inançlı biri misindir bilmiyorum ama annem geçen gün intsagram sayfasında bi yöntem görmüş, bi çeşit ritüel istihareyi duymuşsundur onun gibi bir sey. işte 2 rekat namaz kılıyorsun bir iki duası var sonra dilek tutup gözlerini kapatıp ihlas suresi okuyorsun. sağa dönersen hayırlı sola dönersen hayırsız demekmiş.
ben gecen eski sevgilimle yeniden buluşacaktım ama aşırı endişelerim vardı, hatta baska bir topikte konusruk. onunla ilgili seneler önce yazdığım, bir işaret bekliyorum dediğim mesajı buradan biri tesadüfen begenmiş tam 6 sene sonra. onu görünce iyice kafam karıştı. anneme dedim yapsana şunu benim için.
annem namazını kıldı duayı yaptı ve gözümün önünde şak diye sola döndü ya
şok olduk kadın dondu kaldı. bu neydi şimdi nasıl oldu bu diyor. istem dışı sola dönmüş bedeni. ertesi günü buluşacaktık iptal edemedim ve benim doğum günümdü. o kadar b.ktan geçti ki anlatamam. ona sorsan bana yeniden aşık olmuş ama ben bir sey hissetmedim ve bana gecen bahsettiğim promosyon hediyeleri getiren salak bu. doğum günüm ve seneler sonra beni yeniden ikna etmeye calısıyor. bir buket gül getirememiş şirketin promosyonlarını doldurmus bir kutuya, sevdiğim sigaralardan koymuş, bir tane de frenchpress, ki o da şirketten verilmiş gibi. maddi degeri falan değil konu. 50 liralık bi gümüş kolye bile olsa daha degerliydi bu kadar aptalca bir sey görmedim. keşke gitmeseydim.
neyse eğer inanıyorsan bunu bi dene. hatta deneyenler varsa yazsınlar ya bunun bir açıklaması bir seyi var mı aşırı merak ettim. bu tip konular açmak yasak diye de açamadım konu