• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

son dakika haberi ile
AHMET MARANK : Karpuz Detoksu Zaman
bugun detoks başlamış öncesi haberımız olmadıgı ıcın bır kac gun öncesi dıkkat edıp detoksa hazırlanamadık
1 2 hafta once duyurusu yapılsa ıyı olurdu artık yarın dıger gun 2 gun detoksu yaparız ..:(

Ben de detoksu yapmayi dusunuyordum .
Bu sabah tesadufen tv de gordum maranki'yi
Bugun , yarin ve persembe gunu detoks icin uygun gunlermis .
Umarim ben de de ise yarar .
Uygulayan baska kizceler var mi ?

bende uygulucam ama bugun suan ıtıbarı ıle ogrendıgım ıcın sabah yedıklerımden pişmanım dunde tavuk yemıstım :(
karpuz yok evde kıraz var onunla devam edıcem ama yarın kandıl 2 gun oruc tutucam nasıl dayanılır detoksa bılemıyorumm
umarım etkısı olur kıraz detoksunda harfıyen uydum ve super sonuc almıstım

merhaba. ben dün sabah bir programda marankiyi dinledim hemen başlayın dedi başladım:) 2 gün oldu şu an 1,8 kilo verdim ama bu akşam aşırı halsizdim (regl dönemin yaklaşıyor belki odandır tam bilmiyorum) şu an da başım ağrıyo ama onun haricinde gayet iyi. en güzeli de diyet yaparken canım pasta börek istiyordu. Şu an eşime yaptığım normal ev yemeklerini çekiyor:) karpuzdan sıkıldım ah bi cuma olsa da bir taze fasulye yesem modundayım:)

Kolay gelsin nilesss87 :34: Kiraz detoksunda da bana öyle oluyordu, insanın canı yemek çekiyor cidden ne ilginç pilav istiyordu benimde canım :1:

Karpuz detoksunu yaparım diyordum ama yapamadım.

oruclu ve malesef kacamaklı olarak detoksa devam
karpuz yerıne kıraz yenılebıldıgı ıcın sarı kıraz yıyorum oruc acınca ve gece yatmadan
ve dedıgınız gıbı ınsanın canı yemek ıstıyor sadece :(

Merhaba kızlar bende yapmak istiyorum karpuz detoksuna da geç kaldım sanırım.Bugün başlasam ama işteyim nasıl olcak ki :50: birde bebeğim varda emziriyorum. Hani ödem atayım derken zarar verirmiyim bebeğime?Birde başka sebze yiyebilirmiyiz?

ay ne guzel kıraz bahcesındesın cok kıskandım :)
bızler ayın hareketıne göre yaptık o uc gun cok onemlıydı
ama sen vucud temızlenmesı adına yınede yap ıstersen
bırdahakı ay yenıden detoks gunu olucak onu kacırmassın ınsallah ;)

Canım merhaba bir daha ki ayın detoks tarihini söyleyebilir misin?Bende yapmak istiyorum da..

Canım merhaba bir daha ki ayın detoks tarihini söyleyebilir misin?Bende yapmak istiyorum da..

malesef bugun son gun benımde ılk gun aksmaa dogru haberım oldu dolayısıyla yarım yamalak bır detoks oldu
bır daha olucakmı bılmıyoru meskıden 2 3 kere daha oluyordu ve olucaksada eskısı gıbı erkenden marankı sıtesınde haber verırde
bızde ogrenırız ogrendıgım gıbı burda paylasırım ;)

malesef bugun son gun benımde ılk gun aksmaa dogru haberım oldu dolayısıyla yarım yamalak bır detoks oldu
bır daha olucakmı bılmıyoru meskıden 2 3 kere daha oluyordu ve olucaksada eskısı gıbı erkenden marankı sıtesınde haber verırde
bızde ogrenırız ogrendıgım gıbı burda paylasırım ;)

Öğrendiğinde bizimlede paylaşırsan çok sevinirim ihtiyacım var hem zayıflamaya hemde vucudumu arındırmaya..Sağol canım..

Öğrendiğinde bizimlede paylaşırsan çok sevinirim ihtiyacım var hem zayıflamaya hemde vucudumu arındırmaya..Sağol canım..

Karpuz detoksu 1/2/3 ağustos ve 16/17/18 ağustos tarihleri arasındadır.

tarıhler acıklanmıs arkadaslar bılgınıze ;)

Son düzenleme:
merhaba bende cumartesi gününden üç gün kırmızı et kızartma vs gibi yemedim sebze ile meyve ile beslendim salı günü karpuz diyetin başladım bütün aşamaları ile yapıyorum. Ne yememız gerekiyorsa onu yiyoruz yanı fazladan hiç birşey yemedik :D ama öyle karın açıkması değil böyle bir halsızlık var

Aslında sanıldığı kadar zor değil ama tabiki bir halsizlik oluyor aynı oruçlu iken nasıl iseniz o hal oluyor. Birde benim boğazlarım şişti yani kendi rahatsızlığımda eklendiği için bitkinim büyük ihtimalle bu detokstan degil. bir de 1 kilo yemem gerek ama yiyemiyorum :D sanırım bundan sonrada bir ay filan karpuz yemem yada bir omur tabiki nefsin verdiği bir zorluk var ama ben şimdiden 1.5 kilo verdim bu kilo vermek için yapılan bir işlem değil bunu Ahmet Marankide sürekli söylüyor benim 50 kilo olan ve arkadaşımda sağlığı için yapıyor biz Ahmet Marankinin danışma hatını aradık eğer çok halsizleşirsek ceviz ve badem yiyin dediler gerçekten yorucu ama temizlendiğiniz için süper oluyor benim eşimin evlendiğinden beri karın ağrısı şikayeti vardı hastanye gitiğimizde doktor lavman vermişti ogünden beri detoks yapadığı halde karnı ağırmıyor faydasını gördü

merak ediyorum daha önce yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi sizin nasıl geçti

Son düzenleme:
6-7-8temmuzdaki kiraz detoksunu yapiyorum.bugun 2.gunum:)) kiraz yemekten sikildigim icin arada salatalik ve domates yedim...
61 kiloyum hala 2.gun bitti gr farketmedi ne yazik ki:((

Back