- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
-
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
Manuel kullanıyorum. Eğer iyi bir sürücüyseniz fark etmeyecektir. Zaten bulunduğunuz şehir de kalabalık değilmiş, sıkıntı olmaz bence.
Manuel araba ile öğren. Keyfin gelince otomatik alırsın. Bil ama yapma mantığı. Sakın otomatik alıp vites atmaktan aciz kadınlardan olma.Selam kızlar.
O okypete buraya açmak zorunda kaldım. Taşımazsın değil mi ?
Araba almayı düşünüyorum. Aklımda hep kullanımı rahat olduğu için ve kısa sürede öğrenip, trafiğe daha kısa sürece çıkarım diye otomatik vites araba almak vardı.
İstediğimiz model, tanıdık birinden (arkadaşımın iş arkadaşı), manuel bir araba bulduk. Bende çok kararsız kaldım. (Toyota Yaris- Bisiklet çiziği dışında herhangi bir kazası bir çiziği yok)
Manuel kullananlar bu konuda bana birşeyler yazabilirmi.
Ailemle yaşadığım şehir arasında 1 buçuk saatlik mesafe için hafta sonları kullanacağım. Normalde 4 araba değiştirmek zorunda kalıyordum. Çok trafiği olan şehirde yaşamıyorum.
Cevap veren herkese teşekkür ederim :)
Selam kızlar.
O okypete buraya açmak zorunda kaldım. Taşımazsın değil mi ?
Araba almayı düşünüyorum. Aklımda hep kullanımı rahat olduğu için ve kısa sürede öğrenip, trafiğe daha kısa sürece çıkarım diye otomatik vites araba almak vardı.
İstediğimiz model, tanıdık birinden (arkadaşımın iş arkadaşı), manuel bir araba bulduk. Bende çok kararsız kaldım. (Toyota Yaris- Bisiklet çiziği dışında herhangi bir kazası bir çiziği yok)
Manuel kullananlar bu konuda bana birşeyler yazabilirmi.
Ailemle yaşadığım şehir arasında 1 buçuk saatlik mesafe için hafta sonları kullanacağım. Normalde 4 araba değiştirmek zorunda kalıyordum. Çok trafiği olan şehirde yaşamıyorum.
Cevap veren herkese teşekkür ederim :)
Cidden ya :) sanirin her sene yeni araba aliniyorÖnce.manüel al sonra otomatik alırsın diyen arkadaşlar bu elbise değil ki olmadı degistirirsin der gibi. Benim ablamda yeni aldı otomatik vites oda aynen senin gibi yeni öğrendi sadece iki gün eşiyle kullandı üçüncü gün tek trafiğe çıktı kesinlikle çok rahat olduğunu dusunuyorum.