Manuel mi? Otomatik mi?

Manuel e alistim bende otomatik bi garip geliyor. ilk olarak manuel le baslayip sonra otomatige gecmek daha mantikli bence. Belkide hic istemezsin bile manuele alisinca.Simdiden hayirli olsun araban.kazasiz belasiz kullan.

sağolsun inşALLAH kazasız belasız olur

kızlar ben ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.
yanımda bana öğrecek kimsede yok. o yüzden birazda otomatik istiyorum
Canım senin için en rahatı otomatik olur kesinlikle..
Senelerdir manuel kullanmaktan alıştığım içn bana kolay gelir de sen zorlanırsın..
1.5 saatlik yol gidip geliceksin ve trafiğe yeni çıkıcaksın anladığım kadarı ile o yüzden otomatik araştır sen..
Manuelden çok daha çabuk kavrar trafiğe rahat çıkarsın..

Ben manuell kullaniyorum otomatik hic kullanmadim. Ben ehliyetimi 18 yasinda almistim. Alistiktan sonra manuelde rahat hani sürekli viteste degistirilmiyorki. Tabi cok trafik olan bir sehirde yasiyorsaniz manuell can s1kabilir. Istanbul gibi bir sehirde herhalde otomatik cogu insanin tercihi

Sanki aldığımız arabayı mezara goturucez. 30 yaşındayım 5. Arabam bu. Offff kime ne anlatıyorum

4 yıl otomatık kullandım 1,5 yıldırda manuel aldım.otomatık çarpişan araba gibi basta kolay geliyor manuelı kuklanınca bas ağrisi diyorsun.tavsıye etmem daha fazla yakıt parası ödersin bide şanzımanla ilgili sıkıntı oldumu otomatıkte büyük parqlar harcamak zorunda kalırsın.bnim arqb sanzimandq sıkıntı cıkardı 12bin lirq istediler değişimine düşün o yüzden sattım üzerine o kadar para ekleyip sofır aldımsevgiler şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin

yerden yere vurmuşsunuz be otamatiği.....koca koca iş adamları neden otamatik kullanıyor acaba
Rahat oldugundan sadece ama bana şuan otomatık araba verseler kullanmam.sürücü kursu hocam ben otomatık araba kullanıyorum diye asla manuelle egliyet alamazsın sen demişti bana büyük yanlıs otomatıkle öğrenmek demişti artık neden dedi bilemem

Manuel kullanmanin hic bir zorlugu yok. Eger yasadigin yer cok fazla rampali ya da cok yogun trafik filan degilse otomatige hic gerek yok. Velev ki trafik yogun ona bile alisiyorsunuz zamanla.
otomatik evet cok rahat. Seni yormuyor zorlamiyor ama deger mi degmez mi aradaki 5 6 binlik farka bu kisiden kisiye gore degisir. Manuel kullaniyorum ist. Trafiginde sorun ysamiyorum. Sizin ist. Da degilmis anladigim kadariyla rahat rahat kullanirsiniz manueli. Yaris de guzel arabadir ayrica. Surusu rahat ama gorundugunden cok daha minik ici aklinizda olsun

asktan degil be arkadasim tamamen duygusal sebeplerden
Misal clio 4 aldim full herseyi en son cikan ama manuel. Otomatigini almaya kalkiyorsun en bosuyla bile aralarinda 3 4 bin fark var. En dolusunun otomatigini soylemiyorum bile.
Bu arada kimse yogurdum eksi demezmis ya e bende manuel arabami savunayim
artik manuellerde de yokus kalkis destegi var otomatikten o noktada pek bir farki yok yanee

Bende ilk arabmi otomatik almayi dusunuyordum ama bir sekilde manuel aldim.2 ozel dersle ogrendim, hic zor degil, mantigini kavradiktan sonra istemsiz olarak vitesi yukseltip alcaltiyorsun.uzun yolda zaten oyle cok vites degistirmenede gerek yok.ustelik otomatik vites arac manuelden çok yakar ve sanzumanla ilgili sorunlar daha pahaliya patlar. manuelden ogrenmeye baslarsaniz otomatige gecmeniz daha kolay olur.bence manuel arac kullanmak daha keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…