MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

Resmen sorumluluğu sizin üstünüze atmış,Kesinlikle vermeyin sizi besleyip büyüten destek olan aileniz gelsin gözünüzün önüne Annenize verdiğiniz biz sözünüz var . Belki ilerde birşeyler sebep olacak evlenemeyeceksiniz o para hem boşa gitmiş olacak hem de annenizi hem üzüp hem hayal kırıklıgına ugratacaksınız. Diyelim ki babanız ikna oldu evlendiniz ee ilerde de siz devamlı eşinizin bu tutumundan dolayı borç içinde olacaksınız belki de parası yokken kredi ile araba almak ne dmeek ? Bırakınn Bunca zaman destek olmuşsunuz düzelme olmamıs bundan sonrası içinde artık kendi çabalasın . Bu arada aileniz de muhtemelen dini nikahlı oldugunzu bilmiyor nasıl olacak bilemedim Allah yardımcınız olsun

Ya ne yapti Allah askina soyler misin cok merak ettim neler yapti senin icin ?
Belki ornek olursun her ay 2500 lira para yedirseler sevilebilirler belki
Lutfen soyle nolur soyle senin icin neler yaptigini ?

ama bunlar gerçekleri değiştirmiyor..
yalancı ve hırsız bir adam neticede..

gözünü aç kendini yakma..

Evet sizi mutlu etmek için başka kadınlarla aldatıyor ! Allahım ne kadar da düşünceli bir erkek! Babanı falan bekleme salla hemen bas nikahı, ha unutmadan 3-5 tane de çocuk yap oh oh mis işte daha ne olsun cici kız?

baban razı olmadan nasıl beraber yaşıyosunuz?
madem baban bu kadar önemli ve ağzından çıkan söz neden ona karşı geldiniz beraber yalıyosunuz.
baban önemli değilse neden resmi nikahı kıymıyosunuz?

4 yıldır tanısıyruz canım. babamın 1 yıldır haberi var. babamın rızası önemli tabi . onunda gönlünün razı olmasını bekliyorum.

Aileler bilir.
Babanızı dinleyin.
Adam aldatmış, kullanmış, çalmış, yalan söylemiş, daha ne yapsın?
Hayır bu adam dini nikah kıysa ne olur, adamın Allah korkusu yok...
Yamamış kendini saf bir kıza üzerinden geçiniyor üstüne çalmaktan, yalandan çekinmiyor.
Din öyle bir şey değil. Alet etmeyin kendi heveslerinize.

neden bu kadar kin ve nefret dolu yorumm yapııyorsunz??? "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) diyorum sadece size!!

Babanız birlikte yasadıgınızı bilmiyor degil mi?
Dini nikahın resmi nikah olmadan gecerliligi = yok
Yani amlayacagınız, o sizin esiniz degil.
Adam sizi aldatmıs, sonra aglayıp zırlamıs ve inanmıssınız buna. Ya su erkeklerin aglama olayını bu kadar abartmayın, belli ki yalandan aglamıs. Onca aldatılmaya ragmen kabul etmissiniz, pes valla. Neymis, hesabı çalınmışmış. Sevgiliniz ünlü falan mı, kim ne yapsın onun hesabını calıp.. Hadi buna da tamam diyelim, e bu adam sizi bunca zaman maddi anlamda tek kelime ile SÖMÜRMÜŞ. Bunu da mı görmüyorsunuz? Ablanızın size verdigi kartı resmen çalmış. Siz hala "babam istemedi, babamı ikna etsek, söz yapsak, hac parasına dokunsak" diye plan yapıyorsunuz. Gercekten size "sen mantıklısın aklı basındasın" diyor ama hic öyle durmuyorsunuz. Kendisi cok kurnaz ve sizi bu sekilde kandırıyor. Bu adamla evlenirseniz kendi maaşını hesabını çalan(!) kadınlarla çatır çutur yiyecek, size de ev kirasını-faturaları falan ödetecek. Çok geçmiş olsun, kurnaz tilkilerden biri yine bir kızımızı daha avlıyor.

Tebrik ediyorum cok katılıyorum.HELAL OLSUN

Bi de ablasinin kartini calmis yemis hirsiz
Biri de diyor ki aslinda cok iyi biri benim icin cirpiniyor
Istemeye giderken cicegi cikolatayi da kadina aldircak capsiz
Simdi bu adam tebrik edilmez mi

Son zamanlarda gördüğüm en tutarlı dolandırıcılık planı helal olsun valla :)
Saf bir kız bul,
Akıllı olduğuna ikna et,
Çalıştır,
Para çal,
Borç yap,
Ödet,
Seni hala sevdiğinden emin ol,
Devam et...
Çok ince :)

ailemin haberi yok tabiki de birlikte yaşadığımdan..
Peki babanı hiç mi düşünmüyorsun,adam sana güvenipte nazlanıyor demekki,ya kocan olacak adam ya da ailesi derse,ne konuşup duruyorsun,kızın çoktaan bize gelin,oğlumuza eş! oldu,o adam donakalmayacak mı?Allahım evlatlarıma akıl fikir ver,bizi bu durumlardan koru yarabbi .

Kısa bir sürede aşık olup dini nikah kıymak buna 20li yaşlarda eklenince cahil cesareti diyoruz halk arasında kaldıki paran olmasa yanında duracağını hiç sanmam hem aldatmış hem emanet bi kartı alıp hırsızlık yapmış nasıl bi bakış açınız var anlamadım ama seviyor nedir?? Evlenmeden henüz sorumluluk sahibi olamayan adamdan sözü yapamayan adamdan nasıl evlilik gelecek ileride baba olmasını bekliyorsunuz?? Dini nikah kıydım Allah katında evlendim lütfen vicdanınız rahat olmasın gizli saklı nikah olmaz amaç duyurmaktır.

daha kendin sindirememişsin sana yaptıklarını hemen kınmayın moduna geçtin..

evladım bak bir daha söylüyorum akma kendini..

Tamam o zaman bundan sonra eline gıdım para vermeyin,borç isterse de yok deyin benim de var diyin Bakalım yine aynı sekilde sizi mutlu ediyor mu . Bilmiyorum Farkında mısınız yada aşktan gözünüz mü dönmüş bilemiyorum ama adam sizi kendi paranızla ablanızın parasıyla mutlu ediyor .

Evlende gör bu adamla ebenin örekesini.
Ayrıca evliyim diyorsun eh peki.
Baban verse ne vermese ne ayrıca zaten birlikte yaşıyorsunuz.
Baştan aşagı saçmalıklar silsilesi bir ilişki.
Baban olsam kırardım o kemiklerini bir bir.
Öyle bir kırardım ki daha toplarlayamazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…