bende daha çok içmeliyim demek ki nerdeyse bi sabah bi akşam gidiyorum çünküü
mutlaka kıraz sapını demle ıc.9 olmalı ama ben 6 ıce bıldım,6 da su ıctım,bugun daha 3cay,5 su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende daha çok içmeliyim demek ki nerdeyse bi sabah bi akşam gidiyorum çünküü
Merhaba canım, dün başlanıyordu ama olsun istiyorsan şu andan itibaren başla bence
Günlük mü 2 kg u geçiyor canım? Ben pek yiyemiyorum yaa, 1 kg bile olmuyordur, ayrıcada dün 4 bardak çay içtim 9-10 olması gerekirken, o yüzden mi acaba bi fark göremiyorum kendimde, hiçbir değişiklik yok
dün 4 tane filan çekirdekli yuttum,
soruların ve cevaplar bizimde işimize yaradı teşekkürler canım
Kızlar afedersiniz siz ikidebir wcye gidiyor musunuz bana hiç öyle olmuyorrrr hep öyle olacak diye düşünmüştüm oysa ki
Marankinin sayfasına baktım da. 3 gün önceden detoksa hazırlık gerekiyormuş. Sanırım bu saatten sonra etkisi olmaz bende
evet oncesınden hazırlık yapılması cok ıyı ben 1 hafta oncesı baslamıstım ama son 2 gun evde olmadıgımdan sadece aksamı salata yıyıp kendımı hazırlayabıldım
sende bugun baslayıp on hazırlık gıbı yapmıs olursun yarın detoksu yapıp 1 gun olsada fayda saglarsın olmazmı ?
hem uzulme gelecek ayda karpuz detoksu var ona yetısırsın inşallah ..
mutlaka kıraz sapını demle ıc.9 olmalı ama ben 6 ıce bıldım,6 da su ıctım,bugun daha 3cay,5 su
evet oncesınden hazırlık yapılması cok ıyı ben 1 hafta oncesı baslamıstım ama son 2 gun evde olmadıgımdan sadece aksamı salata yıyıp kendımı hazırlayabıldım
sende bugun baslayıp on hazırlık gıbı yapmıs olursun yarın detoksu yapıp 1 gun olsada fayda saglarsın olmazmı ?
hem uzulme gelecek ayda karpuz detoksu var ona yetısırsın inşallah ..
sadece kiraz sapı mı demleyip içiyorsun cnm çay olarak?
benim hiç bi hazırlık sürecim olamadı maalesef detoksa başlamadan bir gün önce piknikte mangal tavuk yedim o gün akşam iki dondurma yedim sabah olunca da detoksa başladımmm
Küçük bi parça çikolata yesem bişi olur mu acaba
sadece kiraz sapı mı demleyip içiyorsun cnm çay olarak?
benim hiç bi hazırlık sürecim olamadı maalesef detoksa başlamadan bir gün önce piknikte mangal tavuk yedim o gün akşam iki dondurma yedim sabah olunca da detoksa başladımmm
Küçük bi parça çikolata yesem bişi olur mu acaba
türkancım nasıl gidiyor lavman işi
bugun yapamadim ki gece suyu kaynaticAKtim sabaha kadar soyusun ki erkenden yapayim unuttunm.artik 2 gun yaparim,bu arada zeytin yagi limonu mutlaka icin,u=maranki dedi ki onun sayesinde temizlenniyor vucut,hem kendimi cok iyi hissetdirdi.tok tuttu gibi.limo dda bulantimi gecirdi.sen nasil???