- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
benim iş yerimde çalışmak üzere yeni bir bayan arkadaşımız geldi.. asgari ücret+ ssk ile çalışıyoruz. şartlarımız iyi bir iş.
Kendisin sevdim ısındım biraz sohbet muhabbet ettik ediyoruz sizden onun adına danışmak istiyorum kendisinin üyeliği olmadığı için ben yazayım dedim. birilerini yanlış yönlendirmek asla istemem.
Bu bayanın küçük bir bebeği var 12 aylık. kendi annesi memur, birde kardeşi var ama oda şehir dışında yaşıyor
15 günlüğüne buraya gelmiş ve şu an bebeğine kardeşi bakıyor geri gidecek.
kv ve kp ile arası cok iyi değilmiş ama ciddi sorunları yokmuş.
Kv eskiden cocuk bakıyormuş 5 ay önce annesinin babasının tayini çıkmış gitmişler sanırım. işsiz kalmış.
Bizim burası küçük bir yer olduğu için bakıcı fiyatları 500 tl den 500 - 700 arasında bakılıyor genellikle bende öyle baktırıyorum ev işi vs dahil olursa farklı oluyor
eşi ile kv gitmişler anne olmassa sen bak diye konuşmuşlar.
kv tamam bakarım sizin evde ama eski işimde aldıgım gibi para verebilirmisiniz. zaten bakıcıyada vereceksiniz benim de ihtiyacım var demiş ( önceki cocuga sanırım 550 tl bakıyormuş. )
annesi böyle konuşunca eşi bozulmuş biraz. eve dönerken eşi ; insan hiç torununa bakmak için para istermi demiş bayan arkadaşa..
şimdi bu bayan kv baktırıp baktırmama konusunda kararsız.
sizce bakıcı daha mı mantıklı olur ?
yoksa kv daha mı iyi olur. her iki durumdada ikisinede ücret verecek
yalnız birisi can ciger gibi sevecek gözü arkada kalmayacak,
bakıcı: ne söylenirse yapacak iş veren olunacak lakin hep gözun arkada, o istenilen ilgi şefkat olmayacak cocuga karşı
kv sizce ilerleyen zamanlarda sorun sıkıntı olur mu ?
benim cocugumada komşumuz bakıyor ama insanın kafası hep evde.. benim kendi fikrim eğer ki halası kv annem gbi seceneğim olsa ben direk onlara bakıtırdım.
çalışan anneler sizin cocuklarınıza kim bakıyor ?
sizce aile bireyleri torunlarına seve seve karsılıksız mı bakmalı ?
Kendisin sevdim ısındım biraz sohbet muhabbet ettik ediyoruz sizden onun adına danışmak istiyorum kendisinin üyeliği olmadığı için ben yazayım dedim. birilerini yanlış yönlendirmek asla istemem.
Bu bayanın küçük bir bebeği var 12 aylık. kendi annesi memur, birde kardeşi var ama oda şehir dışında yaşıyor
15 günlüğüne buraya gelmiş ve şu an bebeğine kardeşi bakıyor geri gidecek.
kv ve kp ile arası cok iyi değilmiş ama ciddi sorunları yokmuş.
Kv eskiden cocuk bakıyormuş 5 ay önce annesinin babasının tayini çıkmış gitmişler sanırım. işsiz kalmış.
Bizim burası küçük bir yer olduğu için bakıcı fiyatları 500 tl den 500 - 700 arasında bakılıyor genellikle bende öyle baktırıyorum ev işi vs dahil olursa farklı oluyor
eşi ile kv gitmişler anne olmassa sen bak diye konuşmuşlar.
kv tamam bakarım sizin evde ama eski işimde aldıgım gibi para verebilirmisiniz. zaten bakıcıyada vereceksiniz benim de ihtiyacım var demiş ( önceki cocuga sanırım 550 tl bakıyormuş. )
annesi böyle konuşunca eşi bozulmuş biraz. eve dönerken eşi ; insan hiç torununa bakmak için para istermi demiş bayan arkadaşa..
şimdi bu bayan kv baktırıp baktırmama konusunda kararsız.
sizce bakıcı daha mı mantıklı olur ?
yoksa kv daha mı iyi olur. her iki durumdada ikisinede ücret verecek
yalnız birisi can ciger gibi sevecek gözü arkada kalmayacak,
bakıcı: ne söylenirse yapacak iş veren olunacak lakin hep gözun arkada, o istenilen ilgi şefkat olmayacak cocuga karşı
kv sizce ilerleyen zamanlarda sorun sıkıntı olur mu ?
benim cocugumada komşumuz bakıyor ama insanın kafası hep evde.. benim kendi fikrim eğer ki halası kv annem gbi seceneğim olsa ben direk onlara bakıtırdım.
çalışan anneler sizin cocuklarınıza kim bakıyor ?
sizce aile bireyleri torunlarına seve seve karsılıksız mı bakmalı ?
Son düzenleme: