[video]http://video.maranki.com/2534_Ahmet-Maranki-Kiraz-Detoksunu-Anlatiyor.html[/video]kizlar bu videoda diyor ki cekirdeklerini atmayin,yenmelimiki??
Ben içlerinde kurt var mı diye bakmaktan delik deşik parça purçuk kirazlar yiyorumçekirdeğiyle ve bir bütün olarak yutmak benim için büyük risk
KIZLAAAR,NASIL GIDIYOR BAKII,BEN IYIYIM ELHAMDULILLAH,bitki cay olarak yesil cay+kiraz sapi+ biberiye karisimi iciyorum.biraz booooo ama burnumu tutup iciyorum iste.9 olmasi gerek,daha3 bardak ictim.lavman icin torbadan aldim,yarin sabah yapicam INSAALLAH.
wc ile kankı olduk :)
daha once kozmık beden temızlıgınde zeytınyagı lımon karısımı ıcmıstım yorumlar cok korkutmustu benı
oysa hıc bahsedıldıgı gıbı degıl tadı cok guzeldı ve bır rahatsızlıkta vermedı hatırlattıgın ıyı oldu son gun sadece onu yaparım klavman yapmadıgım ıcın
Çok fazla kilo vermişsinizcanım yaz ayları olduğu için beslenmemin çoğunu meyweye ayırmıştım .. böyle bi kür duyuncada o 3 gün bana zor gelmedi.. bağırsak mide yorgunluk gibi problemlerim geçiwerdi ama dediğim gibi ben zaten meywe diyetindeydim we bünyemi bi newi hazırlamış oldum ,,,
sütlü kahwe içerdim oda bayağı bi iştah kesiyor.. midem şişene kadar meywe yerdimki gözüm başka bişeye kaymasın ..
yani bu kürü yapacaksanız en az 4-5 gün öncesine kadar wücudu yawaş yawaş hazırlayın yoksa çok zorlanırsınız..
çok ciddi bi rakam söylicem WE KESİNLİKLE SAĞLIKLI OLDUĞUNU İDDİA ETMİYORUM .. lütfen hemen eleştirmeyin kızmatın 3 haftada 10 kilo werdim ben .. aşırı kilolu değilim ama tombiş tombişim 168. boy 70 kg den 60 a düşmüştüm
we o kilom 2 sene değişmedi bu sene bazı sebeplerden dolayı tekrar 75 oldum .. ama dediğim gibi kilo werdikten sonra karpuz we kiraz ( hatta kayısı ) piyasadan kalkana kadar dewam ettim ben ....
Çok fazla kilo vermişsiniz
Peki bu 10 kiloyu verince görüntünüzde bir değişme oldu mu ?
Ciddi oranda kilo vermişsiniz çünkü az bir şey değil
allah yardımcımızolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?