İnşaAllah, bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, evlat hasreti çeken herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim minik geçen ay 3 yaşını doldurdu canımne guzel oldu boyle canim
senin bebis 3 aylikti o zaman
evet duydum azerinin hamileligini cok sevindim , biz bi kac ay arayla hamileligimizi ogrenmistik , sonra kaybettigini soyledi
Rabbim bu defa hayirla kucaklamayi nasip etsin insh.
simdi neler yapiyon
Doğru söylemiş neden az yapıyorsunPinkom benim büyük kız geldi şimdi diyor ki, "anne niye az yaptın hemen bitti" Bir de sinirli sinirli söylüyor
Eline sağlık canım
Yumurta yoktu kiDoğru söylemiş neden az yapıyorsun
Eline sağlık canım
Hanımlar çok Mutlu oldum deneyip beğenmenize
Benle Cimcime önden biriktirmeye başladık, sen de öyle yap birdahakineYumurta yoktu ki
Bak onu hiç düşünemedim, halbuki her sabah 5-6 yumurta yeniyor evdeBenle Cimcime önden biriktirmeye başladık, sen de öyle yap birdahakine
Süpermiş kolay biriktirirsin o zamanBak onu hiç düşünemedim, halbuki her sabah 5-6 yumurta yeniyor evde2 günde tamamlarım o zaman:)
Sen de Allah'a emanet ol canım benimSüpermiş kolay biriktirirsin o zaman
Ben kaçıyorum canım Allah'a emanet ol. Hayırlı geceler
cikilata ruyasi hic oy almadi...
ama duuur
konuda begenenlerin, muhtesem, muthis, 10 numero diyenlerin yakasina yapiscam sonra
İnşaAllah, bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, evlat hasreti çeken herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim minik geçen ay 3 yaşını doldurdu canım
Ben yine aynen devam canım çocuklar büyüyor ben yaşlanıyorum, böyle işte...senin bebişler de büyümüştür
Size güveniyorum
O is bizde nevoo sen merak etme
Tatil dolayısıyla oylama çok ağır gidiyor..
Yarışmacı arkadaşlar konuyu sık sık güncelleyin
Çok tatlısınyarismanin agirligi bi tarafa 0 oy almak cok uzuyor...
hulya kocyigit gibi yan yan kosup ,yatagima atlayasim var ama kv lerdeyim yapamiyorum
Çok tatlısın
Ne oluyor burada bakayımsensin tatli
Oyyy kıyamam. Yok kuzum yok,biz kazanamayacağız belli olduyarismanin agirligi bi tarafa 0 oy almak cok uzuyor...
hulya kocyigit gibi yan yan kosup ,yatagima atlayasim var ama kv lerdeyim yapamiyorum