Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyyy kanepeyi tutusturan arada olumler intihar ask ihtiras entirika ne mevzuydu
Ben direk yazdigini dusunuyorum artik onun icin sahsi yorum yapmayi biraktim arada bildirimlere bakiyorum
hatta konunun ilerki asamasi ya nikahtan bir gun once birakma ya masada birakma yada ilk gecede siddet gibi can alici bir konuyla devam edebilir dusuncesindeyim.

Ama yazik aura diye birsey var.negatif pozitiften daha guclu su konuyla olusan enerji kendi hayatinda bir yerden patlar farkinda degil bence

Hmm bak o olabilirdi belki . Ama eşek ne anlar hoşaftan işte
Balayı kendin için de canım..
Ben evlenirsem inşallah balayı isterim..
Tabi şu an Korona var.
Geçsin gidersin..ama evlenirsen iste..

Madem mantık evliliği bir balayı olsun bari..

Ya neden böyle kötü bir yorum yaptınız ki gerçek olup olmadığına nasıl böyle emin olabiliyorsunuz ? Benim hayatımda bir şey kötü olsa mutlu mu olacaksınız ya ? Kaldı ki benim yüreğim rahat çünkü neyse onu yazıyorum. Kimseyi kandırmıyorum ki enerjisi gelsin beni bulsun. Hatta gerçek olduğu için böyle yazıp yalancılıkla itham ederek siz benim günahıma girmiş oluyorsunuz?hadi inanmadınız yazdıklarıma okey, Yalan yazıyorsam Kötü bir enerjinin beni bulacağına inanıyorsanız, siz ya gerçekse , sonuçta yalan olma ihtimali gibi gerçek olma ihtimali de var gerçek olma ihtimalinde beni itham etmekten dolayı kötü bir enerjinin sizi bulma ihtimalini hiç mi düşünmüyorsunuz?

Konunun ve uzayan gidişatın bende yarattığı intibayı tam olarak özetlemissiniz.

Konu sahibi çok üslubu düzgün biri..
Ben bu forumda en çok bir üyede üsluba bakarım.
Ondan bu kadar popüler konu oldu..
Kavgacı ve çirkef bir kişilik olsa çoktan konu unutulup giderdi..
Ayrıca ben yalan bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Kaç sayfa oldu bir kere kimseye ne hakaret etti ne bel altı vurdu. Arada çok sert ve kırıcı yorumlar oldu.
Hiç kalitesini bozmadı.
Ondan kadınlar da başı yanmasın diye akıl vermeye çalışıyor..

Ama maalesef ikna edemedik..
Az uğraşmadık..
Olmayınca olmuyor iste..

Polemiğe girme canım.
Inanmayan inanmaz.
Senin kimseyi inandırma yükümlülüğün yok.

Isteyen istediğini düşünsün..

Balayı kendin için de canım..
Ben evlenirsem inşallah balayı isterim..
Tabi şu an Korona var.
Geçsin gidersin..ama evlenirsen iste..

Madem mantık evliliği bir balayı olsun bari..
Ama sen biliyorsun ki balayı olmuş olmamış benim için çok da önemi değil bakalım götürürse giderim . Ama ben değişik bir yer olsun isterim. Kapadokya mesela olabilir. Hiç imkanım olmadı gitmeye. Şuan yurtdışı imkanı da pek yokken değerlendirilebilir. Bazı balkan ülkelerine de gidiş var diye biliyorum öyle de olabilir .

Zeynebin konusu 300 sayfa olmustu ve o da hic kirici uslup vs kullanmamisti
Konu fake,hayal ürünü vs demiyorum zaten ben ama dediğim gibi sıradan bir bdv konusu fazla "arkası yarına "döndü..Hepsi bu Hala canhıraş yazanların klavyesine,parmaklarina kuvvet.Ne diyeyim :)

Polemiğe girme canım.
Inanmayan inanmaz.
Senin kimseyi inandırma yükümlülüğün yok.

Isteyen istediğini düşünsün..
Ya öyle de çok üzüldüm ya . Benim hayatımda kötü bir şey olmasını istemek üstelik beni hiç tanımıyorken .. ben bunu düşündürecek istetebilecek ne gibi bir kötülük yapmış olabilirim ki . Ben farkındaysan konuya sen mi yazdın başka bir arkadaş mı yazdı ne hatırlamıyorum. O vakte kadar girip tek kelime bile yazmadım. Arada 10 15 güne yakın hiç girmiyordum bile. Yazacak olsam ne bilim o kadar kafayı kırmış olsam girer girer yeni şeyler yazar dururum. Ama soru sorulmadıkça cevap bile yazmıyorum. Bazı sorular soruyorlar benim anlatmadığım bende onlara cevap verince olay farklı yere gitmiş gibi algılanıyor sanırım. Ama ben benim konumla ilgilenen merak eden yardım etmeye yol göstermeye çalışan insanlara saygısızlık olmasın diye girebildikçe cevap vermeye çalışıyorum. Annem buradaki bazı üyeler kadar sormadı ne yaptığımı o yüzden nasıl tamam kapat ya evlenecem bitti işte sana ne diyeyim ki

Eşim nisana 2 gun kala, bir gelmisti ki sac bas karisik, sakal da öyle, hatta paçaları camurlu isi de beyaz yakali diyebilecegimiz bir iş. Yani ilginc gelmişti ama gozume gozume batmadi, itici gelip midem bulanmadı. Sadece fark ettim.
Sizi bu kadar kendinden soguttuysa, demek ki aranızda cok da güçlü bir bağ yokmuş

Ben 7 Ağustosa kadar; kadar yazacağım.
O gün evlenecek.
Çünkü bence ceylan iyi biri. Öyle bir hissiyat aldım.
Belki birinin bir sözü lafı bir çağrışım yapar bam teline vurur da vazgeçer. Ondan dolayı yazıyorum..

Bir de sohbet muhabbet ediyoruz. Yalan değil..

Hoşuma gitmedi değil..

Yok ben yazdım ya tek bir gün değil 3 kez görüştük istanbuldayken 3 ünde de korkunç pespaye geldi. Ben bir kere olsa zaten eli değmemiştir acele çıkmıştır fln filan diyecektim. Ama adam beni sallamamış. Onun için önemli olan düğün bana güzel görünmek olMamış yani .

Herkesin hakkinda hayirlisi olur umarim

Reactions: 000
Valla ceylan zaten su yazimla su noktaya getirdin gercekse rahatsiz olacagin birsey yok sikinti yapma
Bende senin ortaya dokmeyi kendin tercih ettigin bir romana yorum yaptim diye kul hakkina girmem korkma
Konudada aslinda cok patlayan noktan varda uzuun uzun yazamam simdi

Zaten yorumum burada taniyip begendigim eski bir uyeyeydi sana degil
Uzatip dramatize edecek aradan laf carpitacak bise yok

Mutluluklaraaarrr

Bende evlenirsem ya Kıbrıs ya Ölüdeniz istiyorum.
Erkek arkadaşım Kibrisa gitmiş. Beğenmiş.
Kıbrıs da güzel dedi..

Istersen kaldığı oteli sorarım..

Ben sordum ceylancim.
Bir konudan dolayı 1 hafta ban aldım.
Ondan öncesinde yazamadım. Ban bitince konuna yazdım. Ondan aktifleşti konun..

Burası anonim ceylancim. Kimse kimseyi tanımıyor.
Zaten burada amaç bu.
Fake diyenlere bakma sen. Önceden böyle konu olmuş. Ondan dolayı on yargı olmuştur. Merak etme herkesin dediği tutmaz hayatta..ona takılma..
Üstünde hakkı olan insanların ahi tutar diye biliyorum..

Kimseyi ikna etmeye çalışma. Edemezsin.
Sen konuna odaklan.
Ben birseye takildim.
Annen neden evliliğin ile ilgilenmiyor?
Biliyorsun benim erkek arkadaşım var.
Şimdiden annem arada soruyor ilgileniyor.

Çok ilginç geldi. Neden annenle konuşmuyorsun çekincelerini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…