• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

Marankinin sayfasına baktım da. 3 gün önceden detoksa hazırlık gerekiyormuş. Sanırım bu saatten sonra etkisi olmaz bende :43:

Merhaba canım, dün başlanıyordu ama olsun istiyorsan şu andan itibaren başla bence :34:

Günlük mü 2 kg u geçiyor canım? Ben pek yiyemiyorum yaa, 1 kg bile olmuyordur, ayrıcada dün 4 bardak çay içtim 9-10 olması gerekirken, o yüzden mi acaba bi fark göremiyorum kendimde, hiçbir değişiklik yok :50:

dün 4 tane filan çekirdekli yuttum,

soruların ve cevaplar bizimde işimize yaradı teşekkürler canım :16:

ben kırazı cok sevıyorum ve doyamıyorum 2 kg kesın yıyorum ama sorun degılmıs Allahtan
1kg cok az vucud ıyıce besınsız kalıyor kendını zorlayıp ye canım 3 gun degılde ara ogun 6 gıbı yap mesela

Kızlar afedersiniz siz ikidebir wcye gidiyor musunuz bana hiç öyle olmuyorrrr hep öyle olacak diye düşünmüştüm oysa ki :110:

dun cok gıttım bakalım bugunde gıdıcekmıyım
mısır puskulu kıraz sapı bunlarında kaynatıp suyunu ıctıgım ıcın faydası oldu

Marankinin sayfasına baktım da. 3 gün önceden detoksa hazırlık gerekiyormuş. Sanırım bu saatten sonra etkisi olmaz bende :43:

evet oncesınden hazırlık yapılması cok ıyı ben 1 hafta oncesı baslamıstım ama son 2 gun evde olmadıgımdan sadece aksamı salata yıyıp kendımı hazırlayabıldım
sende bugun baslayıp on hazırlık gıbı yapmıs olursun yarın detoksu yapıp 1 gun olsada fayda saglarsın olmazmı ?
hem uzulme gelecek ayda karpuz detoksu var ona yetısırsın inşallah ..

Son düzenleme:
evet oncesınden hazırlık yapılması cok ıyı ben 1 hafta oncesı baslamıstım ama son 2 gun evde olmadıgımdan sadece aksamı salata yıyıp kendımı hazırlayabıldım
sende bugun baslayıp on hazırlık gıbı yapmıs olursun yarın detoksu yapıp 1 gun olsada fayda saglarsın olmazmı ?

Karpuz detoksunu bekleyeyim ben bari. Karpuzu daha çok seviyorum

mutlaka kıraz sapını demle ıc.9 olmalı ama ben 6 ıce bıldım,6 da su ıctım,bugun daha 3cay,5 su

sadece kiraz sapı mı demleyip içiyorsun cnm çay olarak?

benim hiç bi hazırlık sürecim olamadı maalesef :50: detoksa başlamadan bir gün önce piknikte mangal tavuk yedim o gün akşam iki dondurma yedim sabah olunca da detoksa başladımmm :31:

benim hiç bi hazırlık sürecim olamadı maalesef :50: detoksa başlamadan bir gün önce piknikte mangal tavuk yedim o gün akşam iki dondurma yedim sabah olunca da detoksa başladımmm :31:

canım bende yukarda yazıdm ya 1 hafta dısımı sıktım hazırlıgımı yaptım ama son 2 gun sehr dısına tatıle gıttık
mecburen bozuldu sadece aksamı donerken herkes etler pıdeler yerken salata yıyıp kendımı frenledım
ınsallah karpuz detoksunda son anda bırsey cıkmaz beden temızlıgındede tatıldeydım ılk gun yolda cevız fındık yıyebıldım aclıktan bayılcaktım :)

ahmet maranki şuan kanalturkte
ve detoksun bugun basladıgını soyluyor ?
oysa daha oncekı programlarında ve web sayfasında dun baslıyordu detoks

evet canim,yesil cayin yanuna atiyorum,bu arada ben zaten diyette oldugum icin bir bakima hazirlik gibiyidi,sen izledinmi deryani,maranki simdi konukmdetoksu anlatti,dedi ki bugun,yarin,oburgun,ama ben dunden basladim,1.5 kilo verdim diyor,ama her yerde 18 den yaziyordu,anlamadim,ama olsun,4 gun yapariz,birde ben gece 2 yemek kasigi zeytin yagi,1 yemek k,limon suyu ictim,simdi de dedi ki yaklasik o kadar yeter.yani kucucuk kahve fincaninda ikisini karistirip icin dedi.

Kızlar tartı bozulmuş, pilleri değiştirdiğimiz halde ekranda hiç bir şey yok ve ben durumumu göremiyorum, kilo verdiğimi görsem motive olurdum biraz belkii

türkancım nasıl gidiyor lavman işi:25:

bugun yapamadim ki gece suyu kaynaticAKtim sabaha kadar soyusun ki erkenden yapayim unuttunm.artik 2 gun yaparim,bu arada zeytin yagi limonu mutlaka icin,u=maranki dedi ki onun sayesinde temizlenniyor vucut,hem kendimi cok iyi hissetdirdi.tok tuttu gibi.limo dda bulantimi gecirdi.sen nasil???

bugun yapamadim ki gece suyu kaynaticAKtim sabaha kadar soyusun ki erkenden yapayim unuttunm.artik 2 gun yaparim,bu arada zeytin yagi limonu mutlaka icin,u=maranki dedi ki onun sayesinde temizlenniyor vucut,hem kendimi cok iyi hissetdirdi.tok tuttu gibi.limo dda bulantimi gecirdi.sen nasil???

bende kendimi zorladım yaptım sabah lawman ama her seferinde bidaha yapmicam diyorum :))))))

zeytinyağı karışımını da içiyom ama nedense yağlarıma yağ ekliyomuşum gibi geliyo yaa

ph degerı yuksek su ıcın dedıgı ıcın bugun 5 lt su aldım geldım eve :)
7 den ustu olcakmıs 8 ph degerı ve kıraz tatlı vardı evde dısarda nıhayet sarı hafıf eksı kıraz buldum
yarın daha gonul rahatlıgı ıle detoksu yapmıs olucam
sımdı 4 gunmu yapıcaz bız ya ??? gunlerı bellı nıye oyle dedıkı programda 3 gunu bıtırıp bayram edelım banane :)

meraba kızlar, aranıza yeni katıldım. kiraz detoksunu dün uyguladım, ama çok acıktığım için minik kaçamaklarım oldu malesef. bugün ise dayanamadım bıraktım. devam eden arkadaşlara allah kolaylık versin.

Bende iyice halsizleştim ruh gibi oldum yaa :37: sanki vücuduma zulmediyormuşum gibi gelmeye başladı karbonhidratsız proteinsiz vitaminsiz yaşıyorum sanki 2 gündür :25: bende çikolata yedim maalesef, iki gündür tek kaçamağım bu oldu, ama yarın bozabilirim ben bu işi hasta olcam gibi gelmeye başladı :1::1:

Back