- 14 Mart 2014
- 597
- 404
Tabiki yardımcı olurum canım ne demek ben kalori sayıyorum günlük 1000 1200 kaloriyi geçmiyorum istediğimi yiyorum sanada kesinlikle öneririm günlük 1000 kaloriyi geçme bak nasıl gidiyor kilolar hele şimdi ramazanda daha az yiyorum almıyo midem tabi arada kaçamaklarım oluyo ama dengeliyorum mesela iftardan sonra tatlı dondurma falan yediysem sahur yapmıyorum yada sadece 1 bardak süt içiyorum o kadar işta böyle canım ramazanda spor yapamıyorum halsiz oluyorum bayramdan sonra bu spora başlıcam doğumdan kalan azck göbeğim var çok az oturunca çıkıyor bu sporun yannda bi de mekik çektimmi tamamdr bence canım callan çok uzun kızım var 20 aylık o yüzden bu sporun süreside kıssa tam benlik
Tabiki yardımcı olurum canım ne demek ben kalori sayıyorum günlük 1000 1200 kaloriyi geçmiyorum istediğimi yiyorum sanada kesinlikle öneririm günlük 1000 kaloriyi geçme bak nasıl gidiyor kilolar hele şimdi ramazanda daha az yiyorum almıyo midem tabi arada kaçamaklarım oluyo ama dengeliyorum mesela iftardan sonra tatlı dondurma falan yediysem sahur yapmıyorum yada sadece 1 bardak süt içiyorum o kadar işta böyle canım ramazanda spor yapamıyorum halsiz oluyorum bayramdan sonra bu spora başlıcam doğumdan kalan azck göbeğim var çok az oturunca çıkıyor bu sporun yannda bi de mekik çektimmi tamamdr bence canım callan çok uzun kızım var 20 aylık o yüzden bu sporun süreside kıssa tam benlik
Ramazanın başından beri kaç kilo vetdinbu yöntemle ???
Ramazanda 2 kilo verdim galiba canım hala devam ediyorum 55 olana kadar devam
Tebrik ederimçok güzel kilo vermişsin :)
merhaba bayanlar bende mari winsor pilates yaptım bugün 18dk gerçekten basenlerim yandı yani 18dkdabenim basenlerim çok fazla ya bel 80cm basen 110cm siz düşünn artk armutum bildiğiniz bıktım şu basenlerimden:2:bu platesi yapıp baseni küçülen var mı ve kaç gün yapmam lazım sonuç almam için yardımcı olurmusunuz
Ben de yeni başladıminşallah en kısa zamanda sonuç alırsın :)
bugün 6.yı yaptımher yapışımda basenler berbat yanıyor
Merhaba,en bu forumu yeni keşfettim. hareketleri tamamladınız mı. etkisi oluyormu? ben özellikle basen ve kalça için istiyorum.tşk2/60 bitmiştir.
bu sporu şiddetle tavsiye ediyorum.ilk kez basen ve kalça ağrısı çekiyorum...
demekki oradaki kaslarım yanıyor.
spor hocası mari de çok güzel sunuyor.ingilizcem çok yok ama setleri güzel sayıyor.söylediklerini net anlayabiliyorum....
bir kere deneyin sonra karar verinn....
hala bana katılacak biri gelmedi bu arada....
kiimse basenlerinden şikayetçi değilmi?....
bu yaptığınız hareketler Mari mi yoksa Jillian mı?15/60 yapıcam bugün kızlar değişim var bacaklarımda topiğime koydum fotoğraf bakmak isteyen bakabilir
bu yaptığınız hangi hareketler. o kadar cokisim telaffuz edilmiş ki kimin ne yaptığını anlamıyorum:) banada söyleyin ne yapıyorsunuz:)tienen seninle aynı zamanda başlamıştık.ben bayramda yapamadım.sen 25.güne gelmişsin.seni tebrik ederim.sanırım ikimizden başka yapan yok..oysa çok faydalı hareketler..kalça basen problemi olanlar bence yapmalılar...
Marinin 19 dklık videosu var ve tek.. Jillian ın 2 months vs olabilir.. Hekres yaptığı herşeyi farklı başlıklar altında yazınca kafs karışabiliyor. Belki de kendine hedef koymuş 30-60 gün boyunca mari yi ysptığını sayıyordur bilemem, her şey ihtimal dahilinde :)))bu yaptığınız hangi hareketler. o kadar cokisim telaffuz edilmiş ki kimin ne yaptığını anlamıyorum:) banada söyleyin ne yapıyorsunuz:)