Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yerde annem evlenmemi istiyor demissin

Annen cok evlilik istiyorsa kendi evlensin. Annenin babanin dedenin ninenin evlen evlenme demesiyle mi bu karari vereceksin?

Ceylan sen hic cinsellik yasadinmi? Yaşamadığını tahmin ediyorum. O olmadan iliski mi olur. Iktidarsız filan olsa demissin :)) inanamıyorum sana :)
Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !

Ben bile üzerimden bir yük kalkmış gibi hissettim Dönüp dönüp bakıyordum konuya, ayrılmadı mı daha diye.

Hepimiz dört gözle güncellemeyi bekliyoruz desene

Ceyl_an gecmis olsun, umarim bundan sonra senin icin hersey daha güzel olur.
Konuya takip edenler bana katilacaktir, bence büyük bir hatadan döndün.

Meraktan ölüyorum ama nişanı attıysa KK’ya bakamaması da normal
Yoo ask nisani degildiki kendiside surekli beyan ediyordu atarim nisani diye. Hazirlikliydi , ben sadece eski formatta 120 sayfaya varmis en az 100 uyenin yapma etme guzel kardesim,bak bu sole ,bu bole diye tane tane guzellikle akil vermesine ragmen evlenecem diyen kiz neyle karsilastida kestirip atti kismini merak ediyorum.
Bir fikrim var ama hayirlisi

Annesiyle vs konuşuyordur, çevresindeki insanlarla ortalık karışmıştır diye düşündüm. Öyle bir yazmış ki üzüntüden olmasa da sinirden de bir süre giremez gibi

Adamın imam nikahlı başka bir eşi falan mı çıktı acaba Ben de o yüzden merak ediyorum. Ne oldu da bu kadar ani attı nişanı Hakkında hayırlısı olsun konu sahibinin. Bizler için bu sayfadan ibaret hayatı. Sayfayı kapatıp kendi hayatımıza devam ediyoruz. O bunu yaşıyordu. Uzaktan doğru kararı vermiş gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…