• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Marifetli ellerden "Kekler" oylaması

En Başarılı Bulduğunuz Kek Tarifi ?

• Ankete Katılan
    201
  • Anket Kapalı .
ohhhhhh sefan olsunnn en iyisini yapmışsın canımm RABBİM tamamına erdirsinn...ne mutlu sana evladının gelin oluşunu görüyorsunn ..

Acayip oynadım ama,bu kadarını bende beklemiyordum :KK53: amin inşallah darısı oğluna olsun inşallah

Farklı bir duyguymuş onu anladım..
insanoğlunun yaşadığı ve yaşayacağı o kadar başka ,başka güzel duygular varki .RABBİM yaşatmayı nasip etsin daha dur evlenecek kızın anane olacaksın işte o zaman o torun seni daha farklı duygulara yönlendirecek kendi annemden biliyorum canımm..

Hem yorgunluk hem tedirginlik yaşıyorsunuz sonuçta nasıl olacak filan diye düşünceye giriyor insan.
Amin inşallah,darısı bekarlara o zaman :KK60:
Hanım abla gorunmuyordun buralarda tatlı bır sebebı varmıs meger:KK200:
Hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah:KK200::KK200:

Hanım abla gorunmuyordun buralarda tatlı bır sebebı varmıs meger:KK200:
Hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah:KK200::KK200:

Fırsat bulamıyordum birde,sürekli koşturmaca derken gelemiyordum..
Çok sağol,amin inşallah kaynana oldum bende daha ne olduğunu bile anlayamıyorum :KK48:

insanoğlunun yaşadığı ve yaşayacağı o kadar başka ,başka güzel duygular varki .RABBİM yaşatmayı nasip etsin daha dur evlenecek kızın anane olacaksın işte o zaman o torun seni daha farklı duygulara yönlendirecek kendi annemden biliyorum canımm..

Zaman ne gösterecek bizlere onuda yaşayıp göreceğiz bakalım..
Torun çok farklı birşey tabiki,

Back