Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğün için 45 binlik mekanı nasıl tutmuş ben hala oradan çıkamadım🙄 Yani bi adam cimriyse hele bi de gelenek işlerini sevmiyorsa( istemeyi bile gereksiz görmüş) düğün de yapmak istemezdi. Bi nikah ya da küçük bir mekanda ucuz yollu bir düğün yapardı.bu işte bi tuhaflık var, mükemmel bir ev tutma planıyla size sürpriz hazırlıyor olabilir mi?

Ya adam seni deniyor ya da bir sürpriz hazırlıyor olabilir mi? İnatla gülmesi senin söylediklerini hiç takmaması dalgacı tutumu falan..hani cimri adam yemeğe içmeye 500 600 ödemez çünkü. Ama yüzüğü bile en ucuzundan seçmiş diyorsun vallahi kafam almadı.

valla evet ben idare edemiyorum herhalde, şoktayım şu an... Bu gelirle senede yurt ici disi 3- 4 tatil yapabilmemiz icin hep makarnayla beslenmemiz lazım ama bunun adı da idare degil baska bişey olur..hep makarnayla beslersem çocuklarım ilerde saf olurlar, her önüne gelene inanırlar diye de korkuyorum açıkçası
😂😂 ne diyim valla makarna da yemiyoruz çok şükür. Yani bu konuda zaten yalan söyleyecek abartacak da bir şey yok. Zaten ben direk parayı herşeyi açık açık söyledim. Neyse o . Burada beni reelde tanıyan da olmadığına göre. Bu saatte bu kadar sinirle uyuyamayıp kaldım ayakta sırf bu derdim yüzümden. Sizlerden fikir almaya çalışıyorum çünkü tanıdık kimseye anlatamıyorum. Herşeyi en şeffaf anlatırsam verilecek tavsiye de gerçekten derdime yönelik olur. Yüzüğün 8 ayarına kadar söyledim daha ne diyim 🤷‍♀️

Teşekkür ederim. Yok zaten bir yüzüğü var onu veririm ben . Onun dışında benim çekindiğim düğün ücreti idi. Az bir para değil çünkü. Ödendi ve geri verillmiuor sanırım. Boşuna o parayı ödemek istemiyorum. Evlilik gerçekleşirse onu ödemem herhalde dimi ayrılma gibi bir durum olursa . Ama nişan bozulursa ödemek gerekiyor gibi duydum ben de ondan çekindim biraz .
Hicbir şey senin hayatından ve mutluluğundan daha önemli değil.

Ya adam seni deniyor ya da bir sürpriz hazırlıyor olabilir mi? İnatla gülmesi senin söylediklerini hiç takmaması dalgacı tutumu falan..hani cimri adam yemeğe içmeye 500 600 ödemez çünkü. Ama yüzüğü bile en ucuzundan seçmiş diyorsun vallahi kafam almadı.
arkadaslar 2 kişi birer kebap yeseniz 200 tutuyor dişarda,adamakıllı bir pizza bile 80 tl, orta halli bir restoranda yemeğin yanina birer kadeh içelim deseniz zaten 500 600 veriyorsunuz, lükslere hiç girmiyorum bak...bu adam senin gozünü nasil boyamış belli yavrum ama bak dostca uyariyorum , hiç o zannettiğin kalemin adamı değil karşindaki, zeki bile değil duz yalancı hovarda...yakma kendini

Bence cimri + evlilik nasıl gidecek onu görmeden harcama yapmak istemiyor. İlişkilerle ilgili öğrendiğim en önemli şey, içine sinmeyen en ufak bir şey varsa konuştuktan sonra da soru işaretleri yok olmadıysa devam etme. Benim ne zaman kafamdan acabalar geçse o ilişkinin sonu kötü oldu. Bence yeterince mantıklı değil evlenmek için. Seven erkekler bu kadar hesap yapmaz genelde

Evet çünkü sevdiğini değil seni sevenle mutlu olursun prensibiyle yaklaşıyorum ve o zaman beni gerçekten sevenle beni mutlu edecek biri ile olmak istiyorum. Bu benim tercihim .
Yok siz sizi sevenle değil, parası olanla mutlu olacağınızı düşünmüşsünüz ama parasını yedirmeyince sevmiyor mu sorusu altında aslında bize adamın cimri olup olmadığını soruyorsunuz. Konunuz nerden tutsak elimizde kalıyor. Adamın yerinde olsam şey derdim::: az ye de kendine uşak tut

Tencere kapak misali sen adama ayaklı kredi kartı banka hesabı ne bilim cüzdan mualemelesi yap oda sana maddi anlamda harcamalar yapıyorum gerisi boş evimde yemek yapsın kadınlık yapsın diye görüş bildiriyor. Bu arada adam da seni sevmiyor net

İşte ben onu da düşündüm de ne gibi bir çıkarı olacak ki bende? Ortaya koyduğum para pul yok. Çalışmıyorum da . Sevmiyorsa da beni öyle çok çok çıkarı ne olabilir ? Ciddi ciddi bunu düşünüyorum dünden beri fakat aklımda bir mantığa oturtamıyorum. Sizce başka bir sebep olabilir mi ?
Gençsin bir de güzel sen ego baksana 40 yaşında adama kimi bulmuş çalışmadığın için seni ezebilir sahibin gibi davranılır. Yetmedi ev ihtiyaç bakım ve çocuk

Ah ceylan daha öncede yazdım bu kişi senin beklentilerini karşılamıyor. Mantık nerede kalıyor söyler misin? Daha nişanlından kişi, adam gibi kelimelerle bahsediyorsun ama sana aşık gibi davranmasını bekliyorsun. Cinsel olarakta uyuşacağınızı hiç sanmam insan bu kadar yabancıladığı biriyle nasıl sevişirki? Ama evleneceksin bu cimri beyle, hayırlısı

Yok öyle bir yer değil. Site çok güzel bir site . Beylikdüzünde de değil. Biliyorum o bahsettiğiniz yerleri. Aynı sitede çok güzel daireler de yoğunlukta . Arada katlara 1+1 de koymuşlar. Büyük olsa yaşamayı isteyebileceğim bir yerdi . Ama 1+1 i ulusta da olsa istemem. Gelin evi değil o
Ev nerde?çok merak ettim nezih semti

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Geliri iyi ben bununla evleneyim ama cimri de ya bana yalan söylüyorsa geliri bu derece deilse falan düşüncesi mi var. Ki bu kadar para kazanıp neden bir birikim yapmamış 40 yaşında daha neyi beklemiş. Vala bacım ne yap et düğüne kadar daha iyi gözlemle madem mantık evliliği aşırı duygu yok baştan çiz yolunu

Burada bir konu vardı aynı boyle zengin bir adam kızı lüks mekanlara götürüp gözünü boyayıp evlenmişti. Adamin mağazası yada fabrikası gibi birseyi vardı. Ama adam kıza aylık yada haftalık net hatırlamıyorum 20 lira harçlık veriyordu. Bahanesi de abur cubur almasın diye. Kız varlık icin de yokluk çekiyordu.

Konu sahibi benim teyzem de mantık ve 3. Evliliğini yaptı kendinden yaşca büyük bir adamla, herkes dedi araştır yapma etme. Adamın göz boyamalarina kandı, birinci aydan boşanıyor simdi.
Şimdi emlak sitesine baksam senin o içi guzel dediğin bin liralık evler ancak esenyurtta çıkar. Tutupta suriyeli ve afganların arasında cocuk buyutemm valla. Bak daha yeni haber oldu suriyeli çocuklar 11 yaşında ki çocuğun gözünü oymuşlar diye. Kimse anlatmazsın istanbul gibi bir metropol de nezih semtte bin liraya daire falan yok. Teyzemin kocası gibi o adam kredi bile çekmiş olabilir senin gözünü boyamak icin. 30 yaşında kadınsın düşme bunlara.
Sonra o kız gibi her gece etsiz patates sulusu yapiyorum diye ağlarsın.

arkadaslar 2 kişi birer kebap yeseniz 200 tutuyor dişarda,adamakıllı bir pizza bile 80 tl, orta halli bir restoranda yemeğin yanina birer kadeh içelim deseniz zaten 500 600 veriyorsunuz, lükslere hiç girmiyorum bak...bu adam senin gozünü nasil boyamış belli yavrum ama bak dostca uyariyorum , hiç o zannettiğin kalemin adamı değil karşindaki, zeki bile değil duz yalancı hovarda...yakma kendini
Ayda 20 bin kazanan adamın oturduğu semtte evde ona göre olur.
Bu adamın iş arkadaşları veya ticaretle uğraşıyorsa müşterileri evlendikten sonra bir evine gelelim demeyecekler mi?
Sosyal ortamı olayı garipsemeyecek mi?
Adamdan daha az kazanan ama 15 bin üstünde alan tanıdıklarım kiraya 6000 bin lira falan ödüyor.
Gayet ortalama semtlere eski evlere ev sahipleri 2-3 binden aşağı fiyat vermiyor.
Hadi diyelim kiraya verilen para gücüne gidiyor şimdiye kırk kere ev almış olması gerekmez miydi?
Kızdan para kaçırıyor kıza para harcamak istemiyor diyeceğim o zaman evlenmeden önce yatırımını yapar yada ailesinin üstüne yapar falan filan
Ortada hiç bir şey yok
Belli bir süre kızın gözünü boyayıp sonra benden bu kadar demiş gibime geliyor
Alttan başka şeyler çıkacak gibi

Artık gerçekten bu kadar bu süreçleri yaşamış olmak beni yordu ki ... bunu sonlandırırsam herhalde uzun bir süre görüşemem kimse ile . İçime fenalık geldi.

O bahsettiğin evi kesin tuttuysa rest çek.
Kabul etme.
Zaten senin fikrini zerre umursamayan birinden hayır gelmez.
Sanki sen içinde yaşamayacakmışsın gibi tutacagim da tutacagim diye inat etmesi tam bir gelişmemişlik örneği..
Senin rızan o eve yoksa tutmayacaktı. Başka bakacaktınız.

Ama senin üslubun da çok pasifize geldi..
Içine sinmese de kabul ediyorsun.
Bunu tartışalım. Burası içime sinmedi başka yer bakalım demiyorsunuz.
Neden Peki?
Neden adamın her dediği içinize sinmese de oluyor?
Tek taraflı fedakarlık; fedakarlık değildir yalnız.

Son düzenleme:
Merkezi bir semtte demedim ki evin içinden bahsettim ben. İçi kartondur denmiş ya. Gerçekten öyle değil yani. Her şeyi söylüyorum burada öyle olsa öyle de derdim. Ama benim derdim zaten muhiti de değil. Ki muhiti uzak ama nezih oturulabilir bir yer . Ben bekar evi gibi gelin evi olması derdindeyim 1 artı 1 olayındayım o moralimi çok bozuyor
Ya belkide sabrın sonu selamettir ne dersin. E düğüne 45 bin veriyor eve 1000 tl ... Bu düşündürücü. Cimri insan vermez o kadar para. Belkide gercekden ev alacağı için öyle düşünmüştür hem lüks yerde olsun hem kirası a olsun şimdilik diye 🤷🏻‍♀️ en iyi sen tanırsın tabi .

Merhaba sevgili kk ailesi,
Konu nişanlımla alakalı evet. Şimdi bana sürekli bu adamla alakalı konu açıyorsun , her gün bir şeyini buluyorsun , bu ne zaten bu kadar aklına takılıyorsa sen galiba bu adamı istemiyorsun diyenleriniz olacak olabilir. O nedenle baştan söyleyeyim ben mantık ağırlıklı bir evlilik yapıyorum, sevdim de sonradan ama çok sevmiyorum daha çok mantık ağır basıyor. Neden öyle demeyin bazı nedenlerim var. Zaten önemli olan kısmı burası değil. Aklıma takılan bazı sorular var ve bu adamı çözemedim ben.Bana aşık zannediyorum ama ne sevgisini ne gerçek maddi durumunu tam olarak algılayamıyorum bu nedenle sinir olmaya başladım artık danışmak istiyorum sizlere.

Şimdi geçenlerde açtığım konuyu belki hatırlayanınız olur oyuncak almış diye. Bu şahıs maddi durumunu iyi tanıtıyor bana. Aslında yaşam şeklide öyle gibi gösteriyor. Kendi işini yapıyor ve Aylık gelirini ortalama 20 -30 bin bandında olduğunu söyledi. Gelirinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Yaptığı işi vs bildiğimden benim hesaplarımla daha bile fazla. Düğünle ilgili ev vs tüm harcamaları da kendisi yapacak.

Önceki konumda Bana pek hediye vs almadığını aldığı hediyenin minik peluş oyuncak çıktığını söylemiştim.
Gene bana evlenme teklifi ettiği yüzük baget pırlanta ama o markada olan en ucuz baget pırlantaydı. Sertifikasını bana verince özelliklerini gördüm ve Hani yüzük kısmı varya o kısmının altını bile 8 ayar. İlkten orda bir moralim bozuldu. Ne bileyim evlenme teklifi edeceği yüzüğü insan biraz daha özel bir şey seçmez mi? En azından 8 ayar olmasaydı bari ? Beni istemeye gelmedi . Birisini mal gibi isteyemezmiş öyle dedi. Ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için o kısma pek takılmadım. isteme olmadan nikah tarihi alındı düğün salonu tutuldu. Yani bana söz nişan bir şey takmadı ailesi. Yine düğünde takılacak takı konusu konuşulmadı. Konuşmuyor , açmıyor.

En son ev tutma meselesinde iyice doldum taştım. En ucuz ev nerdeyse orayı tutmaya çalışıyor. İstanbul gibi bir yerde 1000 lira civarında ev bakıyor desem yeridir . Yüzükte olduğu gibi evde de en ucuzu yani . Ben çoğunu beğenmiyorum. O da bana cevaben istersek 10 bin lira kirada da otururuz ama neden geri kalan parayla kendimizi sınırlandıralım . Ev alıcaz hem ev borcuna gir hem kira öde zor olur daha pahalı ev olursa diyor. Ve bu yaşına kadar ev de almamış.Efendim benden önce evlenme düşüncesi yokmuş hayat görüşü mal edinme üzerine değilmiş falan filan. Yaşı da neredeyse 40. Hadi o sorun değil olmasın , kiralayalım ama Ev kiralarken En ucuza en fazla menfaat diyor. En fazla menfaat dediği de 1+1 evler 😰... Deliricem. Bugün yine bir ev bakmış tutucam beğenirsen diyor. Güzel yeni yapılmış şık bir Residance dairesi ama 1+1 ... iyi dedim tut . Ama 1+1 gelin evi canımı sıkıyor.

Beni manen de pek sevdiğini hissettiremiyor. Yaşının 40 a yakın olması ve Aramızda cinsel anlamda bir şey yaşanmadığından olabilir mi diye düşünüyorum. Fakat tam emin değilim. Onu da sormak istedim o nedenle.Kendisi beni doğru düzgün aramaz. O aramadıkça yazmadıkça bende pek arayıp yazmıyorum. Gerçekten yoğun çalışıyor biliuorum ama çalışmadığı günler de aynı. Bazen sabahları sadece günaydınlı kalpli mesaj atar bende cevap veririm kesilir orada. Gece geç vakitlerde de bir kez arar biraz konuşuruz o kadar . Onun dışında arama sorma olmaz. Ki 3 aydır görüşmüyoruz pandemiden dolayı farklı şehirlerdeydik .Çoğu zaman o günaydın mesajının olmadığı da olur. Yani anlayacağınız öyle benimle pek ilgilenmiyor. Ne bileyim insan erkeğin aramasını yazmasını bekliyor ama o çok donuk 🤦🏻‍♀️

Ben çalışmıyorum, mesleğim var ama çalışmıyorum çalışmayı da düşünmediğimi biliyor. Benden maddi bir menfaati yok yani. Çok üstüme de düşmüyor. Öyle aşık adam davranışı yok gibi . Salt aramalarına bile bakılarak bence düşünülebilir bu yani değil mi ?
Çok uzun oldu ama doldum yani hakkınızı helal edin. Buraya kadar vaktini ayıran okuyan , okuyamayan herkese teşekkür ederim 🙏
Adamı sevmiyorsun, aldığı yüzüğün koşa koşa gidip kendince ekspertizini yapıyorsun, ve beni sevmiyor, acaba pinti mi gibi şeyler düşünüyorsun. Evlilik adına sunduğun enerjinin karşılığı budur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X