• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

[video]http://video.maranki.com/2534_Ahmet-Maranki-Kiraz-Detoksunu-Anlatiyor.html[/video]kizlar bu videoda diyor ki cekirdeklerini atmayin,yenmelimiki??

[video]http://video.maranki.com/2534_Ahmet-Maranki-Kiraz-Detoksunu-Anlatiyor.html[/video]kizlar bu videoda diyor ki cekirdeklerini atmayin,yenmelimiki??

bugun hurrıyet gaztesınde acıklamalar yapcakmıs detoksa ılgılı
ablam daha oncede kıraz detoksu yaptı cekırdek ıcın hıc bugune kadar bısey duymamısıt benımd e kafam karıstı cekırdekler ne olcak

kızlar ben hepsının saplarını ayırdım bırazını kullandım
mısır puskulu sapı maydanoz sapı ve kıraz sapı 2 3 dk kaynatıp 10 dk demleyıp ıctım
sonra kırazımı yıcem ama kırazlar koyu kırmızı marankının dedıgı acı ksarı eksı olandı ınsallah bulur alırım ondan
lavman yapmak zorunda degılsınız ben hıc bır kurunde lavman yapmadım ama cok faydasını gordum kürlerın .

türkancım lawman yapmak istediğine eminmisin ??

ben denedim öyle iç acıcı bişi değil yani :))

ha faydası vardır ona bişey diyemem ama beni çok rahatsız etti ( yani lawman yapmak uygulama we şekil itibari ile ) yoksa faydasını gördüm : bağırsaklarım pamuk gibi oldu , içi boş we temiz çamaşır suyuyla yıkanmış gibi hijyenik :)))))

kızlar ben çekirdekklerini yutuyorum daha doyurucu oluyor :))))) şaka bi yana alışkanlık sanırım çekirdekleri ayıklayamıyorum ben löp löp gidiweriyor...

ha faydası vardır ona bişey diyemem ama beni çok rahatsız etti ( yani lawman yapmak uygulama we şekil itibari ile ) yoksa faydasını gördüm : bağırsaklarım pamuk gibi oldu , içi boş we temiz çamaşır suyuyla yıkanmış gibi hijyenik :)))))

kızlar ben çekirdekklerini yutuyorum daha doyurucu oluyor :))))) şaka bi yana alışkanlık sanırım çekirdekleri ayıklayamıyorum ben löp löp gidiweriyor...

Ben içlerinde kurt var mı diye bakmaktan delik deşik parça purçuk kirazlar yiyorum :27: çekirdeğiyle ve bir bütün olarak yutmak benim için büyük risk :1:

Son düzenleme:
Ben içlerinde kurt var mı diye bakmaktan delik deşik parça purçuk kirazlar yiyorum :27: çekirdeğiyle ve bir bütün olarak yutmak benim için büyük risk :1:

ya sarı gıbı olanlarda oyle sorun yok kırmızılar dedıgın gıbı hep
cekrıdek yutulcak sızlerden duydum bırkactane yutsammı acaba ıse yararmı :)

KIZLAAAR,NASIL GIDIYOR BAKII,BEN IYIYIM ELHAMDULILLAH,bitki cay olarak yesil cay+kiraz sapi+ biberiye karisimi iciyorum.biraz booooo ama burnumu tutup iciyorum iste.9 olmasi gerek,daha3 bardak ictim.lavman icin torbadan aldim,yarin sabah yapicam INSAALLAH.

KIZLAAAR,NASIL GIDIYOR BAKII,BEN IYIYIM ELHAMDULILLAH,bitki cay olarak yesil cay+kiraz sapi+ biberiye karisimi iciyorum.biraz booooo ama burnumu tutup iciyorum iste.9 olmasi gerek,daha3 bardak ictim.lavman icin torbadan aldim,yarin sabah yapicam INSAALLAH.

Bende idare ediyorum :1: akşam için yemek hazırlıyorum eşim tek yiyecek, canımın da çekmediği bişi yok, tavuklu pilava sardım şu saatlerde de :56::1: kiraz saplarını tek olarak kaynattım, kuşburnu gibi oldu renkleri onu balla tatlandırıp içtim, şimdi yeşil çay içeceğim inşallah, çiçek balıyla tatlandırabilirsiniz diyordu maranki videoda bende öyle içiyorum.

ben de bugun başladım
ama midem çok bulanıyor hafif başdönmesi de var
aç karnına troid ilacı ve tok karnına aldığım toplam 2 ilaç var
sanırım bu ilaçlar yaptı mide bulantısı
umarım bu 3 günü atlatabilirim
herkese kolay gelsin

kacamaksız devam :) ama aksama yakın canım fecı tuzlu seyler ıster oldu
yesıl cay ıceyım en ıyısı :31:

benim de canım sakız istedi:)
ne tatlı ne de tuzlu çiğnesek bir sakıncası var mı acaba:))
gündüz lavobaya git git gel..gece ne yapacam acaba
hem açlık hem uykusuzluk çekecez heralde

bende cok fazla aclik duygusu yok ama,iste kuvvetm yok,yogun gibiyim,bir de ben yarim kilonun sapini+yesil cay+biberiye demliyip iciyorum,o biraz miydemi buandiriyor,aksam 1 yemek kasigi zetin yagi,1 y.kasigi limon suyu icicem,bir bardak icip hastanelik olan cok kisi var,INSAALLAH yarin sabah da lavman yapicam,siz demicok idrara kaciyorsunuz

wc ile kankı olduk :)

daha once kozmık beden temızlıgınde zeytınyagı lımon karısımı ıcmıstım yorumlar cok korkutmustu benı
oysa hıc bahsedıldıgı gıbı degıl tadı cok guzeldı ve bır rahatsızlıkta vermedı hatırlattıgın ıyı oldu son gun sadece onu yaparım klavman yapmadıgım ıcın

wc ile kankı olduk :)

daha once kozmık beden temızlıgınde zeytınyagı lımon karısımı ıcmıstım yorumlar cok korkutmustu benı
oysa hıc bahsedıldıgı gıbı degıl tadı cok guzeldı ve bır rahatsızlıkta vermedı hatırlattıgın ıyı oldu son gun sadece onu yaparım klavman yapmadıgım ıcın

allah yardımcımızolsun.

canım yaz ayları olduğu için beslenmemin çoğunu meyweye ayırmıştım .. böyle bi kür duyuncada o 3 gün bana zor gelmedi.. bağırsak mide yorgunluk gibi problemlerim geçiwerdi ama dediğim gibi ben zaten meywe diyetindeydim we bünyemi bi newi hazırlamış oldum ,,,

sütlü kahwe içerdim oda bayağı bi iştah kesiyor.. midem şişene kadar meywe yerdimki gözüm başka bişeye kaymasın ..
yani bu kürü yapacaksanız en az 4-5 gün öncesine kadar wücudu yawaş yawaş hazırlayın yoksa çok zorlanırsınız..

çok ciddi bi rakam söylicem WE KESİNLİKLE SAĞLIKLI OLDUĞUNU İDDİA ETMİYORUM .. lütfen hemen eleştirmeyin kızmatın 3 haftada 10 kilo werdim ben .. aşırı kilolu değilim ama tombiş tombişim 168. boy 70 kg den 60 a düşmüştüm

we o kilom 2 sene değişmedi bu sene bazı sebeplerden dolayı tekrar 75 oldum .. ama dediğim gibi kilo werdikten sonra karpuz we kiraz ( hatta kayısı ) piyasadan kalkana kadar dewam ettim ben ....
Çok fazla kilo vermişsiniz :53::53:
Peki bu 10 kiloyu verince görüntünüzde bir değişme oldu mu ?
Ciddi oranda kilo vermişsiniz çünkü az bir şey değil

Çok fazla kilo vermişsiniz :53::53:
Peki bu 10 kiloyu verince görüntünüzde bir değişme oldu mu ?
Ciddi oranda kilo vermişsiniz çünkü az bir şey değil

canım görüntüm çok iç açıcı değildi yüzüm çok çökmüştü çünkü hızlı kilo wermiştim ama fiziksel olarak bitkin düşmedim sağlıklıydım ama yüzüm çirkinleşmişti

ama 2 sene korudum okşilomu yüzümde toparlandı yawaş yawaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Back