
Sıcak ya ondandır, insanın canı birşey yapmak istemiyor
Öyle diyorum tabi.Süre çok.Yeni başladık daha.Öyle mi diyorsun Daha süre var mı canım:)
:)) İnşaAllah canımvarr tabiii hadi bakalım gelişinin şerefine bize bir kekk.. değilmi..@nevreste m
Hep baharı yaşayalımAy evet,ben tatlı canavarı,hepsine 'Aman Tanrım'nidaları esliğinde bakiyorum.
Kızım olmasa klima açip yatacağim sabahtan aksama kadar o derece halsizim. Kış gelsin istemiyorum ama çok sicak
Gelmesin ya,iki kere tatile gittim ama hala birşey anlamadım ben bu sene yazdanHep baharı yaşayalım
Bende çocuk yok ama klimayı o kadar açamıyorum, ertesi güne felç oluyoruz Boşver ya gelsin kış, ısınmanın yolu var nasılsa
Uzun süre tek başına kaldığından alışmış, her iş gelir elindenHadi ya iyiymiş o zaman
Bu kadar dişli rakibin üstüne de katılmak biraz riskli amaBir anne keki yaparım artık:)Öyle diyorum tabi.Süre çok.Yeni başladık daha.
En güzel kek anne kekidir zaten.Uzun süre tek başına kaldığından alışmış, her iş gelir elinden
Bu kadar dişli rakibin üstüne de katılmak biraz riskli amaBir anne keki yaparım artık:)
E daha ne olsun 2 defa gitmişsin, ben ne yapayım gidemedim dahaGelmesin ya,iki kere tatile gittim ama hala birşey anlamadım ben bu sene yazdan
Pasta gibi kat kat giyinmekten nefret ediyorum,kışı sevmiyorum ben ya
Görüşürüz canım.Öpüyorum hepinizi kızlar, görüşürüz
Valla aylarca kalsam kesmezdi beni. Hem zsten bavul hazırla bosalt yıka derken yoruldum ki benE daha ne olsun 2 defa gitmişsin, ben ne yapayım gidemedim daha
Pasta gibi giyinme
Beni foruma gelme mi bekliyormuş
Ben geldim eklendi ve beraberinde bir tarif daha
Suyla Elektriğin kesintisi hayatı felç ediyor
Olsun ya takılıyorum öyle, benim açımdan sorun yok
Ben çıkıyorum güzeller,kendinize iyi bakın.
Bende çok üşüyorum ama kat kat giyinemiyorum, boğuyor beni. İnce giyinip üşüyorum kış boyuValla aylarca kalsam kesmezdi beni. Hem zsten bavul hazırla bosalt yıka derken yoruldum ki ben
Nasil giyiniyim canım çok üsürüm ben ya.
Sende kendine iyi bak, görüşürüzBen çıkıyorum güzeller,kendinize iyi bakın.
Vuslat'ım gelmişCanım hoşgeldin nasılsınBuldum:)
Çok iyi yapmışsın canımOna ben de alışamadımHoşbuldum canım Şöyle bir göz attım da benim yapabileceğim bir şey yok, tarifler süper Vuslat a alışmışım paptya yapancı geldi:)