Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriMantıklı olan kiralık mı,satılık mı?
ben nişanlığımı da gelinliğimi de kiraladım.fiyatı hiç mühim değil evde 1hafta kaldıklarında bile koyacak yer bulamadık.çok kaba oluyolar hatıraysa da resimler videolar var
arkadaşlar aslında bende kiralamak istiyorum ama nişanlık almak daha mantıklı diyor çünkü bizim 2 düğünümüz olacak bende yer kaplasın istemiyorum bide şöle düşünüyorum :) alırsam benden sonra giymek isteyen arkadaşlarım olursa veririm napim dimi
valla çok karısık bir konu aslında kiralık mantıklı ama insan gelinlik deyince soyle bir duruyr ben hep kendimin olsun istedim oldu şimdide ole duruyor sanki birdaha giyicem ama annem kiralamıs oda hep içimde kaldı diyor karısık bir konu
bende kıyamam vermeye.ogüne ait çok özel birşey yıllarca hayalini kurduğun bişey. evde giyip iş falan yapmazsın tabikide ama güzelce paketletip saklarsın arada açıp onu görmek dokunmak bile çok büyük mutluluk olacağını düşünüyorum ama ilerde sıkılır kalabalık olduğunu düşünebilirim oda ayrı konu.ama şimdiki hayalim saklamaktan yana
Bencede kiralik.. Arada 150-200 milyonda oynasa sonucta yer kaplicak o kadar. Ben hep ilerde Allahim nasip ederse kizim olursa ona saklarim gostermek icin diyodum ama simdi gercekten evde yer kaplicagini dusunuyorum. Ay ben gelemem oyle seylere hehehe resimler videolar yeter ani olarak onlari gosteririm kizima artik.