Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke birden fazla 2 veya 3 mesela,oy verme hakkımız olsaydı. Oy vermek istediğim başka kişiler de vardı.
cikilata ruyasi hic oy almadi...
ama duuur
konuda begenenlerin, muhtesem, muthis, 10 numero diyenlerin yakasina yapiscam sonra
Eline sağlık Canım çok güzel olmuşİşte Pinko'nun tarifi Çok lezzetliydi, tekrar ellerine sağlık PinkomEki Görüntüle 1637710
O yorumlara bakarak ben de 1. olurum diyorum Nurcum ama havayı alıyorumcikilata ruyasi hic oy almadi...
ama duuur
konuda begenenlerin, muhtesem, muthis, 10 numero diyenlerin yakasina yapiscam sonra
Aynı anda gelmişiz kuzuTeşekkür ederim canımEline sağlık Canım çok güzel olmuş
Eline sağlık Canım çok güzel olmuş
Ellerinize sağlık:)
Ay onu yazmamış mıyim bencikilata ruyasi hic oy almadi...
ama duuur
Ellerinize sağlık:)
Ben de teşekkür ederimEvet çok lezzetliydi, benim çocuklar bir oturuşda bitirdi hepsiniTskler sizinde pinkim.sagolsun guzel bir tarifler bulusturdu bizi
O yorumlara bakarak ben de 1. olurum diyorum Nurcum ama havayı alıyorum
Canımsın Yıllar önce ev işlerinde beraberdik şimdi yemekte Bu arada Aziyi duydun mu canım, ikizlere hamileymiş
seninde ellerine saglik vuslatim
seninle karsilasmis olmak benim icin en guzel hediye oldu
Ay onu yazmamış mıyim ben
Çok güzel gorünüyo canımmm
Rica ederim canımmmmmmmtesekkur ederim
Canımsın Yıllar önce ev işlerinde beraberdik şimdi yemekte Bu arada Aziyi duydun mu canım, ikizlere hamileymiş