Kiptaş evleri zaten normal zamanda da vadeli satılıyor banka kredisiyle almıyoruz ki kendi vadelendirmesinden alıyoruz . Hem banka kredisiyle de olsa bir şey değişmezdi. Önemli olan alınmış olması. Sonuç önemli . Kiptaş evi olduğu için güvendim zaten herhangi bir proje olsa güvenmezdim.
O villa ileri gelecek planı idi. Yakın gelecekte normal daire almak vardı.Degisik olaylar oluyor. Adam 1+1de otururken bir yandan villa yaptiracakti kinhesapta villa yaptiracagi için ucuz ev tutmak istiyordu. Sonra villa yalan oldu kiptaştan proje eve girmeye karar verdi. O ev yapilirken 1+1de oturacaklarmiş.
Konu sahibi seviniyor. Ben olsam derim hani villa yapilacakti ne oldu da kiptaşa döndük.
O villa ileri gelecek planı idi. Yakın gelecekte normal daire almak vardı.
Normal klasik planında 10 yıl vadeli satılıyor. Ama o nasıl bir ödeme planı düşünüyor bilmiyorum. Daha evi görmedim zaten onay verirsem olacak. Ara ödemelerle daha kısa zamanda kesmeyi düşünüyorum dedi.Ödeme kaç ayda tamamlanıyor peki? Ya da kaç yılda ?
Normal klasik planında 10 yıl vadeli satılıyor. Ama o nasıl bir ödeme planı düşünüyor bilmiyorum. Daha evi görmedim zaten onay verirsem olacak. Ara ödemelerle daha kısa zamanda kesmeyi düşünüyorum dedi.
Normal klasik planında 10 yıl vadeli satılıyor. Ama o nasıl bir ödeme planı düşünüyor bilmiyorum. Daha evi görmedim zaten onay verirsem olacak. Ara ödemelerle daha kısa zamanda kesmeyi düşünüyorum dedi.
Yok ya o villa için oturmayacaktık ki biz 1+1 de yine aynıydı evlendikten sonra normal daire alınacaktı bir müddetliğine oturulmuş olacaktı o evde. Eğer alırsak şimdiden alınmış olacak yani tek fark o. O villa çok başka bir plandı hani ilerde çocuklar falan olduktan sonra bi 10 sene sonrasının planıydı. Ev satın alma ise günün planıydıİnsallah o günleri de görürsün ne diyeyim.
Tarihi belirsiz ileri gelecek plani olan villa için 1+1de oturtmaya calişmasindan iyidir tabi şuan ki durum.
Ben düşünmüyorum ki mal ayrılığı şu bu davalarını. İstemem de zaten öyle malını mülkünü. Eğer ben çalışmadıysam ve adam kendisi almışsa evini ayrılma halinde ben onun evinin yarısını mı alıcam ? Kanunun verdiği bir hak ama eğer ortada ciddi bir sorun yok da kendi çekemezliğimden ayrılıyorsam hakkını yemiş gibi hissederim o para beni rahatsız eder istemem o yüzden beni ilgilendirmez onun aldığı ev . He şiddet olur , aldatma olur o zaman zaten tazminatı nafakası donuna kadar alırım o ayrı. Fakat evlilik bana gelmedi diye mal paylaşımı davasını söz konusu bile etmem.E sen 1 yıl sonra ayrılmak istedin diyelim ki?
Bu konunun evlilikten sonraki halini gerçekten merak ediyorum ama bir yandan da bile bile birisi ateşe yürüyünce içim cız ediyor
Ben düşünmüyorum ki mal ayrılığı şu bu davalarını. İstemem de zaten öyle malını mülkünü. Eğer ben çalışmadıysam ve adam kendisi almışsa evini ayrılma halinde ben onun evinin yarısını mı alıcam ? Kanunun verdiği bir hak ama eğer ortada ciddi bir sorun yok da kendi çekemezliğimden ayrılıyorsam hakkını yemiş gibi hissederim o para beni rahatsız eder istemem o yüzden beni ilgilendirmez onun aldığı ev . He şiddet olur , aldatma olur o zaman zaten tazminatı nafakası donuna kadar alırım o ayrı. Fakat evlilik bana gelmedi diye mal paylaşımı davasını söz konusu bile etmem.
Bu arada herkese tek tek kendinizi anlatıyor ve acıklıyor olusunuzdan da iyi niyet seziyorum. Her ne kadar mantıklı evliliği işlerini tasvip etmesem de
Yok zaten benim için bir önemi. arkadaşlar adam evlilik dışında yapacak evi olası ayrılıkta sana vermemek için dediklerinden dolayı tapunun ne zaman olacağını açıkladım sadece. Gerçi isterse bana ayrılıkta mal vermeme derdi olsun onun malını ayrılma halinde ben istemem ki. Şimdi de alsa tapusunu alsa benim için sorun yok. Ama şu anda olan ödeme tamamlanınca alınacak tapu. Projelerde genelde o şekilde oluyor zaten .O zaman tapunun evlilik içinde mi dışında mı alındığının bir önemi yok
Yok ya o söz hoşuma gidiyor espirisine yazdım onu bensen neden çalışmıyorsun çalışmayı duşunmuyorsun ceylan? onu merak ediyorum, bir de mesleğin ne?
need money for chanel yazmışsın da bacım varsın chanel olmasın derimod'dan takıver çantanı da kendi paran olsun, olmaz mı öyle?
bak sevmiyosun ki çok belli yani,para için villa için pahalı baget için katlanılır mı eh işte az bir hoşuna giden adamla evlilik.
Ayy bu adam tembel biraz iki ev baktı ya dünyanın işini yapmış gibi davranıyor. Zaten o huylarını sevmiyorum. Ben diyorum millet aylarca ev arıyor kendisi o ev bulma zamanında üç ev gezince öldüm bittim işlerim kaldı sen hiç bir şeyi beğenmiyorsun gel kendin tut şu bu modlarına girdi. O nedenle çok uzatmadım ya aman onla mı uğraşıcam . Huyunu biliyorum çünkü. Evlendikten sonra ben istemediğim takdirde seve seve o evi değiştirecekti. Huyumu bilir benim . Seviyorsa kaybetmek istemez. Bunu bildiğim için çok da üstüne gitmedim. Kendisi herhalde iyice düşününce onu taşındırtacağımı düşünmüş olacak ki ev almaya karar verdi hemen baksanıza .Yavas Yavas normallesme sürecine Girdiğimiz su günlerde bence siz gidin Bi bakın nişanlınız neler yapıyor. Adam yalnız basına iş halletmeye calısıyor diğer taraftan bakınca. Ki daha önce de olumsuz seyler yazmıs olsam bile su an bütün bunlarla tek ilgilenmesi bana bile garip geliyor. Hem de sizin zevkinizi falan bilemez zaten. Ev bulmak cok zor iş sanırım biz 2 3 Ay aradık hem de kiralık idi.Satın alıcak olsa idim daha cok arardımevlilik korkunuzu anladım bu arada benim de imza fobim vardı, geciyor dogru insanın o olduguna karar verdiğinizde. O konuda içiniz rahat etsin, ama daha yakın zaman gecirmelisiniz.
Bu arada herkese tek tek kendinizi anlatıyor ve acıklıyor olusunuzdan da iyi niyet seziyorum. Her ne kadar mantıklı evliliği işlerini tasvip etmesem de
Demeyin öyle ben de üzülüyorum sonradimi ya ben de öyle sezdim, uzuluyorum konu sahibine.
Degisik olaylar oluyor. Adam 1+1de otururken bir yandan villa yaptiracakti kinhesapta villa yaptiracagi için ucuz ev tutmak istiyordu. Sonra villa yalan oldu kiptaştan proje eve girmeye karar verdi. O ev yapilirken 1+1de oturacaklarmiş.
Konu sahibi seviniyor. Ben olsam derim hani villa yapilacakti ne oldu da kiptaşa döndük.
Ah ah çok isterim valla villada yaşamayı hatta ne villası yalıda falan oturtacak olsa hayır demem ama ne yapalım işte hayaller villa hayatlar kiptaşVillasız olur mu ya villada oturtmayacak adam da bi zahmet evlenmesinburdan konu sahibine sesleniyorum 1+1 de oturulmaz zaten mantıksız sevmiyorda galiba