İyi bakalımYok canım vallahi korkmasınlar çok basit benim yapacağım bildiğin anam babam işi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bakalımYok canım vallahi korkmasınlar çok basit benim yapacağım bildiğin anam babam işi :)
O zaman yeni yapılan tarif senin tarif
Of.. Kötü olmuş
Yok o değilde zor karar vermiştim zaten korktuğuma uğradım napalım kısmet değilmiş bende farklı bi tane yaparım :)Of.. Kötü olmuş
Sağlık olun ya, yeni güzel tarif bulursun.
Hayırlı geceler
Kurabiyelerde de yaşadık bunu, 4 tarif çakışmıştı Bazı kategorilerde yaşanıyor neyse ki gördün öndenYok o değilde zor karar vermiştim zaten korktuğuma uğradım napalım kısmet değilmiş bende farklı bi tane yaparım :)
Bu gün tüm malzemelerimi tamamlamıştım oysa
O yüzden acele etmek gerekiyorYok o değilde zor karar vermiştim zaten korktuğuma uğradım napalım kısmet değilmiş bende farklı bi tane yaparım :)
Bu gün tüm malzemelerimi tamamlamıştım oysa
günaydınn geldimm canımm Mune m azıcık hapse attı benii napam girdimmi siyasete bir susuyorum iki susuyorum üçüncüsünde hop hapisee..olsunn arada bir uzaklaşmak iyidir ..geldimm ama elimde boş gelmedimm haniii tarifimlee geldimmm.. Nevreste mm canımm..Kakao ve Ben neredesin canim ? yoklugun belli oluyor
yaptım azıcık yaramazlıkk bekliyorum canım kimbilir neler döktürmüşsündürr..olsun ceza gelirse muneden gelsin..hosgeldin canimm
uzun surdu ama,ozledikkk
yarisma sensiz olmaz zatennn.bugun bende geliyorum ins
hosgeldin canimm
uzun surdu ama,ozledikkk
yarisma sensiz olmaz zatennn.bugun bende geliyorum ins
Bende gelem mıyaptım azıcık yaramazlıkk bekliyorum canım kimbilir neler döktürmüşsündürr..olsun ceza gelirse muneden gelsin..
hele sensiz hiç olmazzz ŞEFİMMM gel tabi ve göster bize yeni marifetleriniii...Bende gelem mı
Gelıceeemmmm belkı bugun belkı yarınhele sensiz hiç olmazzz ŞEFİMMM gel tabi ve göster bize yeni marifetleriniii...
bekliyoruz çok bekletmeee...Gelıceeemmmm belkı bugun belkı yarın
Günaydınn canımmm.. nasılsınnn..Günaydınlar hanımlar
Günaydınn canımmm.. nasılsınnn..
hayırlısı olsun inşallah tahmin ettim pek yoktun buralarda RABBİM tamamına erdirsinn her şey gönlünüzce olsunn eminim harika bir nişan olmuştur. ve eminim kızında harika olmuşturr..Günaydın,çok yorgunum diyeyim hatta atamadım üzerimden koşturma nişan derken canımız çıktı yani
eminim üzülmüşsündürde...ama mutlu bir gün ve umarım göbekler, halaylar gelmiştir..Günaydın,çok yorgunum diyeyim hatta atamadım üzerimden koşturma nişan derken canımız çıktı yani