• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mantıklı olan kiralık mı,satılık mı?

Satin alipda er gec görmekten bikinca, bi fakire verince nekadar sevapdir, hem sizi sevindirir hem karsi tarafi.

ben nişanlığımı da gelinliğimi de kiraladım.fiyatı hiç mühim değil
evde 1hafta kaldıklarında bile koyacak yer bulamadık.çok kaba oluyolar
hatıraysa da resimler videolar var

arkadaşlar aslında bende kiralamak istiyorum ama nişanlık almak daha mantıklı diyor çünkü bizim 2 düğünümüz olacak bende yer kaplasın istemiyorum bide şöle düşünüyorum :) alırsam benden sonra giymek isteyen arkadaşlarım olursa veririm napim dimi

valla çok karısık bir konu aslında kiralık mantıklı ama insan gelinlik deyince soyle bir duruyr ben hep kendimin olsun istedim oldu şimdide ole duruyor sanki birdaha giyicem ama annem kiralamıs oda hep içimde kaldı diyor karısık bir konu

bende kıyamam vermeye.ogüne ait çok özel birşey yıllarca hayalini kurduğun bişey.
evde giyip iş falan yapmazsın tabikide ama güzelce paketletip saklarsın arada açıp onu görmek dokunmak bile çok büyük mutluluk olacağını düşünüyorum ama ilerde sıkılır kalabalık olduğunu düşünebilirim oda ayrı konu.ama şimdiki hayalim saklamaktan yana

kiralamayı düşünüorumm

diktirmeye bile tahammülüm yok benimm

hangisi üstüme yakışırsa alcam askıdann

bayar beni git gel git gel provaya

bide onun stresini yükleyemem

zaten detaycımm terziyle uğraşamam vallaa

ben gelinliğimi 350 ye diktirdim ve satın aldım gelinlikçi dedi satın almakla kiralamak arasında 50-100 lira oynar dedi bende satın aldım.

nişan kıyafetimi satın aldım o bile yer kaplarken birde yerim yok gelinlik koycak yer bulamam..
en mantıklısı kiralık.

Bencede kiralik.. Arada 150-200 milyonda oynasa sonucta yer kaplicak o kadar. Ben hep ilerde Allahim nasip ederse kizim olursa ona saklarim gostermek icin diyodum ama simdi gercekten evde yer kaplicagini dusunuyorum. Ay ben gelemem oyle seylere hehehe resimler videolar yeter ani olarak onlari gosteririm kizima artik.

Back