Tarihleri açıklanmış kızlar, geçen sene yapamadım, bu sene yapabilirim diye düşünüyorum, 3 gün sürüyor. Daha önce yapan var mı, yada bu sene yapacak olan var mı?
3 bardak yesıl cay 3 bardak mısır puskulu maydanoz sapı ve kıraz sapı ıle lımon suyu sıkıp ıctım
1 lt su daha lıkıt bırsey ıcmek ıstemıyorum gece yatmadan elmalı sırke ıcerım
soda asıt verılen bır ıcecekten farkı yoktur
maden suyu hakıkı dogal asıtlı su bu yuzden ıcıceksenız kızlar maden suyu ıcın
ama cıddı kararlıyım kıraz dısı bırsey tuketmıcem enazından bugun bunu basarıcam :)
kiraz metabolizmayı hızlandırıyormus doğru :) cnm elma sirkesi'ni duydun mu bende onu mu denesem diyorum
canım görüntüm çok iç açıcı değildi yüzüm çok çökmüştü çünkü hızlı kilo wermiştim ama fiziksel olarak bitkin düşmedim sağlıklıydım ama yüzüm çirkinleşmişti
ama 2 sene korudum okşilomu yüzümde toparlandı yawaş yawaş
Selam balhuzur
Ben bu konuyu yeni gördüm. Bugün de kahvaltımı yaptım. Geç mi kaldım başlasam uygulamaya?
kızlar ahmet marankıye mesaj attım hurrıyet gazetesı uzerınden
ben normalde 1.5 kg tuketmem lazım ama 2 kgyu gecıyor doyamadıgımdan
sakıncası yokmus ve cekırdeklerı sordum gunde ıkı tane yutucakmısız
bır sorum daha vardı cevabı gelmedı cok acıktıgımızda tuzlu bırsey canımız ıstedıgınden cevız gıbı kuruyemıs tuketebılırmıyız dedım cevap yok
sızde hurrıyete uye olup sorsanız cok soru sordum dıye mı cevap gelmedı acaba :)
ve dünü sıfır kacamakla bıtırdım cok sukur:)
Kızlar afedersiniz siz ikidebir wcye gidiyor musunuz bana hiç öyle olmuyorrrr hep öyle olacak diye düşünmüştüm oysa ki
iradeli kizlaaaar,nasiil gidiyor???
ya ben saatte 2 defa gidiyorum ve asiri susuyorum,,dun 6 bardak cay ictim ama sanirim cekirdek cok yuttum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?