Mantıklı Olan Hangisi Sizce ?

Kv baksın . Ben olsam öyle yapardım eğer Kv ile bir sorunum yoksa .
Parasını da versin artık zaten her türlü verecek .

Eğer yanlış anlamadıysam kv farklı şehirde. Eğer böyleyse onlarda daimi kalacak demektir ve aynı evde rahat edebilecek mi? Ben istemem şahsen bu şekilde olacaksa mesela. ama aynı şehirdeyse o şekilde olur yani kv daha mantıklı.

Para konusuna gelince ben sormadan teklif ederdim açıkçası parayı çünkü çalışmış biri hani evhanımı olsaymış yine verirdim ama maaş gibi olmazdı belki... Bilemedim...

inşallah verdiğiniz bu karar en hayırlısı olur sizin için çalışan anne olmak gerçekten çok ama çok zor.

yok aynı şehirdeler.
gerçekten bu durmlar çok karısık
insan torununa parayla mı bakarmışş aaaaaaa diye düşünecek herkes eşi de sanrm bu yüzde bozuldu.

İhtiyacı varsa istemiş olabilir bana çok anormal gelmiyor
Tabiki kv baksın gözü arkada kalmaz
peki bazı anneler vardır ya hani.. tek emekli maaş ile geçinirler ona rağmen torunlarına bakar 5 kruş talep etmez üzerine kızına ogluna neyse destek olurlar..
şimdi sizce o anne ile bu kv yeri bir olur mu dersiniz ?

peki bazı anneler vardır ya hani.. tek emekli maaş ile geçinirler ona rağmen torunlarına bakar 5 kruş talep etmez üzerine kızına ogluna neyse destek olurlar..
Ya neyse ne el bakip para alacagina kv baksin para alsin emeginin karsiligi cocuk bakmak gercekten kolay degil ama arkadasinizin da esine annen parala bakiyor aaa demesine elestirmesine gerek yok.

Kadın önceden çalışıyormuş onların çocuğuna bakmak için başka işe girmicek.. ee ihtiyacı var ama.. para istemesi gayet normal.. bence bakıcı yerine kv daha güvenilir.. az biraz haber izliyorsa eğer bakıcı işi çok zor..

Normalde parayla bakmasına ben de karşı çıkarım ama burada bir detay var. Kv ihtiyacı varmış ki çocuk bakma işi yapıyormuş zaten, şimdi işsiz kaldı bir nevi ve geliri azaldı. O yüzden kadın belki bulsa hemen parayla çocuk bakmaya devam edecek ama siz kendi çocuğunuzu söyleyince hem sizi kırmak istememiş hem de kazancını kaybetmek istememiş gibi geldi bana..

KV daha güvenilir ama soyle bir durum var . Mesela bakıcı tutsaniz yemek yapacak mı bakıcı veya ev işi ? KV bakınca normalde bakiciya yaptırabileceginiz işleri rahatlıkla soyleyebilecek mısınız ? Yoksa arada gerilmeler veya huzursuzluklar olacak mı?
Parasiz baksa tamam ek bişi istemezsiniz belki ama parayla iş değişiyor . Yani normal bakıcıya belki o parayla yemek de yaptiracaksiniz , KV belki yapmayacak . Zor bir durum bence .

Bir ara devlet babaanne anneanne parası veriyordu ? Sonra ne oldu bilmiyorum . Onu da araştırın isterseniz

Firsat bulup donus yapamadim ...
Simdi bu olay kisiye gore değişiyor ihtiyaci varsa destek cikilir ... ben aileme yakinim desteğimi hic cekmedim . Annemim kac yil sgk dışardan odedim liseden beri kardesimi dersaneye gonderdim . Dis telleri yaptiridm ek kartim kardesimde vs babam emekli kardeşim sehirdisinda okuyor ... annem simdi calismaya basladi emekliliği doldurmak için .. annem evde olsaydi bakardı benden ucret talep etmezdi ama ben zaten her durumda destek çıkıyorum ... simdi isi birak çocuğa bak desem yime bakar ama sgk ve maasini karşılardım cunku benim icin düzenini degistiriyor ...
Arkadasin da kv çocuğu biraksa bakar ama yine giderken eli bos gitmez erzaktir hediyedir harcliktir vs .. en azindan parasini belirlesin kafası daha rahat olur diye düşünüyorum
Ark annesi para ile bakti ihtiyacı yoktu ama parayi seviyor kadin ...

Çocuk bakmak o kadar zorki canım...milyar verseler yeridir yani.. ihtiyacı olmasa istemezdi sanırım. tabiki kayınvalide bakmalı...

yahu neden başka anneler ile kiyasliyorsunuz
Kadının ihtiyacı var ve istiyor bu da gayet normal isteyebilir
Ben kendim yerlerinde olsam zaten baktığı için evine bi bakıcı parası kadar masraf yapardım her ay ama kv direk eline istiyorsa eline de veririm gayet doğal normal bu kadar cimri olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…