• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

kiraz detoksunu 2009 yılında yapmıştım...
sadece kiraz ve biti çayı içmiştim
lavman yapmadım dr. kontrolunde yapmak lazım
ilk gün başağrısı olabilir normaldir
bu detoks zayfamaktan ziyade vücuttaki toksinleri ve ödemleri atmak için faydalı
ben o zamnalar 2 kg. vermiştim...vücüdumda rahatlama ve hafifleme olmuştu..

bu sene de yapmayı düşünüyorum1 yaşında bebğim var biraz zor olacak ama inş. yaparım
şimdiden yediğimiz yemeklere dikkat etmek gerek 1 hafta kaldı
hayvansal yiyecekler kızartmalar vs..yenmeyeek unutmayın
detoks uygulamalarında kafeinli içecekler ve yiyecekler yenmemeli..yoksa hiç bir faydası olmaz..
sağlıcakla

kiraz detoksunu 2009 yılında yapmıştım...
sadece kiraz ve biti çayı içmiştim
lavman yapmadım dr. kontrolunde yapmak lazım
ilk gün başağrısı olabilir normaldir
bu detoks zayfamaktan ziyade vücuttaki toksinleri ve ödemleri atmak için faydalı
ben o zamnalar 2 kg. vermiştim...vücüdumda rahatlama ve hafifleme olmuştu..

bu sene de yapmayı düşünüyorum1 yaşında bebğim var biraz zor olacak ama inş. yaparım
şimdiden yediğimiz yemeklere dikkat etmek gerek 1 hafta kaldı
hayvansal yiyecekler kızartmalar vs..yenmeyeek unutmayın
detoks uygulamalarında kafeinli içecekler ve yiyecekler yenmemeli..yoksa hiç bir faydası olmaz..
sağlıcakla

ewqet sana katılıyorum vücudu - mideyi ve bağırsağı artık temizleme zamanı ki zorluk çekmeyelim ..

ben 1 haftadır meywe ağırlıklı besleniyorum , bu hafta daha da artacak meywe öğünleri
o zaman sonuç gerçekten güzel oluyor. tek sorun kahweden ben vazgeçemiyorum :26:

bende elımden geldıgınce dıkkat edıyorum detoksu yaparen daha etkılı olsun dıye
ınsallah guzel sonuclar alırız
lavmana karsıyım kozmık beden temızlıgındede yapmamıstım

kızlar birde bu detoksun karpuzlu olanı var
oda 4-5-6 ağustosta yapılıyormuş ama ozaman ramazana denk geliyor
sanırım ben kiraz pek sevmemde şimdi karpuzu yapsam nolur acaba
illa zamnaındamı yapılmalı :44:

kızlar birde bu detoksun karpuzlu olanı var
oda 4-5-6 ağustosta yapılıyormuş ama ozaman ramazana denk geliyor
sanırım ben kiraz pek sevmemde şimdi karpuzu yapsam nolur acaba
illa zamnaındamı yapılmalı :44:

zannımca oyle bır degıstırme ımkanı olsa marankı ısteyen karpuz dıyetı yapsın derdı dıye dusunuyorum
suan kırazın tam mevsımı karpuz daha tatlanmadı kendını zorlayıp kıraz ıle yapsan cok daha ıyı olur ..

Ben kiraz detoksunu denemedim ama temmuzda yapılan karpuz detoksunu yapmıştım.3 gün boyunca sadece 3 öğün karpuz yiyip bol bol su ve bitki çayı içtim ve 1 hafta sonra tartıya çıkınca 3 kg vermiştim.Mideniz küçülüyor ve hızla kilo vermeye başlıyorsunuz.Acayip iştahlı biri olarak akşam yemeklerinde bir kase çorbayı zor içiyordum:) ,llk gün zor oluyor sonra alışıyorsun.Bence süper bir ödem atma yöntemi bende bu sene yapacağım 19-20-21 haziran olarak açıklamıştı ama silmiş sanırım tarihleri

Evet shahmaran söyleyince baktım bende sitesine ilgili yerde tarihler kaldırılmış cidden :44: ama ilk yayınladıkları zaman kopyalamıştım bu konunun ilk sayfasında var alıntı olarak...

bende yapmak ıstıyorum ama tarıhler konusunda kafam karısttı 18. 19. 20 . hazıran recem ayının 27. 28 29 denk gelıyoo bu konuda daha detaylı bılgısı olan lutfen cvp versın bende baslamayı dusunuyorum yarın :2::2:

recep 27 bugün değil mi ?? 18-19-20 Haziran 28-29-30 recep diye biliyorum yanlışmıyım acaba ?? ,

yarın kiraz detoks günü

bir haftadır hazırlık neticesi 1 kilo wermişim
bakalım 3 günlük kiraz ne yapacak :))

yarın yanı pazartesı detoks baslıyor
ne guzel bır haftadır hayvansal gıda tuketmeden hazırlık yapıyordum ama dun bugun yatılı mısafırlıkte olduğumdan
dıkkat edemedım :( sadece aksam salata yıyıp kendımı yaırna hazırlayabıldım bakalım 3 gun nasıl gecıcek
hepımıze kolay gelsın arkadaşlar ..

Bende başladım bakalım bismillah :))
Ama dün çok kötü oldu, piknikteydik ızgara dondurma çok güzel beslendim yani :1:

bu arada saplarını atmıyoruz kızlar, ben son anda hatırladım biriktirmeye başladım :27:

Back