- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
yani.. bende mesela her ay geldimi bakıcıya parasını veriyorum tıkır tıkır..Bakar
Kadın bu işi meslek olarak yapıyormuş zaten
Paraya ihtiyacı var ise neden olmasın
Bozulacak bir şey yok, o para zaten verilecek bakıcı için
yani.. bende mesela her ay geldimi bakıcıya parasını veriyorum tıkır tıkır..
ama sanırm insnalarda söyle bir tabu var.
anneanne babaanne torununa seve seve karsılıksız bakmalı..
evet haklısınız bizim insanlarda böyle bir tabu düşünce var sanrm bu hiç bir zaman yıkılamayacak.Hayır insanlarda ailelerini sömürme alışkanlığı var
Onlar ana-baba yapsınlar, ölene kadar evlatlarına hizmet etsinler mantığı
Oysa ki o kadıncağız vazifesini yapmış, evladını büyütmüş , görevi bu kadardı ama bizim insanlarımız tatmin olmuyor
O parayı zaten verecek, bari anneme vereyim de onun işi görülsün demiyor
Çok kızıyorum böyle insanlara
Annemin maasi yok babamin emekli maasiyla geciniyorlar bizimkiler toruna bakip para mi alcaz diye kiziyorlar aksine hediye bile aldırmıyor annem.peki sizin annenizin eğer ki ihtiyacı olsaydı o demeden yine verirmiydiniz sanrım su an ihtiyacı yok
ben ugraşıyorum gerçekten zorKadının ihtiyacı varsa tabii ki para ile de bakar.
Ne var ki bunda? Zaten o parayı gözden çıkartmışlar.
Ben olsam kayınvalideye baktırırdım ve para da verirdim.
Elaleme para vermektense, kendi insanı kazansın ne var bunda ben anlamadım.
Hemde gözü arkada kalmaz.
Bakıcı ile uğraşmak zor.
bazı anneler de böyle işte ihtiyacı olsa bile kızından tek kuruş almıyor üzerine yardımediyorAnnemin maasi yok babamin emekli maasiyla geciniyorlar bizimkiler toruna bakip para mi alcaz diye kiziyorlar aksine hediye bile aldırmıyor annem.
çok üüzldüm adınıza peki sonra ne yaptınız ?ihtiyacı olan biriki ücret talep etmiş bende çalışıyorum ve anneme güvenip doğurdum bi anda bunaldım yoruldum depresyondayım diyip gitii kaldık 2 cocukla ortada parayla baksaydı depresyoan girmezdi iş gibi görürdü bence benden önce parayla çocuk bakıyordu koşmusuna demem o ki istemesde gücünüz neye yetiyorsa bi ödeme yapın
haklısınız bende bakıcıya baktırıyorum inanın kafam hep evde çok zorBozulacak birşey yok ihtiyaçi varmis kv hem oyle olmasa yine giderken mutfak giyim ftr ödemesi yada harclik vereceklerdir en azindan ... simdi 550 olmaz 400 500 olur ortalama bisey konusulur kv ona gore ödemelerini ayarlar arkadaşıninda verecek miktari belli olur .... evde akli.kalmaz dusunmez bakiyor mu diye . Cocuguma halam bakıyor durumu cok iyi degil maasa bağladım sgk si da ödüyorum herkes memmun ... ozlemekten baska aklima gelen bisey yok ...
ben ugraşıyorum gerçekten zor
hemde öyle zor ki herşeyi içime atıyorum birşey söyleseniz surat beş karıs oluyor
elimden gelen bu begnmessen başkasını bul mantıgından gidiyorlar..
ah ne kadar caresiz kalıyorum
ama sanrm toruna para ile bakılması çok değişik olarak algılanıyor
benim görümcem buraya tasınacak sanrm eğer taşınsın 5 dakika durmaz halasna baktırım veririm ücretide bakıcıya vereceğime.. şimdi hep kafam evde.. acaba napıyor ? kötü mü davranıyor ? ohoo aksama kadar senaryolar üretip duruyorum
ah siz beni görseniz bende kamere döşettim ama insann her zaman aklı evde kalıyorBen de verdim bakıcıya.
Bir dönem, çok kısa bir zaman dilimi ama gel gör bana sor o zamanı nasıl aştım.
Annem acıdı halime, ayaklarımda yaralar çıktı stresten...
Şimdi hamd olsun annem bakıyor...
İnsanın canına el kıymet mi verir? Neler duyuyoruz.
İnşallah sizin bakıcınız merhametli ve vicdanlı bir insandır.
Ben eve kamera döşettim bakıcı uğruna, 3 ay baktırdım ama, gördüğüm bir kaç şeyden sonra kadına yol verdim.
Bir ben bilirim yaşadığımı... Zor hakikaten çok zor, Allah yardımcınız olsun.
Hayir degildir.annem bana maddi yardimda bulun dese yine degildir.ben cocugum guvende mi mutlu mu ona bakarim.bazı anneler de böyle işte ihtiyacı olsa bile kızından tek kuruş almıyor üzerine yardımediyor
ama bazı annenler de böyle..
sizce o zaman torununa bakmak için para isteyen babaanne kötü bir annemidir ?
siz ne kadar vermiştiniz peki her ay maaş verir gibi mi veriyordunuzbenimde çocuğuma annem baktı. az çok bizde verdik . Benim tercihim kayın valide olurdu sonuçta canı kanı . Babanne annane olunca illa torun bakılcak diyede bir kurar yok onlarda can.
Kadıncagız güzel güzel söylemiş demek ki parayada ihtiyacı var .
çok üüzldüm adınıza peki sonra ne yaptınız ?
keşke sizde bir miktar verseydiniz annenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?