- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Canım elbette var zaten o piyano kek,,dondurma kulahinda kek,,yumurta kabuğunda kek,,alman kek,,çikolata rüyası kek,,kokostar kek,,elma içinde kek,çikolatalı ıslak kek,,hele o bol cevizli bol çikolatalı kek, karton bardaktaki kek,,ve daha sayamadiklarim, varyaaaa. işte ben böyle oldummm..Bnm tarifim var bana vir
Yapma yaa bugün bitmedimi bu oylama,,,Ana oylamaya bgun bitecek sandiydimdaha 3 gun varmis 3 gunde bakalim neler olacak hepicinizi yinicem nihahahahahha
Canım elbette var zaten o piyano kek,,dondurma kulahinda kek,,yumurta kabuğunda kek,,alman kek,,çikolata rüyası kek,,kokostar kek,,elma içinde kek,çikolatalı ıslak kek,,hele o bol cevizli bol çikolatalı kek, karton bardaktaki kek,,ve daha sayamadiklarim, varyaaaa. işte ben böyle oldummm..
Yapma yaa bugün bitmedimi bu oylama,,,bende sevinmiştir oylama bitti diye..
Bende yaptım benim ufaklik bayıldı.. O yumurta keke,,Aynen bende cok begendim ve cok ilgimi ceken yumurta kabugunda keki denedim cok harika oldu , ve gercekten emek isteyen bir t ar if oldu icin ona verdim . Yumurta yemeyen bir ailede yumurta kabugu biriktrmek cok zordu . O yuzdende oyumu.ondan yana kullandm . Kisa bir sürede alman kekinide deniycm .
Senin piyano keki bilirim ve evdede yaparım o ne güzel bir lezzettir yarabbimm...Yok kiz bitmesin belki kk hatunlari vazgecip tum oylarını bana virirler
Senin piyano keki bilirim ve evdede yaparım o ne güzel bir lezzettir yarabbimm...
Kesinlikle bgun gene yaptim ben vala o kako nun azimdan dagilmasi immm
Rica ederm :))