Bende de öyle.
Forumda da konu sayısı ilk sayfada artmış.
Değişiklik olmuş.
Anladim genel bir tuhaflik sezdimde cozememistim Neredeyse her ay birsey degistiriyorlar eskiden daha eglenceliydi kullanim acisindan.Galiba bir sayfadaki mesaj sayısı artmış bir sayfada 10 mesajken 20 mesaj var artık bir sayfada.
Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !Ceylan sen hic cinsellik yasadinmi? Yaşamadığını tahmin ediyorum. O olmadan iliski mi olur. Iktidarsız filan olsa demissin :)) inanamıyorum sana :)
Hayirdir ne oldu? Vardi birseyide ne cikti altindan merak ettim.Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !
Ev işi de hallolmuştu ne oldu kiYaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !
Meraktan ölüyorum ama nişanı attıysa KK’ya bakamaması da normalBir şeyler çıkacağı belliydi bu adamdan
Evet ya bende çok merak ediyorum.Günlük yayınlanan pembe dizi gibiydi bu konuMeraktan ölüyorum ama nişanı attıysa KK’ya bakamaması da normal
Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !
çok sevindim,bana neyse.
Ben bile üzerimden bir yük kalkmış gibi hissettimDönüp dönüp bakıyordum konuya, ayrılmadı mı daha diye.
Ben bile üzerimden bir yük kalkmış gibi hissettimDönüp dönüp bakıyordum konuya, ayrılmadı mı daha diye.
Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !
Bence final olmuş kız ayrılmış çünküYeni sezon gelmis nerden izleyecez kizlar link verin
Yoo ask nisani degildiki kendiside surekli beyan ediyordu atarim nisani diye. Hazirlikliydi , ben sadece eski formatta 120 sayfaya varmis en az 100 uyenin yapma etme guzel kardesim,bak bu sole ,bu bole diye tane tane guzellikle akil vermesine ragmen evlenecem diyen kiz neyle karsilastida kestirip atti kismini merak ediyorum.Meraktan ölüyorum ama nişanı attıysa KK’ya bakamaması da normal
Yoo ask nisani degildiki kendiside surekli beyan ediyordu atarim nisani diye. Hazirlikliydi , ben sadece eski formatta 120 sayfaya varmis en az 100 uyenin yapma etme guzel kardesim,bak bu sole ,bu bole diye tane tane guzellikle akil vermesine ragmen evlenecem diyen kiz neyle karsilastida kestirip atti kismini merak ediyorum.
Bir fikrim var ama hayirlisi
Bence final olmuş kız ayrılmış çünkü
Aaaa ne oldu?? Merakta ve takipteyim. Beni de çağırın A dostlar!Yaşadım fakat sevmiyorum yoruyor beni. Zaten artık kendisini de sevmiyorum attım nişanı iğrenç birisi o iğrenç !