• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

Bende iyice halsizleştim ruh gibi oldum yaa :37: sanki vücuduma zulmediyormuşum gibi gelmeye başladı karbonhidratsız proteinsiz vitaminsiz yaşıyorum sanki 2 gündür :25: bende çikolata yedim maalesef, iki gündür tek kaçamağım bu oldu, ama yarın bozabilirim ben bu işi hasta olcam gibi gelmeye başladı :1::1:

geçmiş olsun canım madem kötü hissediyorsun we bozmakta istemessen domates salatalık biber gibi çiğ sebzede yiyebilirsin hani tamamen bozmamak için

ama tabii sen bilirsin .. bu kür için çok önceden hazırlıklı olunmassa malesef bünye kaldıramayabiliyor işte ..

kendini mutlu hissedecek şeyi yap :))))

bir gün daha kaçamaksız devrildi :)
elma sirkesını ıcıcem bırazdan yarına daha hafıflemıs ve arınmıs olarak förüşürüz inşallah kızlar :31:

geçmiş olsun canım madem kötü hissediyorsun we bozmakta istemessen domates salatalık biber gibi çiğ sebzede yiyebilirsin hani tamamen bozmamak için

ama tabii sen bilirsin .. bu kür için çok önceden hazırlıklı olunmassa malesef bünye kaldıramayabiliyor işte ..

kendini mutlu hissedecek şeyi yap :))))

bari iki gün tam yapmış olayım istiyorum :) yarın başka bişiler yiyebilirim cidden, ama yine kiraza ve çaylara devam ederim, hatta karpuz kürüne kadar devam ederim ama arada yemek yiyeceğim tabii hafif olarak. böylece karpuz kürüne daha hazırlıklı başlamış olurum inşallah :34:

COK ACIMMMMMMMMMMMMMMMM.KIZLAR YARIN DA YAPACAK OLAN VARMI???

LAVMAN YAPAN VARMi????

Cnm ben artık sabah süt içtim bikaç çubuk filan yedim şuanda da kiraz yiyorum :27: yarın da kiraz ve çaya devam ederim ama arada az az başka bişiler de yemeyi düşünüyorum. Lavman yapmadım bir de.

kızlar benim de bugün 2. günüm ama hiç acıkmıyorum yaa!
fazla kiraz da yemiyorum 1 kilo bile olmuyodur 1 günde yani.
tabi sadece bişey gördüğümde canım çekebiliyor oda normal yaani :34:
sabredin dayanın biraz !
ama baygınlık filan varsa tabi o zaman bozmak lazım :40:

kızlar benim de bugün 2. günüm ama hiç acıkmıyorum yaa!
fazla kiraz da yemiyorum 1 kilo bile olmuyodur 1 günde yani.
tabi sadece bişey gördüğümde canım çekebiliyor oda normal yaani :34:
sabredin dayanın biraz !
ama baygınlık filan varsa tabi o zaman bozmak lazım :40:

bende ılk gun cok yedım ama dun aksama dogru ıstahım gıttı
bugunde resmen zorla yıyorum kırazı
3.gunum buugn bıtıyor yarın bende gunduz kıraz ıle baslayıp aksama dogru hafıf bırseyler yıyıp normal yemege donucem
sızlerde bır farklılık oldumu wc de ben arındıgımı hıssedıyorum sık sık wc cıkıyorum

Kızlar bitirdiniz mi detoksu ve sonuç nasıl? ben göremiyorum tartı bozuk olduğundan dolayı ama midem küçülmüş gibi hissediyorum :1:

ben bugün bitirdim detoksu bugün güzelde sonuç aldım 2 kiloya yakın verdim zaten öncesindende yürüyüşle 6 kilo vermiştim şimdi 60 kiloyum çok mutluyum ramazanda da bi kaç kilo veririm inşallah..ama detoks boyunca en çok işten eve geldiğimde annemin yemeklerinin kokusunu duyduğumda inanılmaz bir açlık hissediyodum..bu arada bi sorum olcak bu verdim 2 kiloyu(toksini)hemen almam demi?

Kızlar detoksu tam olarak 3 gun ve kurallara tamamen uyarak uyguladım ve 2.1 kılo verdım.masaallah la kuvvete ılla bıllah

kurallardan hıc cıkmayarak kı bu benım ıcın rekor:) persembe sabahı bıtırıp tartıldım
60 kg ıle basladım 58 gordum ama bugun tartıda 1 kg su gerı gelmıs kı normal
bır ıkı gun daha normal beslenmeye donup kg durumuma bakıp sonucu tekrar yazarım
karpuz detoksunu 4 gozle beklıyorum :) gercı kırazı sevdıgım ıcın detoksu guzeldı bakalım karpuzdada dayanabılcekmıyım

merhaba arkadaşlar,bu baslığı kk nın face sayfasında gördüm az önce,bende bu aralar kiraz sapı ve yesıl cay ıcıyorum aynı zamanda kıraz bahcesındeyim de ne yazık ki tarıhte gecıkmısım,yarın baslayıp 3 gün yapsam etkisi olmaz mı?sanırım çok da geç kalmadım ama..Ne diyorsunuz?

merhaba arkadaşlar,bu baslığı kk nın face sayfasında gördüm az önce,bende bu aralar kiraz sapı ve yesıl cay ıcıyorum aynı zamanda kıraz bahcesındeyim de ne yazık ki tarıhte gecıkmısım,yarın baslayıp 3 gün yapsam etkisi olmaz mı?sanırım çok da geç kalmadım ama..Ne diyorsunuz?

ay ne guzel kıraz bahcesındesın cok kıskandım :)
bızler ayın hareketıne göre yaptık o uc gun cok onemlıydı
ama sen vucud temızlenmesı adına yınede yap ıstersen
bırdahakı ay yenıden detoks gunu olucak onu kacırmassın ınsallah ;)

ay ne guzel kıraz bahcesındesın cok kıskandım :)
bızler ayın hareketıne göre yaptık o uc gun cok onemlıydı
ama sen vucud temızlenmesı adına yınede yap ıstersen
bırdahakı ay yenıden detoks gunu olucak onu kacırmassın ınsallah ;)

Evet bağ evindeyim meyve bahçelerinin içerisinde,
kiraz kayısı vs detoks yapmak isteyenleri beklerim bolca var:))
keşke daha önce denk gelseymişim ya,kaçtı demek..
Telefndan nete grdgmdn siteyi takip edemiyorum kaçırdık kirazı:p
peki bir dahaki ay detoksu ne ile yapılacak?
Günleri bu başlıkta yazıyor musunuz?umarım öyledir:)

Evet bağ evindeyim meyve bahçelerinin içerisinde,
kiraz kayısı vs detoks yapmak isteyenleri beklerim bolca var:))
keşke daha önce denk gelseymişim ya,kaçtı demek..
Telefndan nete grdgmdn siteyi takip edemiyorum kaçırdık kirazı:p
peki bir dahaki ay detoksu ne ile yapılacak?
Günleri bu başlıkta yazıyor musunuz?umarım öyledir:)

inan gelmeyı cok ısterdım 1 ay saglıklı beslenme mıs gıbı bır arınma ohh :)
gelece ay buyuk ıhtımal 15 temmuzdan sonra olur daha acıklanmadı tarıhler
AHMET MARANK - RESM WEB STES burdan tarıhı takıp edebılırsın
ama ogrenınce burda kesınlıkle yazarım bende ;)

inan gelmeyı cok ısterdım 1 ay saglıklı beslenme mıs gıbı bır arınma ohh :)
gelece ay buyuk ıhtımal 15 temmuzdan sonra olur daha acıklanmadı tarıhler
AHMET MARANK - RESM WEB STES burdan tarıhı takıp edebılırsın
ama ogrenınce burda kesınlıkle yazarım bende ;)

Teşekkürler yardımcı oldunuz bana,
buradan da verdiğiniz linkten de bakacağım..
Konuyu takip edeceğim zaten:)

kızlar bende çokk yapmak istiyodum daa tatile eve gelmiştimm annem zaten topu topu 10gün geliosun onunda 3 gününü wcdemi geçrceksn dedi :1: yapamadım :44:
daha sonra yine kiraz detoksu için tarihler olucakmı yoksa baska detokslarmı kızlar? yapsam çokk iyi olcaktı çok üzüldüm yapamadıgıma:14:
buarada detoks sırasında verilen kilolar kalıcımı gidiyo yoksa 1-2gün sonra geri geliyormu;?

kızlar bende çokk yapmak istiyodum daa tatile eve gelmiştimm annem zaten topu topu 10gün geliosun onunda 3 gününü wcdemi geçrceksn dedi :1: yapamadım :44:
daha sonra yine kiraz detoksu için tarihler olucakmı yoksa baska detokslarmı kızlar? yapsam çokk iyi olcaktı çok üzüldüm yapamadıgıma:14:
buarada detoks sırasında verilen kilolar kalıcımı gidiyo yoksa 1-2gün sonra geri geliyormu;?

temmuz ortası karpuz detoksu var
kg fazlalıgım olmamasına ragmen boy 165 kg 60 ıle detokdu yaptım
ve zor kg veren bırı olarak 2 kg verdım 1 kgsunu sadece gerı aldım

Kızlar Maranki'nin twitinde gördüm, bugün karpuz detoksu başlıyor...

Back