- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Bilmiyorum ki bugün tutacaktı. Henüz günaydın mesajlarını bile atmaya lutfetmediler. Belki eve gidip kontratı yapınca arar ukala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki bugün tutacaktı. Henüz günaydın mesajlarını bile atmaya lutfetmediler. Belki eve gidip kontratı yapınca arar ukala
Pintiligi yetmemis bi de salak yerine koymus.Zaten dedim ya o markadaki en ucuz baget pırlanta yüzüğü almış gelmiş diye. Yüzüğün ayarını da o nedenle belirttim. Sırf mümkün olan en düşük karatlı yüzük değil yani , altın kısmında da ayarı en düşük.
Öyle bir adet yapmışlar zaten o yüzükten başka 8 ayar yok. Hep 14 ayar diğerleri. Aynı karatın 14 ayar yüzükte olanı da var mesela. Ben o zaman sertifikasını elime alınca ister istemez gözüme çarptı bilgileri. 8k diye görünce bir şok oldum ve böylelikle girdim sitesine zaten. Bir yalnışlık var ben yanlış anladım herhalde dedim. Girip kontrol ettiğimde ise yoktu. Dopdoğru benim yüzüktü. 0.15 karat mıydı neydi pırlantası da . Hatta bakayım linkini becerebilirsem atayım hangi yüzük oldupunu. Buldum linki bırakıyorum. Bana yüzük içinde gidip beğenebileceğin bir şey olsun diye özen gösterdim. Önemsemediğim biri olsan ya nasılsa formalite bişi ordan en ucuzunu verin derdim dedi. Ki zaten en ucuzuymuş
Pırlanta Baget Yüzük
Pırlanta Baget Yüzük PINS155-8K Altinbas.com’dan en uygun fiyat ile satın alın!www.altinbas.com
Neden kabul ediyorsunuz ki?Bilmiyorum ki bugün tutacaktı. Henüz günaydın mesajlarını bile atmaya lutfetmediler. Belki eve gidip kontratı yapınca arar ukala
E ama elime sertifikasını verdi. Her bilgisi yazıyor zaten. Özel bir çabaya girmeme de gerek kalmadı ki. Ben sitesine girip bakmasaydım da altı üstü fiyatını bilirdim. Çünkü pırlantala takıları çok severim. Kendim kullanırım. Ben şok olduğum için o 8 ayar kısmına ya bu doğru mu 8 ayar mı yazıyor ben mi yanlış anladım diye girdim siteye.Pintiligi yetmemis bi de salak yerine koymus.
Yuzugun nerden alindigini karatini ayarini vs. Bulamaz nereden bulacak demis resmen ay sinir geldi
5 yil once İzmir'de yemekli alkollu dugunume 20 bin tl para verdim ben, mekan da oyle ultra luks degildi orta karar bir kir dugun mekaniydi. İstanbulda 45 bin tl'ye dugun cok para degil zaten bence. Ayrica eglence konusuna da katiliyorum. İyi mekanlari gectim, is cikisi kravat gevsetilip gidilen siradan pub'larda bile ben kisi basi 200 - 300 ' den asagi odedigimi hatirlamiyorum. Eglence dedin mi kisi basi bi 500 gozden cikacak su yasadigimiz ortamda.Bi işe girsen 4 bin civarında, kendi 1+1 inde kendi yağında kavrulursun, elin sıkışsa bile Özgür hissedersin.
Bi de iyi sitelerin aidatları bile bahsettiğin miktarda olur, İstanbul’da yeni müthiş konumda 1000 liraya ev varsa ben kiralayayım gittikçe kalırım en azından. En müthiş semt en coşkulu site üstelik.
Bahsettiğin ayda 20 bin gelir çok değil, 20 bine öyle hunharca harcama yapamazsın ki. Birikim de yok belli ki, adam çalışmayı bırakınca taş mı kemireceksiniz? Aranzıda 20 yaş var. Tek emekli maaşıyla nasıl yaşayacaksın sen de çalışmayacaksın.
tabi emekli olursa.
Düğüne verilen 45 de çok değil, yemekli ortalama bir düğün o civarda tutar. çok kolpa bir şeyler var ortada bakalım neler çıkacak.
İş yeri kendinin mi gerçekten yoksa çalışan mı o arabalar kiralık mı ödünç mü, çıktık 500 lira harcadık meselesi de çok değil düzgün bir restoranda iki şişe şarap açıp bir şeyler yesen ödüyorsun o parayı (İstanbul’da taaaa ekimde ortalamanın biraz üstü bir mekanda kişi başı ödedik 500 lirayı, öyle tepemizde garson beklenen yerler değil eğlenceli bi restoran)
Baya sevimsiz biri gibi bahsettiğiniz için benim aklıma Gelen en kötü senaryo senin üzerinden para kazanmaya kalkması.
Referans kim, nasıl tanıştın ne zamandır tanıyorsun, ailesini eşini dostunu tanıdın mı?
parayla gözünü boyamış gerisi fos, para da öyle çok para değil.
Zaten kabul etmedim ki. O kendi kendine karar verdi. İşte ben sigara olayından olmaz dememe rağmen kıs kıs güldü. Ne yapayım gider tutarsa da sonuçlarına katlansın.
Neden kabul ediyorsunuz ki?
Kontrat yapmadan konusun ki tutmasın.
Oturacağınız evi begenmeniz lazım.
Sizin mantıklı yorumlarınızı bilmesem basiretiniz bağlanmış derdim..
Tamam iste kuzum onu diyorum ben de. Hem sertifikayi ver, hem de onemsemesem en dandigini alirdim de. E almissin zaten? Bakmayacagini dusundu bence.E ama elime sertifikasını verdi. Her bilgisi yazıyor zaten. Özel bir çabaya girmeme de gerek kalmadı ki. Ben sitesine girip bakmasaydım da altı üstü fiyatını bilirdim. Çünkü pırlantala takıları çok severim. Kendim kullanırım. Ben şok olduğum için o 8 ayar kısmına ya bu doğru mu 8 ayar mı yazıyor ben mi yanlış anladım diye girdim siteye.
Yüzüğü o zaman sorun etmemiştim. Yine iyimser düşündüm. Dedim belki nişanda daha iyisini takacaktır. Ne bileyim benim çok incedir parmaklarım küçüğün zarif duracağını düşündü. Falan filan diyerek hep güzellemiştim. Ama sonra olanlar tabi beni mahvetti.Tamam iste kuzum onu diyorum ben de. Hem sertifikayi ver, hem de onemsemesem en dandigini alirdim de. E almissin zaten? Bakmayacagini dusundu bence.
Yok hayır. İlk .bu kişinin senden önce yapılmış bir evliliği çocuğu vs var mı?
Bence evi tutacak.Zaten kabul etmedim ki. O kendi kendine karar verdi. İşte ben sigara olayından olmaz dememe rağmen kıs kıs güldü. Ne yapayım gider tutarsa da sonuçlarına katlansın.
Birikiminin olmamasının üç sebebi olabilir, boşanma, iflas, har vurup harman savurma. Boşanmamış, parayı hayat kalitesini arttırmak için harcamadığını biliyoruz, o zaman iflas mı etmiş eskiden?Yok hayır. İlk .
Onceki sayfalarda da denmisti ya, ben yine soyliyim. Bir bankaci tanidigin varsa bu adamin KKB skoruna ve isyerinin borcluluk durumuna bir baktir. Ortakligina, kefilligi var mi ona kadar baktir. Ne oldugunu anlamadan dunya borcun icinde bulabilirsin kendini hic belli olmaz. İcin rahatlar hem bir nebze.Yüzüğü o zaman sorun etmemiştim. Yine iyimser düşündüm. Dedim belki nişanda daha iyisini takacaktır. Ne bileyim benim çok incedir parmaklarım küçüğün zarif duracağını düşündü. Falan filan diyerek hep güzellemiştim. Ama sonra olanlar tabi beni mahvetti.
Evet bir iflas yaşamış. Ama biraz da har vurup harman savurma var. Mesela arkadaşlarını yiyip içirme gibi devamlı .Birikiminin olmamasının üç sebebi olabilir, boşanma, iflas, har vurup harman savurma. Boşanmamış, parayı hayat kalitesini arttırmak için harcamadığını biliyoruz, o zaman iflas mı etmiş eskiden?
Yok ne kusuru canım. Sen haklısın. Zaten burada yazan çoğu üye de haklı. Ben de tam anlamıyla bir gıcık olduğunu düşünüyorum. İleride nişanda düğünde artık neyse daha normal ayarlı bir yüzük alacağını düşünmüştüm ama şu hareketlerle hiç umudum kalmadı.
Bence evi tutacak.
Sonra ne olacağı tamamen sizde.
Umarım susup kabul etmezsin.
Pırlantaya da baktım.
Karat az olabilir. Ama 8 ayar altın kabul edilmiyor.
Hiç durumu olmayan bile 14 ayar taşlı yüzük alıyor nişanlısına. 8 ayar kararır. Hele her gün takılacak olan tek taş.
Resmen nişanlın gıcığın önde gideni.
Kusura bakma ama artık kendimi tutamadım..
Misal öyle borcu harcı olan bir adamla evlenmiş olsam benim üzerime de icra vs gelir mi? Ben kişisel borçlar kişiyi bağlıyor eşten istenemiyor diye biliyorum ama ?Onceki sayfalarda da denmisti ya, ben yine soyliyim. Bir bankaci tanidigin varsa bu adamin KKB skoruna ve isyerinin borcluluk durumuna bir baktir. Ortakligina, kefilligi var mi ona kadar baktir. Ne oldugunu anlamadan dunya borcun icinde bulabilirsin kendini hic belli olmaz. İcin rahatlar hem bir nebze.
Bu yasa gelmis, iyi gelirim var diyen bir adamin en azindan kenarda ev pesinati olacak kadar birikmis parasi olmaliydi.