• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

kızlaaaar nasıl gidiyoooorrr

tansiyon düşme tehlikesine karşı mutlaka soda için yoksa kötü olursunuz malum hawa sıcak tuz ve mineral kaybınız olacaktır ... en az 2 tane için :)))

benim tansiyon düştü sanırım
başım dönüyor fazlasıyla
ama aç karnına mide boşken soda içmek doğru mu acaba
mide bulantısı var bi de midemiz yanmasın sonra

Bende bi ara halsizleştim baya, uyku bastırdı uyumuşum, eşim gelmiş işten o beni uyandırdı şimdi kalktım.

kızlar bu saat oldu ben daha 3 bardak çay içebildim, kendimi zorlamam lazım daha fazla içebilmem için, hiç içesim gelmiyor çünkü :26:

canım sodanın mideye zararı yok diye biliyorum ama yanlış ta olabilir miden hassassa bişey diyemem ama ben içiyorum 3 şişe oldu bugün :)))

ben hiç içmedim bugün bitki çayı falan hiç canım istemedi ama dediğin gibi zorlamak lazım :((((

3 bardak yesıl cay 3 bardak mısır puskulu maydanoz sapı ve kıraz sapı ıle lımon suyu sıkıp ıctım
1 lt su daha lıkıt bırsey ıcmek ıstemıyorum gece yatmadan elmalı sırke ıcerım

soda asıt verılen bır ıcecekten farkı yoktur
maden suyu hakıkı dogal asıtlı su bu yuzden ıcıceksenız kızlar maden suyu ıcın
ama cıddı kararlıyım kıraz dısı bırsey tuketmıcem enazından bugun bunu basarıcam :)

Tarihleri açıklanmış kızlar, geçen sene yapamadım, bu sene yapabilirim diye düşünüyorum, 3 gün sürüyor. Daha önce yapan var mı, yada bu sene yapacak olan var mı?

kiraz metabolizmayı hızlandırıyormus doğru :) cnm elma sirkesi'ni duydun mu bende onu mu denesem diyorum

3 bardak yesıl cay 3 bardak mısır puskulu maydanoz sapı ve kıraz sapı ıle lımon suyu sıkıp ıctım
1 lt su daha lıkıt bırsey ıcmek ıstemıyorum gece yatmadan elmalı sırke ıcerım

soda asıt verılen bır ıcecekten farkı yoktur
maden suyu hakıkı dogal asıtlı su bu yuzden ıcıceksenız kızlar maden suyu ıcın
ama cıddı kararlıyım kıraz dısı bırsey tuketmıcem enazından bugun bunu basarıcam :)

he kııss soda da nerden çıktı yaaww maden suyu tabikii

kıslar özürdilerim ikisi farklı şey Maden Suyu için dicektim bende
tatlım uyarın için teşekkürederim :))

kiraz metabolizmayı hızlandırıyormus doğru :) cnm elma sirkesi'ni duydun mu bende onu mu denesem diyorum

Sabahları aç karnına olan mı cnm?

Bu arada az önce zeytinyağlı limon karışımını da içtim artık bugünü bitirdik çok şükür kaldı iki gün :8:

Kızlar çok acıktım bennn :84: şöööyle mükellef bi kahvaltı sofrası istiyorummm ama bugünde mi kiraza talim :1:

Selam balhuzur

Ben bu konuyu yeni gördüm. Bugün de kahvaltımı yaptım. Geç mi kaldım başlasam uygulamaya?

canım görüntüm çok iç açıcı değildi yüzüm çok çökmüştü çünkü hızlı kilo wermiştim ama fiziksel olarak bitkin düşmedim sağlıklıydım ama yüzüm çirkinleşmişti

ama 2 sene korudum okşilomu yüzümde toparlandı yawaş yawaş

ben de o yüzden sordum canım hızlı ve fazla kilo kaybı yüz de illa ki çökme yapıyor
sevindim senin adına

kızlar ahmet marankıye mesaj attım hurrıyet gazetesı uzerınden
ben normalde 1.5 kg tuketmem lazım ama 2 kgyu gecıyor doyamadıgımdan
sakıncası yokmus ve cekırdeklerı sordum gunde ıkı tane yutucakmısız
bır sorum daha vardı cevabı gelmedı cok acıktıgımızda tuzlu bırsey canımız ıstedıgınden cevız gıbı kuruyemıs tuketebılırmıyız dedım cevap yok
sızde hurrıyete uye olup sorsanız cok soru sordum dıye mı cevap gelmedı acaba :)

ve dünü sıfır kacamakla bıtırdım cok sukur:)

Selam balhuzur

Ben bu konuyu yeni gördüm. Bugün de kahvaltımı yaptım. Geç mi kaldım başlasam uygulamaya?

Merhaba canım, dün başlanıyordu ama olsun istiyorsan şu andan itibaren başla bence :34:

kızlar ahmet marankıye mesaj attım hurrıyet gazetesı uzerınden
ben normalde 1.5 kg tuketmem lazım ama 2 kgyu gecıyor doyamadıgımdan
sakıncası yokmus ve cekırdeklerı sordum gunde ıkı tane yutucakmısız
bır sorum daha vardı cevabı gelmedı cok acıktıgımızda tuzlu bırsey canımız ıstedıgınden cevız gıbı kuruyemıs tuketebılırmıyız dedım cevap yok
sızde hurrıyete uye olup sorsanız cok soru sordum dıye mı cevap gelmedı acaba :)

ve dünü sıfır kacamakla bıtırdım cok sukur:)

Günlük mü 2 kg u geçiyor canım? Ben pek yiyemiyorum yaa, 1 kg bile olmuyordur, ayrıcada dün 4 bardak çay içtim 9-10 olması gerekirken, o yüzden mi acaba bi fark göremiyorum kendimde, hiçbir değişiklik yok :50:

dün 4 tane filan çekirdekli yuttum,

soruların ve cevaplar bizimde işimize yaradı teşekkürler canım :16:

Kızlar afedersiniz siz ikidebir wcye gidiyor musunuz bana hiç öyle olmuyorrrr hep öyle olacak diye düşünmüştüm oysa ki :110:

Back