- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Vuslat hoşgeldin canım.Nasılsın?Herşey yolunda mı?Özlettin kendini.Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar, herkes iyidir umarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuslat hoşgeldin canım.Nasılsın?Herşey yolunda mı?Özlettin kendini.Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar, herkes iyidir umarım:)
Sana cısss.. onlarIyiyim canım,keklere bakıp bakıp can cekişiyorum Sen nasılsın
Pc de hazır iyi oluyor da telefonda zorluyor:)Ben hiçbirinin kodunu bilmiyorum, hazırcıyım
Evet smileyler çıkınca kasıyor telefon farkındayım da yine de daha kolay geliyorPc de hazır iyi oluyor da telefonda zorluyor:)
Aynen ya ,bakarken doyuyorum benSana cısss.. onlar
Katılacak mısın?
Canım, hoşbuldum Yolunda canım çok şükür, ben de çok özledim siziVuslat hoşgeldin canım.Nasılsın?Herşey yolunda mı?Özlettin kendini.
kızzzz koşş mutfağaaaaaAynen ya ,bakarken doyuyorum ben
Aslında istiyorum ama tarifler çok iddialı,cesaret hapı yutup öyle gelicem
Yada gelemiyeceģimbilemedim.
sordum ,sordum durdum seni tatlımm ne oldu bu hatuna deyin ..Canım, hoşbuldum Yolunda canım çok şükür, ben de çok özledim sizi
Çok tatlısın sen ya Senin de tariflerin çok güzel oluyor hem, hapa ihtiyacın yokAynen ya ,bakarken doyuyorum ben
Topla cesaretini katıl.Şans bu hiç belli olmaz.Rekor kıralım bu kategoride.Aynen ya ,bakarken doyuyorum ben
İat.a gittim geldim pc daha beter olmuş, fosilleşmeye durdu artık açmaya açmayaEvet smileyler çıkınca kasıyor telefon farkındayım da yine de daha kolay geliyor
Kullanmayınca pas tutması normal :) Toz kaplamıştır onu şimdiİat.a gittim geldim pc daha beter olmuş, fosilleşmeye durdu artık açmaya açmaya
Çok sevindim canım iyi olmanıza. Arayı çok açtın.Bize kek yaparak kapatabilirsin belki.Canım, hoşbuldum Yolunda canım çok şükür, ben de çok özledim sizi
sordum ,sordum durdum seni tatlımm ne oldu bu hatuna deyin ..
Aynen:) Sağolsun eşimde hiç tozunu almamışKullanmayınca pas tutması normal :) Toz kaplamıştır onu şimdi
Almasını bekliyor muydun gerçekten? Biz yokken nasıl açlıktan susuzluktan ölmüyorlar hayret ediyorum
Aynen:) Sağolsun eşimde hiç tozunu almamış
Sende öylesinki zatenÇok tatlısın sen ya Senin de tariflerin çok güzel oluyor hem, hapa ihtiyacın yok
Canım işin sakası o ,takılıyorum size zaten ben iddiali degildim genel anlamda bu sebeple kazanmayı dert etmiyorum,Bu kategori müthiş oldu,hepsi birbirinden güzel,oylamada bile zorlanacağız fazlaca eminim Bakalim fırsat olursa eklerim yinede,maksat muhabbet olsunTopla cesaretini katıl.Şans bu hiç belli olmaz.Rekor kıralım bu kategoride.
Gerçekten özel kategorilerden biri oldu, tatlılarda da sunumlar çok özenliydi, zevkli geçmiştiSende öylesinki zaten
Bakalım canım ya,tembelliğim mi üzerimde nedir,mutfağa giresim gelmiyor. Bugün minnakla kurabiye yaptık,o bitince yapabilirsem eklerim muhakkak. Benim zaten iddiam olmuyor bilirsin,takılıyorum zira hepsi birbirinden güzel oldu bu kez kategoride, tatlı diye mi cazip geldi bilemiyorum ama bakakaldım hepsine vallahi
Canım işin sakası o ,takılıyorum size zaten ben iddiali degildim genel anlamda bu sebeple kazanmayı dert etmiyorum,Bu kategori müthiş oldu,hepsi birbirinden güzel,oylamada bile zorlanacağız fazlaca eminim Bakalim fırsat olursa eklerim yinede,maksat muhabbet olsun
Öyle mi diyorsun Daha süre var mı canım:)Çok sevindim canım iyi olmanıza. Arayı çok açtın.Bize kek yaparak kapatabilirsin belki.
varr tabiii hadi bakalım gelişinin şerefine bize bir kekk.. değilmi..@nevreste mÖyle mi diyorsun Daha süre var mı canım:)
Normalde yapar aslında, fındıktan zaman bulamamış öyle söylüyor:))Almasını bekliyor muydun gerçekten? Biz yokken nasıl açlıktan susuzluktan ölmüyorlar hayret ediyorum