- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
acizmiyimmm elmyyyyyy ben..aaaaaaaManuel araba ile öğren. Keyfin gelince otomatik alırsın. Bil ama yapma mantığı. Sakın otomatik alıp vites atmaktan aciz kadınlardan olma.
Manuel e alistim bende otomatik bi garip geliyor. ilk olarak manuel le baslayip sonra otomatige gecmek daha mantikli bence. Belkide hic istemezsin bile manuele alisinca.Simdiden hayirli olsun araban.kazasiz belasiz kullan.
Canım senin için en rahatı otomatik olur kesinlikle..kızlar ben ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.
yanımda bana öğrecek kimsede yok. o yüzden birazda otomatik istiyorum
siz manuelmi kullanıyorsunuz?
şimdi hiç bilmeyenin gözü korkuyor haliyle. bu yüzden onları anlayabilirsiniz :)
toyota yarislerde özelliklerde yokuş aşağılarda kayma olmadığını vurgulanıyor ..
çok kararsızım napıcam bilmiyorum
Olur mu ask olsun. Otomatik vites zaruret degil tercih olsun demek istedim :)acizmiyimmm elmyyyyyy ben..aaaaaaa
4 yıl otomatık kullandım 1,5 yıldırda manuel aldım.otomatık çarpişan araba gibi basta kolay geliyor manuelı kuklanınca bas ağrisi diyorsun.tavsıye etmem daha fazla yakıt parası ödersin bide şanzımanla ilgili sıkıntı oldumu otomatıkte büyük parqlar harcamak zorunda kalırsın.bnim arqb sanzimandq sıkıntı cıkardı 12bin lirq istediler değişimine düşün o yüzden sattım üzerine o kadar para ekleyip sofır aldımSelam kızlar.
@okypete buraya açmak zorunda kaldım. Taşımazsın değil mi ?
Araba almayı düşünüyorum. Aklımda hep kullanımı rahat olduğu için ve kısa sürede öğrenip, trafiğe daha kısa sürece çıkarım diye otomatik vites araba almak vardı.
İstediğimiz model, tanıdık birinden (arkadaşımın iş arkadaşı), manuel bir araba bulduk. Bende çok kararsız kaldım. (Toyota Yaris- Bisiklet çiziği dışında herhangi bir kazası bir çiziği yok)
Manuel kullananlar bu konuda bana birşeyler yazabilirmi.
Ailemle yaşadığım şehir arasında 1 buçuk saatlik mesafe için hafta sonları kullanacağım. Normalde 4 araba değiştirmek zorunda kalıyordum. Çok trafiği olan şehirde yaşamıyorum.
Cevap veren herkese teşekkür ederim :)
Rahat oldugundan sadece ama bana şuan otomatık araba verseler kullanmam.sürücü kursu hocam ben otomatık araba kullanıyorum diye asla manuelle egliyet alamazsın sen demişti bana büyük yanlıs otomatıkle öğrenmek demişti artık neden dedi bilememyerden yere vurmuşsunuz be otamatiği.....koca koca iş adamları neden otamatik kullanıyor acaba
asktan degil be arkadasim tamamen duygusal sebeplerdenManuel vites aşkı bir tek Türk milletinde var. Üstelik otomatik vites teknolojisi artık eskisi gibi değil çok gelişti. Otomatik viteste yolun ortasında stop etme veya rampada geri kayma gibi problem yaşamazsınız ki bunlar bile bence otomatik vites bir araç almak için yeterli sebepler.
Evet konunun basinda ayni yorumu yapmistim. Yorumumu tekrarlayip bana katilmaniza sevindimama erkeklerde manuel tercih etmiyorlar artık üst segment araçlarda manuel çok az yani manuel kullanmak artık ayrıcalık değil.