Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana tavsiyem su olur eger evlenirsen madem mantok evliligi yapacaksin k halde mantikli davran.eve ona buna para isteme kendine yatirim yaptirt bi bahaneyle.atiyorum okutsun seni bi meslegin olsun ya da bi is actirt kendine.yani kendi ayaklarinin uzerinde durabilecehin bi seyler yaptirt.adamin parasi var nasilsa yapar bi cocuk nadaka alirim diye dusunme.adam iflas eder bisi olur kendi ayaklarinin uzerinde durabilecegin duruma gel.bisver ev 1+1olsun pirlanta almasin bunlara diretme.

Yargılayanlar olmuş, direkt değilse de dolaylı şekilde. Bence karşınızdaki kişi çocuk yapmak için sizinle evleniyor. Garantiye almadan da size para harcamak istemiyor çünkü mantık evliliği olduğunun farkında. Yani boşanma durumunda ev paylaşma, nafaka, vırt, zırt. Yani o da muhtemelen sizi beğeniyor ama aşık değil, genetik materyal olarak görüyor sanırım. Ben böyl adamların neslinin tükenmesinden yanayım çünkü genelde kadın düşmanı, kaprisli, beğenilmediği için de egosu problemli oluyorlar. Ben de nişan attım ama ne olmuş ki? Boşanıp, görkemli düğünler yapan insanlar tanıyorum. Siz kendiniz değerinizi aşağı çekmişsiniz. Takı falan önemli şeyler değil belki ama sevildiğinizi hissetmek isterken, bilinmeze gidiyorsunuz. Hayırlısı olsun dilerim. Değerinizin lütfen farkında olun.

İşte yani benim saydığım şeyleri 3 4 bin maaşlı biri bile sağlar zaten aşşağı yukarı . Bende onu kastediyorım adamdaki sıkıntıyı.

Aaa o markada hepsi 8 ayarmıymış ? Bana sanki tek 8 ayar benimki gibi geldi . Diğerleri hep 14 ayar gibiydi . Demekki ben yanılmışım. Ama o da dibin dibini almış işte yine farketmez ki aynı karatın 14 ayar altın olanı da vardı. Bari sertifikasını vermeseydi

Tek taşlara baktım da ben, bagetlere bakmadım. 8-14-18 falan gördüm hep. Hiç bilmiyordum onların da böyle özellikleri olduğunu, bu konudan öğrenmiş oldum

Yani sertifikayı vermiş bir de sizi önemsemese kötü bir yüzük alacağını söylemiş ya, o daha da kötüleştirmiş durumu. Ya patavatsızlık yaptı ya da ironi yaptı belki de.

Son konuşmadan da sonra size “evet, bu adamla evlendiğimde beni tatmin edecek mutlu edecek bir evliliğim olacak” dediğiniz bir nokta var mı?

Vallaha bende takılırdım 8 ayara.İstemeye gelmemesi ,Altın takmaması flnda normal gelmedı.Bence her kadın tektaş pırlanta bunlar kadınlar için önemlidir.Benım için onemsız dıye kadınlarada saygı duyarım.Senı ıstemeye gelmemesi,altın takmaması fln bana hiç samimi geşmedı.1 artı 1 nedir???Bu adam senden bişeyler gızlıo olabılır.Bence acık acık konuş.Bu mantık evlılıgıne benzemıyor.Mantık evlılıgı karşıdakı daha net gelırse yapılır bence.Bu admda bişey var canım.

Keşke bemde evlenmeden baktırsaydım.Beni soymaya kalkmazlardı en azından.Tüm bankacılar mı gorebılıyor?

Bu adam da bişeyler var canım.Borçlu borç batagında olabılır.

Sizin yüzüğünüzün benzerini ben de doğum sonrası kendime almıştım, A kampanyalıymış hem de şık duruyor diyip almıştık anı olsun diye. Epey de övdüler işte çok satıyoruz şöyle iyi böyle güzel diyeNe altının değerine baktım alırken ne de karatına. Şimdi siz söyleyince baktım ama ben oradaki en ucuz o diye almıştım. Gerçi oraya gidince de hep en pahalı modelleri gösteriyorlar o da bunalıp orda görünce hemen atlamış olabilir, çünkü gerçekten şık duruyor yüzük. Kötü niyetli olsa sertifikasını vermezdi diye düşündüm, bilemedim

Evet benim daha önceki tek taşım 18 ayardı. Bilmiyorum ki ya mutlu edecek bir evliliğim varmı sorusuna inanın şuan net bir cevap veremiyorım. Ama hayıra yakınım diyebilirim.

Evet benim daha önceki tek taşım 18 ayardı. Bilmiyorum ki ya mutlu edecek bir evliliğim varmı sorusuna inanın şuan net bir cevap veremiyorım. Ama hayıra yakınım diyebilirim.
Bence kararınızı vermenizi sağlayacak soru bu olmalı :) İnsanın ilişkisi onu tatmin eden mutlu eden bir ilişki değilse hayat çekilmiyor. Yalnızlık daha iyi böyle bir ilişkidense. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Ama siz doğum sonrası kendinize almışsınız o normal alınır. Veya doğum hediyesi olarak da alınabilir. Normal bir sevgililer günü hediyesi doğum günü hediyesi şu bu olsa hiç sıkıntı yok. Ama bu en özel yüzük. Evlilik teklifi ediyor. Altın bile sayılmayan bir yüzükle olması, üstüne bir de özel seçtim özen gösterdim demesi. Özen göstermesine gerek olan bir durum olmamış ki, en ucuzunu almış işte.

Ya benim tek taşımı eşim bile seçmemiş görümcem seçmiş, beraber değil bizzat görümcem,çünkü Farklı şehirlerdeler eşim ona vermiş bu görevi. eşim ya ben ne anlarım yüzükten ona söyledim hangisi uygun olur diye iyi di mi bu diye endişeli gözlerle bakmıştı yüzüme Allah için görümcem de güzel bir şey seçmiş, karatı falan yerinde altını altın yani. Diyorum ki o da bu görevi bir yakınına yıktı o da en güzelini aldım diyip parasını ondan alıp bunu mu aldı?? Yani sertifikayı falan vermesi garip çünkü direk anlaşılacak en ucuzu olduğu

Yani siz nişanlıyken bile bu kadar düşünüyorsanız evliliginizde sizi düşünemiyorum birde erkek nişanlıyken nasılsa evlendiğindede öyledir siz bu hareketlerinden ilgisizliginden şikayetçiyseniz evliliğinizdede böyle gider o yüzden yol yakınken dönün derim bnm fikrim mantık evliliği yapıyorum diyip sonra evlendikten sonra bi kaç çocuk yapıp yok artık bn bu hareketlerini çekemiyorum diyip ayrıldığınızda olan sabilere oluyo iyice tartın sonra evliliğinizi yapın derim.

Pırlanta yüzükte karata, renge, berraklığa takılmak aklıma gelebilir belki de altın ayarı no.
Bunu da yazmadan edemiyorumdur
Tabiki ben sadece ayara takıldım zaten yoksa aynı karatın 14 ayarı olsa bu düşüncede olmazdım.

Öyle adamların nesli, sırf paraları olduğu için kadınlar tarafından tercih edilmezlerse tükenir ancak. Karşılıklı bir tükenme gerekiyor bence.

Ben adama da suç bulamıyorum arayıp sorma ve ilgilenme kısmıyka ilgili çünkü konu sahibi sürekli birşeyler bekliyor. Aramayın, sorgulayım, ilgi gösterilen olayım. Kim bu buna tek taraflı devam edebilir ki?

Yok bizzat gidip kendisi seçmiş . Hatta bir gün öncesinde avmdeyim fln demişti bana. Sonra evlenme teklifi olunca bana neden gittim sanıyosun avm ye yoksa ne işim var dedi. Bir arkadaşıyla fln gitmiş. Yani bu işte iyi tarafı cidden yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…