Evlendım evlenır evlenmez once altınlarımı sattılar.Sonra bilezıklerımı ıstedıler.En sonda kefil olmamı istedıler.Kefıl olmadım dıye bosandım.Size ne yaptılar ki ?
Altınları almaya kalkarsa o an biter zaten benim için. O kadar uzun boylu değil. Ziynet kadının hakkıdır .Evlendım evlenır evlenmez once altınlarımı sattılar.Sonra bilezıklerımı ıstedıler.En sonda kefil olmamı istedıler.Kefıl olmadım dıye bosandım.
Ona kalırsa bazı eşyaları almak da kadının hakkıdır mesela. Yani her şeyi hakka geleneğe göre yapıyorsunuz gibi işinize gelen yerde o kadının diyorsunuz.Altınları almaya kalkarsa o an biter zaten benim için. O kadar uzun boylu değil. Ziynet kadının hakkıdır .
bekar tek basina bir adamin 10 bin ne gideri olabilir? ayri evde yasiyorsa kirasi 2 bin olmali faturalari yemesi 3 bin olmali.. 5 bin keyfi harcamalari olmali.. tamam kabul.. ama kalkip pelus oyuncak mi alir 8 ayar mi alir yuzugu 10 bin gideri olan adam..Benim anladığım kadarı ile 20 binle kendisini dönürüyor . Yani maaş gibi değil de şirketi de döndürme söz konusu gibi. Bana ayda 10 bin sırf kişisel masrafım oluyor demişti tabi ne kadar doğrudur bilememEv tutma konusunda bana fiyatlardan dolayı kavga ederken istiyorsan 5 binlik evde oturur 15 binle de geçinirim. 15 binlik evde de otururum 5 binle de geçinirim diye üste çıkmıştı. Ben de insanları zora sokmayı sevmiuorum . İyi tamam tut desem Restleşsem belki inadına 5 binlik ev tutardı.
bunu bu sekilde beyefendiyle konusun. netlestirin. zira kendisi dugunde ne var gelen takilarla yapilir o diyen bir insan.. baya baya niyeti baska bu adamin da nedense gozunuze perde inmis. asik da degilsiniz oysaki.Altınları almaya kalkarsa o an biter zaten benim için. O kadar uzun boylu değil. Ziynet kadının hakkıdır .
Zaten ben de sorguladığım için bu konuyu açtımbekar tek basina bir adamin 10 bin ne gideri olabilir? ayri evde yasiyorsa kirasi 2 bin olmali faturalari yemesi 3 bin olmali.. 5 bin keyfi harcamalari olmali.. tamam kabul.. ama kalkip pelus oyuncak mi alir 8 ayar mi alir yuzugu 10 bin gideri olan adam..
evlenince bin liralik ev mi bakar..
bence guzel manipulasyon yapiyor. bir sekilde size yediriyor. aylik 10 bin giderim var diyen adamin evlenince oturmak icin bin liralik ev bakmasini sorgularim ben olsam.
1+1 eve zaten alacağı ne eşya masrafı var ki ? Onu da bi zahmet alıversin küçük beyimizOna kalırsa bazı eşyaları almak da kadının hakkıdır mesela. Yani her şeyi hakka geleneğe göre yapıyorsunuz gibi işinize gelen yerde o kadının diyorsunuz.
o zaman geliri 20-30 bin olmuyor o adamin.. toplasan suyunu sıksan belki 5 bin liralik adam. evlenince epey hayal kirikligina ugrayacaksiniz gibi geliyor. hatta ev tutarken baslamis. gelinligi var esyasi var..Zaten ben de sorguladığım için bu konuyu açtmAçtığımdan beri bunu sorguluyorum. Ben bana söylediğini anlatıyorum size sadece. Ama bana da öyle gelmiyor diyorum. Veya korkunç derecede cimri veya başka ödemeleri bişeyleri var. Veya dediğim gibi o maaş değil zaten o para giren para ve komple şirket onla dönüyor bilemiyorum hepsi olabilir
ben de yurtdisinda yasiyorum ve iki kisiyiz. gelenimiz gidenimiz yok. henuz cocuk yok. biz bile evlendik evleneli 1+1 lere hic bakmadik.. her zaman fazla bir odamiz oldu. kah calisma odasi oldu, kah camasir odasi, dinlenme odasi.. gelen misafir ayri yatti rahat etti.. hayal edemiyorum 1+1. bence ne yapin edin kucuk de olsa 2 odali bir ev tutturun.. 1 yatak odasi.. salonla mutfak da birlesik oluyor zaten 1+1 lerde.. adam manasiz isler yapiyor.. iliskide nasil biri omur gecirebileceginiz biri mi?1+1 eve zaten alacağı ne eşya masrafı var ki ? Onu da bi zahmet alıversin küçük beyimiz
Ben adama şuan için hiç emin değilim zaten . Onu düşünmeye devam ediyorum. Ölçüp biçmeye.ben de yurtdisinda yasiyorum ve iki kisiyiz. gelenimiz gidenimiz yok. henuz cocuk yok. biz bile evlendik evleneli 1+1 lere hic bakmadik.. her zaman fazla bir odamiz oldu. kah calisma odasi oldu, kah camasir odasi, dinlenme odasi.. gelen misafir ayri yatti rahat etti.. hayal edemiyorum 1+1. bence ne yapin edin kucuk de olsa 2 odali bir ev tutturun.. 1 yatak odasi.. salonla mutfak da birlesik oluyor zaten 1+1 lerde.. adam manasiz isler yapiyor.. iliskide nasil biri omur gecirebileceginiz biri mi?
Beğendim ona da gönderdim. Bu biraz açık daha kapalı olsa olmaz mı dedi. Dedim ben bir kere giyicem ona sen karışamazsın. Ne istersem o olacak. Sen değil ben gelin olucam dedim. İşte keşke biraz kapalı olsa fln dedi ama çok da uzatmadı. Fiyatını bilmiyor henüz tabi bende bilmiyorum önümüzdeki ay alınacak . Sadece bana da damatlık baktınnmı dedi. Damatlığı ona ben alacakmışım .Gelinlik beğendiniz mi hiç? Ne zamandı düğününüz? Gelinliğe ne diyecek acaba istediğinizi alacak mı?
Normalde öyle olur zaten, adet böyledir. Gelinliği erkek tarafı, damatlığı kız tarafı alır. Onu alın bari en azından.Beğendim ona da gönderdim. Bu biraz açık daha kapalı olsa olmaz mı dedi. Dedim ben bir kere giyicem ona sen karışamazsın. Ne istersem o olacak. Sen değil ben gelin olucam dedim. İşte keşke biraz kapalı olsa fln dedi ama çok da uzatmadı. Fiyatını bilmiyor henüz tabi bende bilmiyorum önümüzdeki ay alınacak . Sadece bana da damatlık baktınnmı dedi. Damatlığı ona ben alacakmışım .
Canım ev konusunda yapacak bir şey yok tutuldu şuan. Konuştuk dün en son işte o kadar. Beğenmezsen taşınırız dedi. Bilemiyorum adama emin olsam ev hadi neyse bir şekilde ikna ederim herhalde. Yüzüğü söylemedim bir manası yokki artık. Kaç ay olmuş. Ben zaten utanırım söyleyemem bana şu değerde bir şey mi aldın demeye ben dedikten sonra alsa almasa ne olur ki zaten. Beni ona layık görmesi korkunç. Yoksa ben dedikten sonra kıymetsiz. Ben nişan aşamasında iyi yüzük takılır demiştim. O nedenle başta sorun gibi gelmemişti . Tabi diğer nedemlerle birleşince nişanın olmayıp iyi yüzük takılmaması da sorun oldu canımCeyl_an ne yaptın ev konusunu?
Bir de yüzük konusunu dedin Mi?
8 ayar yüzük kararır. 8 ayar altın sayılmaz. Hele her gün takacağım dayanmaz kararır deseydin..
Baya ilgincsiniz. Ava giderken avlanmayin çok dikkatli olun.1+1 eve zaten alacağı ne eşya masrafı var ki ? Onu da bi zahmet alıversin küçük beyimiz
Bakalım gelinliğe ne dicek ? Fiyatı ortalama bir gelinlik seçerim de onun da fiyatına laf ederse cidden onu rezil ederim artık bu sinirlerimle sabrımla oynamaktır yani !Normalde öyle olur zaten, adet böyledir. Gelinliği erkek tarafı, damatlığı kız tarafı alır. Onu alın bari en azından.