Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bu adam tembel biraz iki ev baktı ya dünyanın işini yapmış gibi davranıyor. Zaten o huylarını sevmiyorum. Ben diyorum millet aylarca ev arıyor kendisi o ev bulma zamanında üç ev gezince öldüm bittim işlerim kaldı sen hiç bir şeyi beğenmiyorsun gel kendin tut şu bu modlarına girdi. O nedenle çok uzatmadım ya aman onla mı uğraşıcam . Huyunu biliyorum çünkü. Evlendikten sonra ben istemediğim takdirde seve seve o evi değiştirecekti. Huyumu bilir benim . Seviyorsa kaybetmek istemez. Bunu bildiğim için çok da üstüne gitmedim. Kendisi herhalde iyice düşününce onu taşındırtacağımı düşünmüş olacak ki ev almaya karar verdi hemen baksanıza .
Evet ama siz gidince fikir evin yine de =) kadınlar için daha önemli oluyor. Sorunlarınızın çözülmesine de cok sevindim

?? Ne yaptığını çözmeye çalışıyorum ???
Neyi çözeceksiniz hanfendi adam manyağın teki bakın 80 sayfayı aşmış konu ve adamın bir tane olumlu özelliği yok aksine karanlık, ilgisiz, saçma sapan bir tip büyük ihtimalle psikolojik sorunları ve gizli öfke problemi falan da var. Ayrılmam diyorsanız da kurcalamayın o zaman ne diyelim yani burdan neyi öğreneceksiniz illa evlenin evlendikten sonra beğenmezseniz boşanırsınız amaaan çok kolay o işler falan mı diyelim?

Genelde ben ağzına tıkıyorum gibi oluyor cinsellik konuşmak istediği zaman . Aslında beraberliğimizin başından beri hiç cinsellik içerikli sohbetine vs rastlamadım. Kırk yılın başı en fazla sana sarılmak dokunmak istiyorum gibisinden konuşuyor ben geçiştiriyorum. Bunun ötesi hiç bir konuşma olmadı aramızda. Benim ona yansıttığım enerjiden dolayı konuşmayı cesaretine almamış olabilir.
Sadece bir kere yan yana iken cinselliğe düşkün olduğundan bahsetmişti. Zaten boğa burcu 🤦🏻‍♀️
Ay inanmıyorum tam diyecektim ki bu kişi boğa burcu mu? Vay be yine alim gibiyim maşallah..

Konuyu pek takip edemedim.

Ama okudugum kadariyla adam 20 bin vs kazaniyormus önce 1+1 ev istemis sonra arays villa konusu karismis vs.

Benim bir görüstügüm erkek de varlikliydi.
Ama gözümde bostu. O da villa almaktan bahsediyordu. Acikcasi bu tarz erkeklere kilim baya.
Görüsmeyi de kestim. Birde bu tiplerin cogu varlikli olunca dertleri de cok oluyor haliyle. Kimsenin, bu benim parama konmak istiyor bu bosanir elimden sunu sunu alir tripleriyle ugrasamam. Korkulari oluyor. Valla ben ugrasamam gitsin kendi maddi durumuna uygun birini bulsun kafasinda oluyorum.
Senin nisanlinda da öyle bir durum sezdim.

Sööyle normal bir isi olsun belirli bir geliri olsun yeter.
Gidisat normal olsun yani... normal tipik birbirini seven iki insan bütcesine göre ev tutar orda yasar. Adamda sevdigi icin yine en iyisini yapmaya calisir.
Maddi durumu standart olsun ama göreyim benim icin cabaladigini..

Birde bu adamin gelirini de dogru duzgun bilmiyormussun sen ceylan.. bilmedigin sulara hemen atlama derim..

Ortak tanidiginiz varmi? Cevresini biliyor musun en azindan? Ailesine girdin mi akrabalriyla tanistin mi?

Önce böyle cevresinin icine gir iyice.. günlük hayatini iyice ögren sonra evlen. Ne oldugu belirsiz biriyle mi evlilik yapacaksin yahu? Yani öyle izlenim aldim.. umarim öyle degildir.

Birde kimseyi kurtulus olarak görme. Seni kurtaracak birtek kisi var o da sensin. Ailen nerde yalniz mi yasiyorsun? Gecimini nasil sagliyorsun?

Konuyu pek takip edemedim.

Ama okudugum kadariyla adam 20 bin vs kazaniyormus önce 1+1 ev istemis sonra arays villa konusu karismis vs.

Benim bir görüstügüm erkek de varlikliydi.
Ama gözümde bostu. O da villa almaktan bahsediyordu. Acikcasi bu tarz erkeklere kilim baya.
Görüsmeyi de kestim. Birde bu tiplerin cogu varlikli olunca dertleri de cok oluyor haliyle. Kimsenin, bu benim parama konmak istiyor bu bosanir elimden sunu sunu alir tripleriyle ugrasamam. Korkulari oluyor. Valla ben ugrasamam gitsin kendi maddi durumuna uygun birini bulsun kafasinda oluyorum.
Senin nisanlinda da öyle bir durum sezdim.

Sööyle normal bir isi olsun belirli bir geliri olsun yeter.
Gidisat normal olsun yani... normal tipik birbirini seven iki insan bütcesine göre ev tutar orda yasar. Adamda sevdigi icin yine en iyisini yapmaya calisir.
Maddi durumu standart olsun ama göreyim benim icin cabaladigini..

Birde bu adamin gelirini de dogru duzgun bilmiyormussun sen ceylan.. bilmedigin sulara hemen atlama derim..

Ortak tanidiginiz varmi? Cevresini biliyor musun en azindan? Ailesine girdin mi akrabalriyla tanistin mi?

Önce böyle cevresinin icine gir iyice.. günlük hayatini iyice ögren sonra evlen. Ne oldugu belirsiz biriyle mi evlilik yapacaksin yahu? Yani öyle izlenim aldim.. umarim öyle degildir.

Birde kimseyi kurtulus olarak görme. Seni kurtaracak birtek kisi var o da sensin. Ailen nerde yalniz mi yasiyorsun? Gecimini nasil sagliyorsun?
Yok zaten zengin birisi değil. Benim evim var onun yok mesela aslında bir yerde ondan varlıklı bile sayılabilirim.
20 bin civarı gelirim yok evet ama onda da olduğunu sanmıyorum o şirketin genel gelirinden bahsetti sanırım kendine kalan o kadar değil belki 7 8 bin bişi kalıyordur. Her ne kadar bana kalan net dese de inanamıyorum veya başka bir harcaması borcu bişeyi var .
Tabiki Ailesini falan tanıyorum evleniyoruz sonuçta . Ama bu geliri konusunda şimdi ailesine göre bişi diyemem ki zaten onlarla yaşamıyor . Dışarıda da harcıyor harcamıyor değil .

Bu konuyu uzaktan uzaktan takip ediyorum.
Başlık da ara ara hep ön sıraya geliyor.
Maşallah mesaj sayısı bini geçkin.
Mantıksız mı sanki, sevmiyor da galiba? diye sormuşsun başlıkta Ceyl_an Ceyl_an
Cevaplarda hep mantıksız denmiş sevmiyor denmiş.
Eeee şimdi evleniyorsun vazgeçmedin de.
Hiç acabaların yok mu ya da biraz gamsız olabilir misin?
Niye evleniyorsun ki niye evleniyorsun ben hiç anlamadım.
Sanırım düğün gelinlik işlerini seviyorsun bu yüzden hevesini kırmak istemiyorsun.
Ayrıca cinsellik istemiyorum sevmiyorum demişsin bu şekilde evlenilmez karşındakine de haksızlık.
Bununla ilgili terapi almalısın, çözmeden kimseyle evlenmemelisin.
Sen mantık evliliği yapıyorsun o da mantık evliliği yapıyorsa cinsellik muhtemelen bunun önemli bir parçasıdır onun kafasında.

Yok zaten zengin birisi değil. Benim evim var onun yok mesela aslında bir yerde ondan varlıklı bile sayılabilirim.
20 bin civarı gelirim yok evet ama onda da olduğunu sanmıyorum o şirketin genel gelirinden bahsetti sanırım kendine kalan o kadar değil belki 7 8 bin bişi kalıyordur. Her ne kadar bana kalan net dese de inanamıyorum veya başka bir harcaması borcu bişeyi var .
Tabiki Ailesini falan tanıyorum evleniyoruz sonuçta . Ama bu geliri konusunda şimdi ailesine göre bişi diyemem ki zaten onlarla yaşamıyor . Dışarıda da harcıyor harcamıyor değil .

Sen bu adami biraz daha incelemeye al evlenmeden önce. Sanmiyorumlarla öyle dir herhalde gibi seylerle olmaz böyle.

Benim tanistigim o varlikli erkekte sürekli bir gizem havalarindaydi. Sürekli yeni birseyler ögreniyordum.. ortada bir netlik yoktu. Garip konularla ugrasamak istemedigim icinde devam etmedim zaten.

Seninkisi zengin olabilir olmasina veya iyi bir geliri olabilir niye olmasin ? Ama netlik yok ortada.
Sen dahi bize aciklayamiyorsun cunki sen bile bilmiyorsun. Kendi aklinda varsayimlarla ilerliyorsun öyledir böyledir diye ..

Ve borcu dahi olabilir dedin evet oluyor yani.
Sirketi olan insanin veya büyük oynayan insanlarin borclari oluyor genelde. Senin nisanlinin da var bence. Yukarda baska bir üye yazmis karanlik bir tip diye banada öyle geldi biraz.

Dedigim gibi sonradan bilmedigin birseyle karsilasmak istemiyorsan bu adamin hayatini biraz daha kurcala.. altindan birseyler cikacakmis gibi duruyor cunku.

Bu konuyu uzaktan uzaktan takip ediyorum.
Başlık da ara ara hep ön sıraya geliyor.
Maşallah mesaj sayısı bini geçkin.
Mantıksız mı sanki, sevmiyor da galiba? diye sormuşsun başlıkta Ceyl_an Ceyl_an
Cevaplarda hep mantıksız denmiş sevmiyor denmiş.
Eeee şimdi evleniyorsun vazgeçmedin de.
Hiç acabaların yok mu ya da biraz gamsız olabilir misin?
Niye evleniyorsun ki niye evleniyorsun ben hiç anlamadım.
Sanırım düğün gelinlik işlerini seviyorsun bu yüzden hevesini kırmak istemiyorsun.
Ayrıca cinsellik istemiyorum sevmiyorum demişsin bu şekilde evlenilmez karşındakine de haksızlık.
Bununla ilgili terapi almalısın, çözmeden kimseyle evlenmemelisin.
Sen mantık evliliği yapıyorsun o da mantık evliliği yapıyorsa cinsellik muhtemelen bunun önemli bir parçasıdır onun kafasında.
Yok ben düğün istemiyordum kendisi ısrarla düğün yeri tuttu. O istiyordu. Gelinliğe bile çok hevesim yokki o alalım istiyor ben kiralayalım bana yük diye düşünüyorum. Ağustos sıcağında koca gelinliği nasıl taşıycam diye afakanlar basmış biriyim. Gelinliğe heyecanım olsa onu düşünüp düşünüp darlamam kendimi 😂
Benim için daha zor sebepler var .

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏

Ya adam cimri ya da parası yok öncelikle. Mantık evliliği için uygun bir aday olmayabilir. Bunun dışında keşke mantık evliliği değil de mantıklı bir evlilik kararı verseydiniz. Aşık olacağınız adamın durumu iyi olabilirdi. Ne aşk var ne bir şey bilemedim neden bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz.

Hadi inşallah yakın zamanda olur bence ailesi yazlıktan dönünce isteme olacak gibi düşünüyorum. Artık bahar yaz kış ne gelini olmak istiyorsan da o zamana da düğüüüünnn 😍 ben hep bahar gelini olmak istemiştim o yüzden mayısa almıştım düğün günümü ama maalesef şartlar elvermedi ağustosun sıcağında olacak 🤦🏻‍♀️ Gelinlik ağır bir materyal olduğu için bence en güzeli baharda evlenmek yazın işkence gibi onu taşıması. Kışın da çok soğuk yağmur çamur ihtimali yüksek. En güzeli bahar bak nisan mayıs gibi düğün bekliyorum senden 😍
Sağol canim benim..:KK200:
Ağustos gibi aileler tanışsa Eylülde de nişan olsa düğün ne zaman olur bilmiyorum. Daha onu konuşmadık. O sonbahar istiyor. Ekim Kasım gibi. Olur mu emin değilim. Bence de bahar olur gibi geliyor. Nasip bakalım..

Önce sıra sende ama..:KK73:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X