Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor konular bunlar ya belki de öyle olur bilemiyorum ki yaşamadan göremem. Ahmetle de olsa mehmetle de olsa böyle olacak sonuçta burada çok fazla kişinin önemi yok

Zor konular bunlar ya belki de öyle olur bilemiyorum ki yaşamadan göremem. Ahmetle de olsa mehmetle de olsa böyle olacak sonuçta burada çok fazla kişinin önemi yok
Bence sizin de görüşleriniz hepimizinki gibi ama hevesiniz kursağınızda kalsın istemiyorsunuz beklentilerinizi sıfırlamaya calisiyosunuz. Umarım oynadığınız kumar hepimizi sasirticak şekilde size mutluluk getirir

İnşallah mutlu olurum. Herkes mutlu olsun
Ama görüşlerim cinsellik için bu şekilde. Yoruluyorum

Hayırlı olsun ceylancim..
Umarım herşey gönlüne göre olur.

Ağustosta evleniyorsun yani..

Teşekkür ederim canım şimdilik öyle görünüyor bakalım kesinkes evlenirim diyemiyorum ya o yüzden darısı başına demiciiiimmm
Hadi bakalım. Ev konusunu buraya yaz mutlaka.
Benim gibi merak eden üyeler olur.
Aynen canım kesin evlenecek isen darısı başına de..

Sen görüşecek misin onlar gitmeden
Görüştüm canım. Geçen cumartesi günü ailesiyle görüştüm, tanıştım.
Güzel geçti. Tatlı insanlar. Tahminen sonraki aylarda da aileler tanışabilir. Inşallah tabi ki..
Çok heyecanlı idim... ilk 1 saati pek hatırlamıyorum..

Aaaa hiç haber vermiyorsun İsteme yakın meşaleleri yakın

Reactions: 000
Aaaa hiç haber vermiyorsun İsteme yakın meşaleleri yakın
Yakalım meşaleleri dermişim..
Daha isteme olmadi ama olursa sana yazacağım canım.

Veya konu açarım tavsiye isterim görürsün..

Bu arada konun 100 sayfa oldu..
Hadi hayırlı olsun..

Kredi faizleri düşünce millet direk gidip hazir ev aldi hemde 2 şer tane sirf yatirimlik.
Bizim de kendi evimiz olmasina rağmen istediğim yerden, istedigim ev kalmiş olsaydi(satilmiş) biz bile yeni ev alacaktik (bitmiş hazir ev) gelirimiz 30 bin degil.
Seninki 30bin gelirle hala proje eve giriyor sen seviniyorsun. Allahimmmmm sen sabir eyle

Proje evlerin ne zaman bitecegi de belli olmuyor, verdikleri tarihte bitmeyebilirbyillarca oturursun 1+1de, bi de evi evlenmeden once aliyor senin hakkin bile olmayacak muhtemelen.

Degisik olaylar oluyor. Adam 1+1de otururken bir yandan villa yaptiracakti kinhesapta villa yaptiracagi için ucuz ev tutmak istiyordu. Sonra villa yalan oldu kiptaştan proje eve girmeye karar verdi. O ev yapilirken 1+1de oturacaklarmiş.
Konu sahibi seviniyor. Ben olsam derim hani villa yapilacakti ne oldu da kiptaşa döndük.

Kiptaş evleri zaten normal zamanda da vadeli satılıyor banka kredisiyle almıyoruz ki kendi vadelendirmesinden alıyoruz . Hem banka kredisiyle de olsa bir şey değişmezdi. Önemli olan alınmış olması. Sonuç önemli . Kiptaş evi olduğu için güvendim zaten herhangi bir proje olsa güvenmezdim.
Ödeme tamamlanınca tapu çıkıyor. Yani evlendikten sonra edinilen mal olacak düğün 1 ay sonra

Yakalım meşaleleri dermişim..
Daha isteme olmadi ama olursa sana yazacağım canım.

Veya konu açarım tavsiye isterim görürsün..

Bu arada konun 100 sayfa oldu..
Hadi hayırlı olsun..
Hadi inşallah yakın zamanda olur bence ailesi yazlıktan dönünce isteme olacak gibi düşünüyorum. Artık bahar yaz kış ne gelini olmak istiyorsan da o zamana da düğüüüünnn ben hep bahar gelini olmak istemiştim o yüzden mayısa almıştım düğün günümü ama maalesef şartlar elvermedi ağustosun sıcağında olacak Gelinlik ağır bir materyal olduğu için bence en güzeli baharda evlenmek yazın işkence gibi onu taşıması. Kışın da çok soğuk yağmur çamur ihtimali yüksek. En güzeli bahar bak nisan mayıs gibi düğün bekliyorum senden

Ödeme kaç ayda tamamlanıyor peki? Ya da kaç yılda ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…