Mantıklı Olan Hangisi Sizce ?

Kv baksın . Ben olsam öyle yapardım eğer Kv ile bir sorunum yoksa .
Parasını da versin artık zaten her türlü verecek .

Eğer yanlış anlamadıysam kv farklı şehirde. Eğer böyleyse onlarda daimi kalacak demektir ve aynı evde rahat edebilecek mi? Ben istemem şahsen bu şekilde olacaksa mesela. ama aynı şehirdeyse o şekilde olur yani kv daha mantıklı.

Para konusuna gelince ben sormadan teklif ederdim açıkçası parayı çünkü çalışmış biri hani evhanımı olsaymış yine verirdim ama maaş gibi olmazdı belki... Bilemedim...

şuan 3 yaşında olan yanımda işe getirdim küçük 1 yaşında onuda kaynanaya bıraktım ama diğer torunuda onda iki çocuğpa oda bakamıyor şimdilik çözüm buylduk sayılır hem benim kzı hem görümcemin kızını kreşe vricez ücretini biz ödiycez kaynana boşa çıktığı içinde 1 yaşındaki küçük kızıma bakabilecek

kendi annem 2 günde pişman oldu geri gelcem biraz idare edin falan dedi ama eşim ailesi istemiyor artık parayı teklif etmem ihtiyacı yok annemin ama kabul edebilir sonra eşimin ailesinin karşısında annemin değeri değişebilir
inşallah verdiğiniz bu karar en hayırlısı olur sizin için çalışan anne olmak gerçekten çok ama çok zor.

Eğer yanlış anlamadıysam kv farklı şehirde. Eğer böyleyse onlarda daimi kalacak demektir ve aynı evde rahat edebilecek mi? Ben istemem şahsen bu şekilde olacaksa mesela. ama aynı şehirdeyse o şekilde olur yani kv daha mantıklı.

Para konusuna gelince ben sormadan teklif ederdim açıkçası parayı çünkü çalışmış biri hani evhanımı olsaymış yine verirdim ama maaş gibi olmazdı belki... Bilemedim...
yok aynı şehirdeler.
gerçekten bu durmlar çok karısık
insan torununa parayla mı bakarmışş aaaaaaa diye düşünecek herkes eşi de sanrm bu yüzde bozuldu.

İhtiyacı varsa istemiş olabilir bana çok anormal gelmiyor
Tabiki kv baksın gözü arkada kalmaz
peki bazı anneler vardır ya hani.. tek emekli maaş ile geçinirler ona rağmen torunlarına bakar 5 kruş talep etmez üzerine kızına ogluna neyse destek olurlar..
şimdi sizce o anne ile bu kv yeri bir olur mu dersiniz ?

peki bazı anneler vardır ya hani.. tek emekli maaş ile geçinirler ona rağmen torunlarına bakar 5 kruş talep etmez üzerine kızına ogluna neyse destek olurlar..
Ya neyse ne el bakip para alacagina kv baksin para alsin emeginin karsiligi cocuk bakmak gercekten kolay degil ama arkadasinizin da esine annen parala bakiyor aaa demesine elestirmesine gerek yok.

Kadın önceden çalışıyormuş onların çocuğuna bakmak için başka işe girmicek.. ee ihtiyacı var ama.. para istemesi gayet normal.. bence bakıcı yerine kv daha güvenilir.. az biraz haber izliyorsa eğer bakıcı işi çok zor..

Normalde parayla bakmasına ben de karşı çıkarım ama burada bir detay var. Kv ihtiyacı varmış ki çocuk bakma işi yapıyormuş zaten, şimdi işsiz kaldı bir nevi ve geliri azaldı. O yüzden kadın belki bulsa hemen parayla çocuk bakmaya devam edecek ama siz kendi çocuğunuzu söyleyince hem sizi kırmak istememiş hem de kazancını kaybetmek istememiş gibi geldi bana..

KV daha güvenilir ama soyle bir durum var . Mesela bakıcı tutsaniz yemek yapacak mı bakıcı veya ev işi ? KV bakınca normalde bakiciya yaptırabileceginiz işleri rahatlıkla soyleyebilecek mısınız ? Yoksa arada gerilmeler veya huzursuzluklar olacak mı?
Parasiz baksa tamam ek bişi istemezsiniz belki ama parayla iş değişiyor . Yani normal bakıcıya belki o parayla yemek de yaptiracaksiniz , KV belki yapmayacak . Zor bir durum bence .

Bir ara devlet babaanne anneanne parası veriyordu ? Sonra ne oldu bilmiyorum . Onu da araştırın isterseniz

haklısınız bende bakıcıya baktırıyorum inanın kafam hep evde çok zor :KK43: hiç rahat değilim diken üzerindeyim
ama ihtiyacı oldugu halde torununa seve seve bakıp ekstra yardım eden anne babalar var
peki bu ikisi arasındaki fark ne oluyor o zaman dersiniz.
Firsat bulup donus yapamadim ...
Simdi bu olay kisiye gore değişiyor ihtiyaci varsa destek cikilir ... ben aileme yakinim desteğimi hic cekmedim . Annemim kac yil sgk dışardan odedim liseden beri kardesimi dersaneye gonderdim . Dis telleri yaptiridm ek kartim kardesimde vs babam emekli kardeşim sehirdisinda okuyor ... annem simdi calismaya basladi emekliliği doldurmak için .. annem evde olsaydi bakardı benden ucret talep etmezdi ama ben zaten her durumda destek çıkıyorum ... simdi isi birak çocuğa bak desem yime bakar ama sgk ve maasini karşılardım cunku benim icin düzenini degistiriyor ...
Arkadasin da kv çocuğu biraksa bakar ama yine giderken eli bos gitmez erzaktir hediyedir harcliktir vs .. en azindan parasini belirlesin kafası daha rahat olur diye düşünüyorum
Ark annesi para ile bakti ihtiyacı yoktu ama parayi seviyor kadin ...

benim iş yerimde çalışmak üzere yeni bir bayan arkadaşımız geldi.. asgari ücret+ ssk ile çalışıyoruz. şartlarımız iyi bir iş.
Kendisin sevdim ısındım biraz sohbet muhabbet ettik ediyoruz sizden onun adına danışmak istiyorum kendisinin üyeliği olmadığı için ben yazayım dedim. birilerini yanlış yönlendirmek asla istemem.
Bu bayanın küçük bir bebeği var 12 aylık. kendi annesi memur, birde kardeşi var ama oda şehir dışında yaşıyor
15 günlüğüne buraya gelmiş ve şu an bebeğine kardeşi bakıyor geri gidecek.
kv ve kp ile arası cok iyi değilmiş ama ciddi sorunları yokmuş.
Kv eskiden cocuk bakıyormuş 5 ay önce annesinin babasının tayini çıkmış gitmişler sanırım. işsiz kalmış.
Bizim burası küçük bir yer olduğu için bakıcı fiyatları 500 tl den 500 - 700 arasında bakılıyor genellikle bende öyle baktırıyorum ev işi vs dahil olursa farklı oluyor
eşi ile kv gitmişler anne olmassa sen bak diye konuşmuşlar.
kv tamam bakarım sizin evde ama eski işimde aldıgım gibi para verebilirmisiniz. zaten bakıcıyada vereceksiniz benim de ihtiyacım var demiş ( önceki cocuga sanırım 550 tl bakıyormuş. )
annesi böyle konuşunca eşi bozulmuş biraz. eve dönerken eşi ; insan hiç torununa bakmak için para istermi demiş bayan arkadaşa..
şimdi bu bayan kv baktırıp baktırmama konusunda kararsız.
sizce bakıcı daha mı mantıklı olur ?
yoksa kv daha mı iyi olur. her iki durumdada ikisinede ücret verecek
yalnız birisi can ciger gibi sevecek gözü arkada kalmayacak,
bakıcı: ne söylenirse yapacak iş veren olunacak lakin hep gözun arkada, o istenilen ilgi şefkat olmayacak cocuga karşı
kv sizce ilerleyen zamanlarda sorun sıkıntı olur mu ?
benim cocugumada komşumuz bakıyor ama insanın kafası hep evde.. benim kendi fikrim eğer ki halası kv annem gbi seceneğim olsa ben direk onlara bakıtırdım.
çalışan anneler sizin cocuklarınıza kim bakıyor ?
sizce aile bireyleri torunlarına seve seve karsılıksız mı bakmalı ?
Çocuk bakmak o kadar zorki canım...milyar verseler yeridir yani.. ihtiyacı olmasa istemezdi sanırım. tabiki kayınvalide bakmalı...

yahu neden başka anneler ile kiyasliyorsunuz
Kadının ihtiyacı var ve istiyor bu da gayet normal isteyebilir
Ben kendim yerlerinde olsam zaten baktığı için evine bi bakıcı parası kadar masraf yapardım her ay ama kv direk eline istiyorsa eline de veririm gayet doğal normal bu kadar cimri olmasınlar

Back