Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantik evliligi yapip karsi tarafin sirimsiklam asik olmasini bekledigini ve maddi durumunu anlamadigi okudum. Mesajin devamini merak dahi etmedim. Samimiyetsiz ve cikarci yaklasan bir insan algisi olustu kafamda.

Hayatinin duygularinin hicmi önemi yok? Nasil zorla asik oluyorsun? Merak ettim nasil yapiyorsunuz?

Mantik evliliği yapmak için +100bin kazanan adamla evlenmek gerekmiyor, sizin mantik sınırınız bu olabilir ama o adamlar da oturup "nolur her hangi biri gelse parami yemeye, mantik evliligi yapsak gozunun icine baksam" diye beklemiyorlar sonuçta. 😂 Konu sahibi bu kisiyi bulabilmiş.

30binle bağcilarin bodrum katinda yaşaniyorsa asgari ucretlilerin karton kolilerde yaşamasi lazim. 😂

Ben de İstanbuldayim. İstanbulda cok deli paralar dönüyor. Bazi yerlerin kirasini 30.000 asla karşilayamaz elbette sizin kafanizdaki lüks hayat olmaz ama yine de o semtlerde ortalama bir evi 30.000 gayet karşilar. 🙄 illa bagcilarin bodrumunda yaşamazlar 😂
Mantik evliligi deyince kafamda canlananlari yazdim ben de zaten. Konu sahibi ceyiz bile goturmeyecegim dediginde zaten aslinda kucuk meblaglardqn bahsettigini anladim ama :KK66: kirasi 1000 lira olan yer bence karton kolidir zaten,ev diyemeyiz oraya. Adamin buldugu ve istedigi evi goz onunde bulundurarak 30 bin zaten kazanamadigini dusunuyorum ben. Bariz yalanci ve de pinti bir herif belli

Mantik evliligi deyince kafamda canlananlari yazdim ben de zaten. Konu sahibi ceyiz bile goturmeyecegim dediginde zaten aslinda kucuk meblaglardqn bahsettigini anladim ama :KK66: kirasi 1000 lira olan yer bence karton kolidir zaten,ev diyemeyiz oraya. Adamin buldugu ve istedigi evi goz onunde bulundurarak 30 bin zaten kazanamadigini dusunuyorum ben. Bariz yalanci ve de pinti bir herif belli

Yani evet İstanbulda 1.000liraya dogru durust biyerde dogru durust bir ev, hatta ortalama bir ev bile bulunmaz. O konuda haklisiniz.
Adam 30bin kazaniyor gibi tercihler yapmiyor hiç.

Yok canım ben 24 değil 30 yaşımdayım. İlk kaydolurken yalnış girmişim bir daha düzeltmeyi beceremedim. Denedim de olmuyor uğraşmadım.
Gerçekten o kadar moralim bozuk ki. Evi geçici gördüğü için en uygunu baktığını söylüyor en fazla 1 sene oturup çıkıcaz ev alıcaz zaten diyor. E baştan almayı teklif ettim o zaman da efendim evlere bakması etmesi ayrı bir mesai gerektiriyormuş şimdi o kadar zaman yokmuş. İyice incelemek lazımmış sonuçta alıyormuşsun. Onu evlendikten sonra geniş vakitte halledecekmişiz. Ama böyle de benim hevesim olmuyor ki 1+1 bekar evi gibi 😰
Çocuk konusunda da pek bir şey söylemedi. Ki zaten ben çocuk yapmam evlilik bir kaç sene oturana kadar. Öyle evlendik hemen çocuk istemiyorum. O evliliğin oturması gerekiyor çocuk yapmak için bence .

bu adamın bence parası marası yok

Yani evet İstanbulda 1.000liraya dogru durust biyerde dogru durust bir ev, hatta ortalama bir ev bile bulunmaz. O konuda haklisiniz.
Adam 30bin kazaniyor gibi tercihler yapmiyor hiç.
Yalandir yahu,koskoca Istanbul kimbilir kim,nereden bileceksin? Cok tehlikeli aslinda boyle evlilikler. Kucuk sehirlerde olsa adami arastirir yedi ceddine varana kadar ogrenirsin de metropollerde kimse kimseyi tanimaz. Düdük kadar Bursada yasiyorum ben Istanbulun nufusunun anca beste biri kadar sehir burasi, gecen ay is arkadasimin 5 yillik sevgilisinin aslinda evli ve coluk cocuk sahibi oldugu ortaya cikti. Adamin kendi ailesi bile hic bir sey yokmus gibi kizin ailesiyle tanismaya gelmisti, ultra yalancilar yani ailecek. Bursada bu oluyorsa Istanbulda insanlar kim kime dum duma,nereden bileceksin ki adamin gercekte ne oldugunu? Belki her seyi yalandir.

Aslında evin içi güzel tek yaşayacak olsam mesela öyle bir evi alır mıydım alırdım. Sıfır ev . Site çok büyük ve güzel yeni yapılmış zaten. Öyle karton falan değil buraya resmini atmak isterdim de ifşa olmim şimdi 😂 ama işte gel gelelim evliliğe bir gelin evine uygun değil. Aynı sitede balkonlu bi 3 artı bir olsa seve seve evet der kafamda da hiç bu sorunlar oluşmazdı zaten 🤷‍♀️ Benim beğenime uyuyor çünkü. Ve evet ben mantık evliliğinde bu kadarını bulabildim. Ben de bihter değilim ki bi adnan ziyagil bulayım. Hoş bihter de olmak istemezdim

Bana biraz abarttınız gibi geldi. 30 binle gayet rahat yaşanır ya istanbulun hangi semtinde olursa olsun. Biz şuan evde 3 kişiyiz evimize 10 bin civarı para giriyor. İstanbulun merkezi bir semtinde yaşıyoruz. Kendime ait arabam var çalışmıyorum. Gayet de şükür rahat yaşıyorum. Dışarı yemelerimiz içmelerimiz eğlencemiz kesilmez. Giyimimi de giyerim . Kozmetiklerim pahalıdır . 10 bine 3 kişi böyle yaşıyorsa 30 bine 2 kişi çok daha iyi yaşanması lazım.
Sizin dediğiniz aşkı memnu gibi bir hayat . Yani o hayat 30 değil 50 bine de yaşanmaz ki 🤷‍♀️ O hayat için ciddi zengin olmak lazım. Benim düşüncem çok zenginlik değil rahat standart bir hayattı .
ablacım senin nişanlı kişiyle ilişkinin boyutu ve icerigi ayrı bir sorun ama bence senin ekonomik algında da bir sıkıntı var...10000 lirayla değil istanbul da Anadolu nun küçuk bir ilinde bile bu kadar rahat yaşayamaz 3 kişi... tam 10000 lira gelirle kira ödemeden 3 kisilik bir aileyi geçindiren biri olarak söyluyorum bunu...bu ay sadece market ve fatura ödemelerini ucu ucuna yetirdim ve salgin yuzunden sokaga çıkmadıgım icin 0 benzin harcamam oldu...gezip eğlenmeyi tatile cikmayi unuttum zaten yıllardır..senin bu adami zengin sanmanda başından beri bir tuhaflık var ama senin yasam standardin ve gelirin de tutarsiz zaten... ya sen ya da nisanlı kişisi bir yerde yalan söylüyor ama hanginiz bilemiyorum

Aslında evin içi güzel tek yaşayacak olsam mesela öyle bir evi alır mıydım alırdım. Sıfır ev . Site çok büyük ve güzel yeni yapılmış zaten. Öyle karton falan değil buraya resmini atmak isterdim de ifşa olmim şimdi 😂 ama işte gel gelelim evliliğe bir gelin evine uygun değil. Aynı sitede balkonlu bi 3 artı bir olsa seve seve evet der kafamda da hiç bu sorunlar oluşmazdı zaten 🤷‍♀️ Benim beğenime uyuyor çünkü. Ve evet ben mantık evliliğinde bu kadarını bulabildim. Ben de bihter değilim ki bi adnan ziyagil bulayım. Hoş bihter de olmak istemezdim

Kirasi 1.000 lira olan muthiş guzel ev nerde Allah askina 😬 özelden bana at söz kimseye gostermem.
😂😂😂

Kirasi ucuz dışı guzel evlerin semtleri baya kötü oluyor ya da İstanbul demeye bin şahit gereken uzak yerlerde oluyor...
İstanbulda iyi bir semtte 1.000 liraya kiralik bulmak ciddi manada mumkun degil.

Yalandir yahu,koskoca Istanbul kimbilir kim,nereden bileceksin? Cok tehlikeli aslinda boyle evlilikler. Kucuk sehirlerde olsa adami arastirir yedi ceddine varana kadar ogrenirsin de metropollerde kimse kimseyi tanimaz. Düdük kadar Bursada yasiyorum ben Istanbulun nufusunun anca beste biri kadar sehir burasi, gecen ay is arkadasimin 5 yillik sevgilisinin aslinda evli ve coluk cocuk sahibi oldugu ortaya cikti. Adamin kendi ailesi bile hic bir sey yokmus gibi kizin ailesiyle tanismaya gelmisti, ultra yalancilar yani ailecek. Bursada bu oluyorsa Istanbulda insanlar kim kime dum duma,nereden bileceksin ki adamin gercekte ne oldugunu? Belki her seyi yalandir.

Bilemedim. Kir dugunune 45bin veriyor ev kirasi 1.000
🙄🙄🙄

Kirasi 1.000 lira olan muthiş guzel ev nerde Allah askina 😬 özelden bana at söz kimseye gostermem.
😂😂😂

Kirasi ucuz disi guzel evlerin semtleri kötü oluyor ya da İstanbul demeye bin şahit gereken uzak yerlerde...
İyi bir semtte 1.000 liraya kiralik bulmak ciddi manada mumkun degil.
Merkezi bir semtte demedim ki evin içinden bahsettim ben. İçi kartondur denmiş ya. Gerçekten öyle değil yani. Her şeyi söylüyorum burada öyle olsa öyle de derdim. Ama benim derdim zaten muhiti de değil. Ki muhiti uzak ama nezih oturulabilir bir yer . Ben bekar evi gibi gelin evi olması derdindeyim 1 artı 1 olayındayım o moralimi çok bozuyor

• Üzgünüm
Reactions: 000
ablacım senin nişanlı kişiyle ilişkinin boyutu ve icerigi ayrı bir sorun ama bence senin ekonomik algında da bir sıkıntı var...10000 lirayla değil istanbul da Anadolu nun küçuk bir ilinde bile bu kadar rahat yaşayamaz 3 kişi... tam 10000 lira gelirle kira ödemeden 3 kisilik bir aileyi geçindiren biri olarak söyluyorum bunu...bu ay sadece market ve fatura ödemelerini ucu ucuna yetirdim ve salgin yuzunden sokaga çıkmadıgım icin 0 benzin harcamam oldu...gezip eğlenmeyi tatile cikmayi unuttum zaten yıllardır..senin bu adami zengin sanmanda başından beri bir tuhaflık var ama senin yasam standardin ve gelirin de tutarsiz zaten... ya sen ya da nisanlı kişisi bir yerde yalan söylüyor ama hanginiz bilemiyorum
Bilemiyorum sizin bütçenizi ben ben kendi adıma konuştum. Ben her sene 2 3 defa en az tatilime de giderim. Yurt içi yurt dışı giderim yani. Arada haftasonu gitmelerim de olur yakın yerlere. Bütçeyi nasıl yönettiğimize bağlı biraz da galiba. Annem iyi yönetiyor demekki 🤷‍♀️Nişanlım kendisi gelirini bana beyan etti. Bende beraber harcamalarımıza bakarak o zamanlar şüphelenmemiştim. İşte şimdi şüpheleniyorum o yüzden de konu açtım

Yani olabilir tabi herşey yalan da olabilir. Zaten şüphelendiğim için konu açtım. Sorun var işte zaten şüphelerim var maalesef

Merkezi bir semtte demedim ki evin içinden bahsettim ben. İçi kartondur denmiş ya. Gerçekten öyle değil yani. Her şeyi söylüyorum burada öyle olsa öyle de derdim. Ama benim derdim zaten muhiti de değil. Ki muhiti uzak ama nezih oturulabilir bir yer . Ben bekar evi gibi gelin evi olması derdindeyim 1 artı 1 olayındayım o moralimi çok bozuyor
biz de bunu soyluyoruz işte. beylikdüzunde 1+1 evde ne kadar nezih yasayabilirsin? gunluk kiraya verilen dairelerin arasinda çocuk büyür mü? merkezde rahat yaşayan kadın niye oralara gitsin sevmediği adam icin? 1+1 garsoniyer icin? ilginç

Istanbul geçmeseydi konuda. Eski nişanlım heralde bu kadınla evleniyor diyecektim. 😀 o adamda para falan yok. Varsa da çok pinti. Hoş ben baget yüzüğü bike göremedim ya. Ictigimiz çaya kadar en ucuzunu hesaplardı. Sevgiye gelince. Kalp kalbe karşıdır. Ya da daha başka bir ifade ile duygular fotondur , geçirgendir. Sizin duygularınızı o da hissediyor. Çok sevdiğini sanmıyorum.

biz de bunu soyluyoruz işte. beylikdüzunde 1+1 evde ne kadar nezih yasayabilirsin? gunluk kiraya verilen dairelerin arasinda çocuk büyür mü? merkezde rahat yaşayan kadın niye oralara gitsin sevmediği adam icin? 1+1 garsoniyer icin? ilginç
Yok öyle bir yer değil. Site çok güzel bir site . Beylikdüzünde de değil. Biliyorum o bahsettiğiniz yerleri. Aynı sitede çok güzel daireler de yoğunlukta . Arada katlara 1+1 de koymuşlar. Büyük olsa yaşamayı isteyebileceğim bir yerdi . Ama 1+1 i ulusta da olsa istemem. Gelin evi değil o

Istanbul geçmeseydi konuda. Eski nişanlım heralde bu kadınla evleniyor diyecektim. 😀 o adamda para falan yok. Varsa da çok pinti. Hoş ben baget yüzüğü bike göremedim ya. Ictigimiz çaya kadar en ucuzunu hesaplardı. Sevgiye gelince. Kalp kalbe karşıdır. Ya da daha başka bir ifade ile duygular fotondur , geçirgendir. Sizin duygularınızı o da hissediyor. Çok sevdiğini sanmıyorum.
Yok bu dışarda feci harcıyor. Yer içer 500 600 lira hesap öder kalkardık bir masadan .ben zaten hep söyledim konuda ben o harcamalardan da yola çıkmıştım biraz. Güvenmiştim

Bilemiyorum sizin bütçenizi ben ben kendi adıma konuştum. Ben her sene 2 3 defa en az tatilime de giderim. Yurt içi yurt dışı giderim yani. Arada haftasonu gitmelerim de olur yakın yerlere. Bütçeyi nasıl yönettiğimize bağlı biraz da galiba. Annem iyi yönetiyor demekki 🤷‍♀️Nişanlım kendisi gelirini bana beyan etti. Bende beraber harcamalarımıza bakarak o zamanlar şüphelenmemiştim. İşte şimdi şüpheleniyorum o yüzden de konu açtım
valla evet ben idare edemiyorum herhalde, şoktayım şu an... Bu gelirle senede yurt ici disi 3- 4 tatil yapabilmemiz icin hep makarnayla beslenmemiz lazım ama bunun adı da idare degil baska bişey olur..hep makarnayla beslersem çocuklarım ilerde saf olurlar, her önüne gelene inanırlar diye de korkuyorum açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X