- 19 Kasım 2013
- 18.614
- 33.534
Bu arada oyun için çok teşekkür ediyorum, görmusken söyleyeyim dedimNe oluyor burada bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada oyun için çok teşekkür ediyorum, görmusken söyleyeyim dedimNe oluyor burada bakayım
Ne oluyor burada bakayım
Oyyy kıyamam. Yok kuzum yok,biz kazanamayacağız belli oldu
Benimde 1 di oyum,bugün 2 olmuş bir sevindirik oldum
Ama 3. bile olamıyorum :)senin sinirin bozuluyorsa biz ölek o zamn
Ama 3. bile olamıyorum :)
Sizi o yüzden etiketlemedim alah iyiliğini versin sadece öyle konusmak fikrinizi almak icin yoksa ben sizi biliyorumb. :iz mi tanidiklkonuşmak iciyoz yoqsam ariçin slar mi bize veriyor ?
hani benim arkadaslarim o zaman yalanmiydi hersey
Sizi o yüzden etiketlemedim alah iyiliğini versin sadece öyle konusmak fikrinizi almak icin yoksa ben sizi biliyorum
Mesela bana kimse oy atmıyor feraceli ilk kez katılıyorum normal gerci ama yani normal mesela ben seni tanıyorum ya sana oy veresim ilk başta normal yani neyse sonuncu olmakta güzel olur önemli olan katilmakti nasılsın bu arada
Selamlar herkese Nasılsıniz kekci tayfa bir sürü tarif olmuş ama
moda gibi gizli sanıyordum ben meğer açıkmış ay heyecan oluyor valla benimde ilk katılmam henüz oyumu kullanmadım son gün kullancam belki birinci değişir çekişmeli olunca daha zevkli oluyorsaka bi tarafa , katiliyorum canim
arkadasa degil emege oy vermek lazim ,
keske tariflerin kime ayit oldugu belli olmasa o zaman daha saglikli sonuclar olur bence :)