Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ofke algiladim yaziminda,aile vs ziyade tahmin edemedigi olasilik disi birsey olmus diye dusunuyorum.
Cunku burada heme heme her olasilik yazildi ama ceylan hep icten ice o olasiliklardan cimrilik haric emindi,gorusecekti ev bakmak icin en son o zaman birsey olmus yada birsey ogrendi heralde

Dün hava malumuz aşırı sıcaktı. Bende çok bunaldım uyuyamadım fln gergindim de neyse. Bunla telefonda konuşuyoruz o da davetiyeleri basmaya gitmiş. Dedim sıcak off poff uyuyamadım fenayım fln . Nolcak ya ya arabistanda olsaydın dedi. Dedim ama değilim neden orda olayım ki şimdi durup dururken . Üsteledi fln empati yap ordakilerle alalaa dedim ya sıcaktan rahatsız oluyorum diye onu yapmam lazım saçma yani dedim konu kapandı orda ve akşam bir daha aradı. Ben normal şartlarda bugün yola çıkıp istanbula gidecektim neyse ama ailem gelmek istemedi sıcaklar dolayısıyla git sen hallet bir hafta kala da biz geliriz dediler. Okey dedim . Ona da telefonda bunu söyledim. Bu parladı birden iyi ben yalnız kalayım iyice herşeyi yalnız yapayım, benim ailem de memlekete gitti . Yahu dedim sende var 6 kardeş annen de gezmeye memlekete gitmiş ne yani bunun suçlusu ben miyim ? Benim ailem gelmiyor diye neden sorun oluyor madem senin ailen de yok ne demeye hakkın var şimdi ? Onlar düğünde gelebiliyorsa benim ailem de gelebilir. Ooooo parladı başladı bana bağırmaya vay efendim ben empati yoksunuymuşum arabistandakileri düşün demiş de saçma demişim nasıl dermişim böyle bir şey insanların içinde yüzü kızarmış ? Ya dedim pardon ne diyosun ? Sıcaktan şikayetlenemeyevekmiuim ya havadan sudan konuşamayacakmıyım ne konuşcaz biz ne diyosun sen falan . Başladı bana aptalsın sen falan demeye. Sonra işte davetiye bastırırken ona paran var mı diye sormamışım. Oha dedim ben senden ne takacaksın diye bişi bile sormamışım üç kuruşluk davetiyenin lafını mı yapıyosun ? Zaten ben sana takı falan takmam böyle insana ne takıcsm dedi. Dedikçe ben şok oldum en son evlendikten sonra böyle davranamazsın ne yaparsın dedim boşarım dedi. Gerek yok o zaman dedim evlenmeye kapadım suratına . Ne o aradı ne ben.

Valla arkadaşlar o lafları kaldıramadım en son kaldıramam da adam bana aptal falan demeye başladı ya ben bunları haketmedim Ne evlenmesi ??
Ayyyyy inanmıyorum! Aldığı 2 ayarlık altın kokulu yüzüğü bile yüzüne vurmamıştın terbiyesizin, o ayıcığı kafasında paralamamıştın. Pis nankör!

Ceylan cım ne olduğu belliydi ama senin sebeplerin yüzünden yinede belki bir ihtimal mutlu olursun diye düşünmüştüm.

Mümkün değil. Çok rica ediyorum tamamen iletişimi kes. Gör bak iki gün sonra o dandik yüzüğünü ve ayısını da geri isteyecek! Demedi deme.

Bence o da mantık evliliği yaptığını zannediyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu evlilikte mutlu olacağınızı sanmıyorum. Yol yakınken dönün derim. İlgisiz ilgilenmeyi bilmeyen bir adam olması yaşından ötürü değil. Yapısı öyle demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…