Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bir iflas yaşamış. Ama biraz da har vurup harman savurma var. Mesela arkadaşlarını yiyip içirme gibi devamlı .
O karşılıklıdır, onlar da ona yedirir. Bekar alışkanlıklarından vazgeçecek yaşı biraz geçmiş. Kendine göre Gencecik kadınla evleniyor.
açıkçası 1+1 evlerin bulunduğu binaların sirkülasyonları fazla olur,evin küçük olmasına değil de buna takılmalısınız. Gireni çıkanı belirsiz, kapına kim gelir bilemezsin. Sonuçta bu imkan meselesidir. Genelde aileler imkanları doğrultusunda bu tarz evlere talep etmezler.
satın alırsın, kendi evim dersin, kapıyı çeker oturursun. kirasına anca yetişirsin, eşya almak istemezsin, kapını çeker oturursun. Fakat bu durumlar sizde yok.
Büyün gün çalışmayacağınız için evde olacaksınız.

O karşılıklıdır, onlar da ona yedirir. Bekar alışkanlıklarından vazgeçecek yaşı biraz geçmiş. Kendine göre Gencecik kadınla evleniyor.
açıkçası 1+1 evlerin bulunduğu binaların sirkülasyonları fazla olur,evin küçük olmasına değil de buna takılmalısınız. Gireni çıkanı belirsiz, kapına kim gelir bilemezsin. Sonuçta bu imkan meselesidir. Genelde aileler imkanları doğrultusunda bu tarz evlere talep etmezler.
satın alırsın, kendi evim dersin, kapıyı çeker oturursun. kirasına anca yetişirsin, eşya almak istemezsin, kapını çeker oturursun. Fakat bu durumlar sizde yok.
Büyün gün çalışmayacağınız için evde olacaksınız.
Yok canım zaten o evde yaşamayı düşünmüyorum. Ki o benim huyumu da bilir. Gözüm karadır ben düşünmem çeker giderim. Daha önce başka bir olayda şimdi detayını anlatmak istemiyorum burada şöyle oldu; bir şey yapılacaktı o da kendi istediğini söyledi ben kendi istediğimi. Bak dedim o senin istediğin olmaz bundan rahatsız olurum, olursam yakarım . O dinlemedi onun istediği oldu ve sonuç bütün parası yandığı gibi, üstüne bir o kadar daha para harcamak zorunda kaldı. Böyle bir tecrübesi varken hala burnunun dikine gidiyorsa kendi bilir 🤷‍♀️

Maddiyat bu kadar önemli mi cidden ya?Hastalansanız sırtını dönecek bir adam,ağlasanız belki de sesini kes diyecek bir adam...Hiç sevgi görmemek,değerli hissetmemek ruhunuzu kemirmeyecek mi?Dünyadaki en büyük güç sevgidir,sevginin olmadığı yerde milyonerde olsanız asla kendinizi tam anlamıyla mutlu hissedemezsiniz.

Yorumları okudukça şaşıyorum böyle biri ile evlenecek olmanıza.
Baştan herşeyi belli etmiş hâlbuki.
Yüzük olayı da tam bir fiyasko.
Neyi beklediniz bu zamana kadar?
Birde kendinizi mantık evliliği yapıyorum diye kandırmissiniz.
Aileniz de gelip isteme bile olmadan, aileler biraraya gelmeden nikah tarihi almanıza nasıl müsade etti? Ne biçim iştir bu demediler mi?

Biride uyarmadi mi bu adam da iş yok diye?

Yok ne kusuru canım. Sen haklısın. Zaten burada yazan çoğu üye de haklı. Ben de tam anlamıyla bir gıcık olduğunu düşünüyorum. İleride nişanda düğünde artık neyse daha normal ayarlı bir yüzük alacağını düşünmüştüm ama şu hareketlerle hiç umudum kalmadı.
Yok canım almaz.
Üzgünüm ama durum bu.
Inan bu adamdan eş olmaz.
Anlıyorum 30 yaşındasın. Yuvanı kurmak istiyorsun.
Ama bu adayla olmaz. Senin isteklerin umrunda bile değil. Mutsuz olacaksın. Daha şimdiden mutsuzsun.

Lütfen iyi düşün. Buradaki bizleri bile adam rahatsız etti seni nasıl etmesin?

Bu arada adam ne iş yapıyor?

Yok canım almaz.
Üzgünüm ama durum bu.
Inan bu adamdan eş olmaz.
Anlıyorum 30 yaşındasın. Yuvanı kurmak istiyorsun.
Ama bu adayla olmaz. Senin isteklerin umrunda bile değil. Mutsuz olacaksın. Daha şimdiden mutsuzsun.

Lütfen iyi düşün. Buradaki bizleri bile adam rahatsız etti seni nasıl etmesin?

Bu arada adam ne iş yapıyor?
İşine kadar da söylemim iyice ifşa olucam yoksa . Malum kk da belli olmuyor bir çok üye ifşa oldu daha önce 🤦🏻‍♀️ Ticaretle uğraşıyor diyelim.

• Beğen
Reactions: 000
İşine kadar da söylemim iyice ifşa olucam yoksa . Malum kk da belli olmuyor bir çok üye ifşa oldu daha önce 🤦🏻‍♀️ Ticaretle uğraşıyor diyelim.
Anladim..
Bir iki üye yazmıştı. Borç harç olabilir mi üstünde.
Ondan mı bu para sakınması?

Forumda ilk nişanlını anlatırken mantığıma uyuyor demistin. Ama şu anki nişanlının bununla alakası yok.
Bir şey daha soracağım.
Balayına gidilecek mi?
O konuda bir şey diyor mu?
Gelinlik alındı mı?

Sevmedim bu adami ceylan.
20 30 binle seni o yuzuge mi layik gormus? Benim esimin de durumu olmasina rağmen bana aldigi yuzuk cok efsane bisiy degildi ama eminim ki bilmediginden, aradaki farki pek de anlamadigindan oyle aldi. (8 ayar falan değildi yine de) Cunku her konuda imkanlar dahilinde her seyin en iyisini almaya calisir. Hic takilmadim.
Ama bu adamin her hareketi falso oldugu icin sen takil.

Anladim..
Bir iki üye yazmıştı. Borç harç olabilir mi üstünde.
Ondan mı bu para sakınması?

Forumda ilk nişanlını anlatırken mantığıma uyuyor demistin. Ama şu anki nişanlının bununla alakası yok.
Bir şey daha soracağım.
Balayına gidilecek mi?
O konuda bir şey diyor mu?
Gelinlik alındı mı?
Biz düğünü vs ayarladık aldık o zamanlar mayısaydı . Tam gelinlik bakıcam pandemi çıktı. Sonra kaldı tabi. Şimdi tekrar bakmaya çıkıcaktım da hevesim kalmadı. O zaten gelinliğe de benim beğendiğim modele laf eder. Ben kendi istediğim gelinliği gösteriyordum daha önce biraz sade olsun o ne öyle kabarık bilmem ne dalga falan geçiuordu. Herkesin giydiği gibi olmasın falan. Balayına gidecektik ama o da pandemi dolayısıyla kaldı. Yurtdışı olacaktı. Şimdi tekrar yurtiçi bir yerde gider miydik gitmez miydik bilemiyorum. Pandemi olunca ona pek hevesim kalmamıştı açıkçası🤷‍♀️ Onun da işine gelmiştir zaten ne balayı masrafı yapacak🤬

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Ben daha önceki mesajınıza hediye konusunda size hak vermiştim. Gelelim konuya siz mantık evliliği istemiyorsunuz. Eğer mantık isteseydin iz adamdan ilgi beklemezdiniz.açıkcaaso adam cimri birde yanlış anlaşılmasın ama ucuzcu. Parası olmaz alabildiği kadar derdim ama o kadar kazanıp bu kadar ufak hesap yapıyorsa bide ilgisizse bu mantık evliği olmuyor bence mantık dışı oluyor. Adamın ne parasını yiyeceksin ne sevgi verecek hiç bişey yok ne yapacaksın? Neyi seni tatmin edecek

Pek sevmediğin adamla ama çalışmayı düşünmediğin bir adamla maddi gelirinin yüksek olması ve sana aşık olması beklentisiyle evlenmek doğru değil.

Bu evlilikten beklentin şu ise evlenebilirsin; bir iki evli kalırız sonra anlaşmalı boşanırız bu süreçte bana da 5 bin tl nafaka verirse tamamdır.

Olmaz oluru yok. Aşkı da mantığı da yok.
Bir evlilikte başlangıçta insanın içine sinmeyen bir şey varsa o en az 10 katı olarak karşınıza çıkar.

Ben eşimle ilk tanıştığımda çok zengin sanmıştım. Ama eşim değil ortak tanıdıklar öyle anlattığı için. Kendisi de işi gereği marka giyer, en pahalı arabalara biner, en lüks restorantlara giderdi. Gel görki tanışınca öyle olmadığını kavradım. Zaten kendisi de bana 2. ya da 3. görüşmede “Ne zengini, işim gereği böyleyim ben, seni kandırmışlar. “ dedi ve dürüst davrandı yani. Zaten bende para araçtır hayatta amaç değil diye düşündüğüm için ayrılmadım devam ettim. Devamında da aşık oldum ve evlendim. Zaten ilişkimiz ilerledikçe iş değiştirdi, işi ilerletti ve şuan senin o istediğin 20.000 leri kazanıyor. O güzel kazanmaya başlayınca da evlendik. Bende 8 bin civarı kazanıyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bu parayla o senin hayal ettiğin lüks hayat yaşanmıyor. Orta seviye bir hayat yaşanıyor. Ailemde 3 kişi 10 bine herşeyimizi yapıyorduk demişsin de ben bu kazançla bir fondoten alırken bile kırk kere düşünüyorum. Bırak yılda 3 kere yurtdışı tatilini bu fiyatlarla o zaten imkansız, 1 kere ancak. Açıkçası bana biraz fazla hayalperest davranıyor, mantığını kullanmıyorsun gibi geldi, hayat o kadar basit, bal börek olmuyor 20 bin le 30 bin le yani. Bide bu adamı benim gözüm tutmadı bence ya aşırı cimri ya da dürüst değil burada bazı arkadaşlarımızın dediği gibi derinlemesine araştırmanda fayda var

Ben eşimle ilk tanıştığımda çok zengin sanmıştım. Ama eşim değil ortak tanıdıklar öyle anlattığı için. Kendisi de işi gereği marka giyer, en pahalı arabalara biner, en lüks restorantlara giderdi. Gel görki tanışınca öyle olmadığını kavradım. Zaten kendisi de bana 2. ya da 3. görüşmede “Ne zengini, işim gereği böyleyim ben, seni kandırmışlar. “ dedi ve dürüst davrandı yani. Zaten bende para araçtır hayatta amaç değil diye düşündüğüm için ayrılmadım devam ettim. Devamında da aşık oldum ve evlendim. Zaten ilişkimiz ilerledikçe iş değiştirdi, işi ilerletti ve şuan senin o istediğin 20.000 leri kazanıyor. O güzel kazanmaya başlayınca da evlendik. Bende 8 bin civarı kazanıyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, bu parayla o senin hayal ettiğin lüks hayat yaşanmıyor. Orta seviye bir hayat yaşanıyor. Ailemde 3 kişi 10 bine herşeyimizi yapıyorduk demişsin de ben bu kazançla bir fondoten alırken bile kırk kere düşünüyorum. Bırak yılda 3 kere yurtdışı tatilini bu fiyatlarla o zaten imkansız, 1 kere ancak. Açıkçası bana biraz fazla hayalperest davranıyor, mantığını kullanmıyorsun gibi geldi, hayat o kadar basit, bal börek olmuyor 20 bin le 30 bin le yani. Bide bu adamı benim gözüm tutmadı bence ya aşırı cimri ya da dürüst değil burada bazı arkadaşlarımızın dediği gibi derinlemesine araştırmanda fayda var
İyi de ben şuan yaptığımdan bahsettim . Ki ben de biliyorum 20 30 bine lüks yaşanmaz. Defalarca defalarca söyledim derdim lüks yaşamak değildi. Geçim sıkıntısına düşmeden rahatşa yaşamaktı. 20 30 bine de yaşanır yani. Neden yaşanmasın. Lüks yaşam başka maddi sıkıntı olmaması başka.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X