- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
eminim üzülmüşsündürde...ama mutlu bir gün ve umarım göbekler, halaylar gelmiştir..
Her iki duyguyuda yaşadım resmen,ama hiç oturmadım sürekli halay çekip göbek attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminim üzülmüşsündürde...ama mutlu bir gün ve umarım göbekler, halaylar gelmiştir..
yaptım azıcık yaramazlıkk bekliyorum canım kimbilir neler döktürmüşsündürr..olsun ceza gelirse muneden gelsin..
ohhhhhh sefan olsunnn en iyisini yapmışsın canımm RABBİM tamamına erdirsinn...ne mutlu sana evladının gelin oluşunu görüyorsunn ..Her iki duyguyuda yaşadım resmen,ama hiç oturmadım sürekli halay çekip göbek attım
ohhhhhh sefan olsunnn en iyisini yapmışsın canımm RABBİM tamamına erdirsinn...ne mutlu sana evladının gelin oluşunu görüyorsunn ..
Gelıceeemmmm belkı bugun belkı yarın
Aminnnnn inşallah canımmm..Acayip oynadım ama,bu kadarını bende beklemiyordum amin inşallah darısı oğluna olsun inşallah
Aminnnnn inşallah canımmm..
Her iki duyguyuda yaşadım resmen,ama hiç oturmadım sürekli halay çekip göbek attım
ne tatli yorlunluklardir
Allah mesut etsin insh
darisi tum bekarlarimiza :)
Benden hemen once kım bırıncı olmustu o da yenı sayılır ıkımız bırakalım o zaman baskaları sevınsınkiz sen yeni birinci oldun zati, birak biz de sevinek zalimim kizi
insanoğlunun yaşadığı ve yaşayacağı o kadar başka ,başka güzel duygular varki .RABBİM yaşatmayı nasip etsin daha dur evlenecek kızın anane olacaksın işte o zaman o torun seni daha farklı duygulara yönlendirecek kendi annemden biliyorum canımm..Farklı bir duyguymuş onu anladım..
Hanım abla gorunmuyordun buralarda tatlı bır sebebı varmıs megerHem yorgunluk hem tedirginlik yaşıyorsunuz sonuçta nasıl olacak filan diye düşünceye giriyor insan.
Amin inşallah,darısı bekarlara o zaman
nuryolu aldınmı cevabı bir önceki ŞEFİMMM..Benden hemen once kım bırıncı olmustu o da yenı sayılır ıkımız bırakalım o zaman baskaları sevınsın
Hanım abla gorunmuyordun buralarda tatlı bır sebebı varmıs meger
Hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah
Benden hemen once kım bırıncı olmustu o da yenı sayılır ıkımız bırakalım o zaman baskaları sevınsın
Gencecık kaynanaFırsat bulamıyordum birde,sürekli koşturmaca derken gelemiyordum..
Çok sağol,amin inşallah kaynana oldum bende daha ne olduğunu bile anlayamıyorum
insanoğlunun yaşadığı ve yaşayacağı o kadar başka ,başka güzel duygular varki .RABBİM yaşatmayı nasip etsin daha dur evlenecek kızın anane olacaksın işte o zaman o torun seni daha farklı duygulara yönlendirecek kendi annemden biliyorum canımm..
Gencecık kaynana
Dogrudur rahatlamıssınız artık bıraz ınsallah
Kek yapsana bıze
Olmaz dımıkim olmustu
neyse .gel katilalim.bizsiz olmaz ...nevos cok israr ediyor.kirmayalim
nuryolu aldınmı cevabı bir önceki ŞEFİMMM..