- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Du Nevoş"um bi görelim önce dimi :)Tamam o zamanSen yap biz bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Du Nevoş"um bi görelim önce dimi :)Tamam o zamanSen yap biz bekliyoruz
O zaman mütevazilik yapıyorsunBizi şaşırtacaksınZaten uzmanlık alanım sayılır ancak bu yeni tarifler pek bi üretken benim yaptıklarım kendi ürettiklerim ve etraftan çok beğenilen tarifler aslında :)
Acele et bizi çok bekletmeDu Nevoş"um bi görelim önce dimi :)
Lezzetiyle döverim diyorsunZaten uzmanlık alanım sayılır ancak bu yeni tarifler pek bi üretken benim yaptıklarım kendi ürettiklerim ve etraftan çok beğenilen tarifler aslında :)
Yok vallahi değil kendimce beğenilen abartısız bi kek yapıcam maksat şu yarışmalara katılamamamın sihrini bozmak :)O zaman mütevazilik yapıyorsunBizi şaşırtacaksın
Gibi mi oldu bak utandım şimdi ":)Lezzetiyle döverim diyorsun
Herkes farklı şeyleri sevmiyor, klasiklerde vazgeçmez
Baştan söyleyelim bir sefer katılınca bağımlılık yapıyorYok vallahi değil kendimce beğenilen abartısız bi kek yapıcam maksat şu yarışmalara katılamamamın sihrini bozmak :)
Tamam söz bu günlerde paylaşırım :)Acele et bizi çok bekletme
Biliyorum canım benim makyajda katılacaktım ondada düştüm surat mosmor katılamadım yineBaştan söyleyelim bir sefer katılınca bağımlılık yapıyor
İnşaallahTamam söz bu günlerde paylaşırım :)
Eh birazcıkGibi mi oldu bak utandım şimdi ":)
Geçmiş olsunHayırlısı böyleymişNasip diyelimBiliyorum canım benim makyajda katılacaktım ondada düştüm surat mosmor katılamadım yine
Yok atarım utanmayı yakında merak etme :))Eh birazcık
Utanma ya, neyse o
Evet sağol canım her şeyin hayırlısı elbet :)Geçmiş olsunHayırlısı böyleymişNasip diyelim
Korkayım mıYok atarım utanmayı yakında merak etme :))
Çok güzel olmuşYarışmacılar senden korkmalıEki Görüntüle 1621518 Bu benim ilk yaş pasta deneyimim meselâ naçizane :)
Aslaa sakın ha ne haddime :)Korkayım mı
Sabah için Börek yapıyorum, ondan geç kalıyorum arada
Yok canım vallahi korkmasınlar çok basit benim yapacağım bildiğin anam babam işi :)Çok güzel olmuşYarışmacılar senden korkmalı