Zor konular bunlar ya belki de öyle olur bilemiyorum ki yaşamadan göremem. Ahmetle de olsa mehmetle de olsa böyle olacak sonuçta burada çok fazla kişinin önemi yokAşık olarak evlenen çiftler bile asker arkadaşına döndüğünde cinselliğe ara verdiğinde ilişkileri kötüye gidiyor. Siz gün gelip kocamla sevismek istemiyorum zaten seksle aram yoktu diye konu açtığınızda size 'o zaman niye evlendiniz kocaniza niye kötülük yapıyorsunuz" denilicek. Sevgi denen şey insanın kocasıyla sevismeyi istemesine sebep olan parçalardan biridir zaten
Yok değilSana sormadan başvurmuş öyle mi ? yine yorumun görüşün yok , oldu bitti. ev nerde çerkezköyde mi ?
Bence sizin de görüşleriniz hepimizinki gibi ama hevesiniz kursağınızda kalsın istemiyorsunuz beklentilerinizi sıfırlamaya calisiyosunuz. Umarım oynadığınız kumar hepimizi sasirticak şekilde size mutluluk getirirZor konular bunlar ya belki de öyle olur bilemiyorum ki yaşamadan göremem. Ahmetle de olsa mehmetle de olsa böyle olacak sonuçta burada çok fazla kişinin önemi yok
İnşallah mutlu olurum. Herkes mutlu olsunBence sizin de görüşleriniz hepimizinki gibi ama hevesiniz kursağınızda kalsın istemiyorsunuz beklentilerinizi sıfırlamaya calisiyosunuz. Umarım oynadığınız kumar hepimizi sasirticak şekilde size mutluluk getirir
Hayırlı olsun ceylancim..Yok 1+1 e taşınılacak çünkü henüz yapım aşamasında evler. Yapılınca taşınıcaz alınan eve . Ama şöyle bir şey var haftaya falan ben gidince eve bakmaya gidicez eğer olur verirsem satın alma işlemlerine başlanacak işte peşinatını falan yatıracak. Almış olacağız yani.
Teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun ceylancim..
Umarım herşey gönlüne göre olur.
Ağustosta evleniyorsun yani..
Hadi bakalım. Ev konusunu buraya yaz mutlaka.Teşekkür ederim canımşimdilik öyle görünüyor bakalım kesinkes evlenirim diyemiyorum ya o yüzden darısı başına demiciiiimmm
Senin ne oldu erkek arkadaşının ailesi gitti mi yazlığa ?
Hadi bakalım. Ev konusunu buraya yaz mutlaka.
Benim gibi merak eden üyeler olur.
Aynen canım kesin evlenecek isen darısı başına de..
Gidecekler canım haftaya.Senin ne oldu erkek arkadaşının ailesi gitti mi yazlığa ?
Sen görüşecek misin onlar gitmeden
Gidecekler canım haftaya.
Temmuz'un ikinci haftası gideceklermiş.
Görüştüm canım. Geçen cumartesi günü ailesiyle görüştüm, tanıştım.Sen görüşecek misin onlar gitmeden
Aaaa hiç haber vermiyorsun
Görüştüm canım. Geçen cumartesi günü ailesiyle görüştüm, tanıştım.
Güzel geçti. Tatlı insanlar. Tahminen sonraki aylarda da aileler tanışabilir. Inşallah tabi ki..
Çok heyecanlı idim... ilk 1 saati pek hatırlamıyorum..
Yakalım meşaleleri dermişim..Aaaa hiç haber vermiyorsunİsteme yakın meşaleleri yakın
Yok 1+1 e taşınılacak çünkü henüz yapım aşamasında evler. Yapılınca taşınıcaz alınan eve . Ama şöyle bir şey var haftaya falan ben gidince eve bakmaya gidicez eğer olur verirsem satın alma işlemlerine başlanacak işte peşinatını falan yatıracak. Almış olacağız yani.
Ne oluyo burda?
Kiptaş evleri zaten normal zamanda da vadeli satılıyor banka kredisiyle almıyoruz ki kendi vadelendirmesinden alıyoruz . Hem banka kredisiyle de olsa bir şey değişmezdi. Önemli olan alınmış olması. Sonuç önemli . Kiptaş evi olduğu için güvendim zaten herhangi bir proje olsa güvenmezdim.Kredi faizleri düşünce millet direk gidip hazir ev aldi hemde 2 şer tane sirf yatirimlik.
Bizim de kendi evimiz olmasina rağmen istediğim yerden, istedigim ev kalmiş olsaydi(satilmiş) biz bile yeni ev alacaktik (bitmiş hazir ev) gelirimiz 30 bin degil.
Seninki 30bin gelirle hala proje eve giriyor sen seviniyorsun. Allahimmmmm sen sabir eyle
Proje evlerin ne zaman bitecegi de belli olmuyor, verdikleri tarihte bitmeyebilirbyillarca oturursun 1+1de, bi de evi evlenmeden once aliyor senin hakkin bile olmayacak muhtemelen.
Hadi inşallah yakın zamanda olur bence ailesi yazlıktan dönünce isteme olacak gibi düşünüyorum. Artık bahar yaz kış ne gelini olmak istiyorsan da o zamana da düğüüüünnn
Yakalım meşaleleri dermişim..
Daha isteme olmadi ama olursa sana yazacağım canım.
Veya konu açarım tavsiye isterim görürsün..
Bu arada konun 100 sayfa oldu..
Hadi hayırlı olsun..
Kiptaş evleri zaten normal zamanda da vadeli satılıyor banka kredisiyle almıyoruz ki kendi vadelendirmesinden alıyoruz . Hem banka kredisiyle de olsa bir şey değişmezdi. Önemli olan alınmış olması. Sonuç önemli . Kiptaş evi olduğu için güvendim zaten herhangi bir proje olsa güvenmezdim.
Ödeme tamamlanınca tapu çıkıyor. Yani evlendikten sonra edinilen mal olacak düğün 1 ay sonra