-
- Konu Sahibi ecrinnisa93
haklısın. ancak simdi onun benim için nele yaptıklarını hiç yazmadım mesela. sadece yakındıığım seyleri yazınca kötü, gaddar hatta beni kullanan biri göründü farkındaym ancak gerçekten seviyor beni. ve mutlu olmam için o kdar sey yaptı ki. ve cevresinde o kadar sevilen sayılan biri ki.
haklısın. ancak simdi onun benim için nele yaptıklarını hiç yazmadım mesela. sadece yakındıığım seyleri yazınca kötü, gaddar hatta beni kullanan biri göründü farkındaym ancak gerçekten seviyor beni. ve mutlu olmam için o kdar sey yaptı ki. ve cevresinde o kadar sevilen sayılan biri ki.
Evet sizi mutlu etmek için başka kadınlarla aldatıyor ! Allahım ne kadar da düşünceli bir erkek! Babanı falan bekleme salla hemen bas nikahı, ha unutmadan 3-5 tane de çocuk yap oh oh mis işte daha ne olsun cici kız?allah razı olsun böyle naif yorumunuz için. aslında borcuna sadık biridir. ya kendi çoğu seyi beni mutlu etmek adına yapıyor biliyorum görüyorum bunu. simdi sizler sadece bu yazzdılarıma nazaran yorum yapıyorsunuz sizleri de anlıyorum ancak gerçekten beni mutlu etmek için çırpınan biri o.
baban razı olmadan nasıl beraber yaşıyosunuz?
madem baban bu kadar önemli ve ağzından çıkan söz neden ona karşı geldiniz beraber yalıyosunuz.
baban önemli değilse neden resmi nikahı kıymıyosunuz?
Evet sizi mutlu etmek için başka kadınlarla aldatıyor ! Allahım ne kadar da düşünceli bir erkek! Babanı falan bekleme salla hemen bas nikahı, ha unutmadan 3-5 tane de çocuk yap oh oh mis işte daha ne olsun cici kız?
Ya ne yapti Allah askina soyler misin cok merak ettim neler yapti senin icin ?
Belki ornek olursun her ay 2500 lira para yedirseler sevilebilirler belki
Lutfen soyle nolur soyle senin icin neler yaptigini ?
Tebrik ediyorum cok katılıyorum.HELAL OLSUNMantıklı bir BAĞYAN olarak değil ama mantıklı bir KADIN olarak şunu söylemek isterim ki...
Ne yap et babanın sözünden çıkma.
Baban gerçekleri görmüş durumda. Ve siz üzgünüm ama hiç mantıklı bir kadın değilsiniz.
Siz bu adam için yağlı bir kapısınız.
Elbet sizi el üstünde tutacak.
Yalanlarını yutuyorsunuz.
Aldatmalarını göz ardı ediyorsunuz.
Borçlarını ödüyorsunuz.
Düzenli bir maaşınız var bir bankasınız.
Adamı yediriyor, içiriyor, giydiriyor, temizliğini yapıyor bir de koynunuza alıyorsunuz.
Yemin ederim ben bile evlenebilecek olsam sizle evlenirdim :)
İyi yere tezgah açmış adam.
Şuraya yazıyorum.
Bu adam parayı bulduğu anda ilk kapıya koyacağı kişi yine siz olacaksınız.
Babanız şu an çırpınıyor sizin gerçekleri görmeniz için.
Adam direniyor.
Bu hikayelerin sonu hep böyle biter üzgünüm.
Siz de akıllanacak gibi değilsiniz. Ama tavsiyem çocuk sahibi olmamanız.
Hayat sizin hayatınız.
Burdaki çoğu kadın da benzer şeyler söyleyecektir. Üstelik ilk ağızdan.
Kolay gelsin size.
Dini nikahla eşiniz olmuyor önce bunun farkına varın.
Bi de ablasinin kartini calmis yemis hirsiz
Biri de diyor ki aslinda cok iyi biri benim icin cirpiniyor
Istemeye giderken cicegi cikolatayi da kadina aldircak capsiz
Simdi bu adam tebrik edilmez mi
Peki babanı hiç mi düşünmüyorsun,adam sana güvenipte nazlanıyor demekki,ya kocan olacak adam ya da ailesi derse,ne konuşup duruyorsun,kızın çoktaan bize gelin,oğlumuza eş! oldu,o adam donakalmayacak mı?Allahım evlatlarıma akıl fikir ver,bizi bu durumlardan koru yarabbi .ailemin haberi yok tabiki de birlikte yaşadığımdan..
hamilelik ilgili bir konunuz var.ondan bahsediyorumtatlım hangi konum acaba? sadece benim br konum var bunun dısnda bi tane de ablam için acmıştık.
neden bu kadar kin ve nefret dolu yorumm yapııyorsunz??? "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) diyorum sadece size!!
Tamam o zaman bundan sonra eline gıdım para vermeyin,borç isterse de yok deyin benim de var diyin Bakalım yine aynı sekilde sizi mutlu ediyor mu . Bilmiyorum Farkında mısınız yada aşktan gözünüz mü dönmüş bilemiyorum ama adam sizi kendi paranızla ablanızın parasıyla mutlu ediyor .allah razı olsun böyle naif yorumunuz için. aslında borcuna sadık biridir. ya kendi çoğu seyi beni mutlu etmek adına yapıyor biliyorum görüyorum bunu. simdi sizler sadece bu yazzdılarıma nazaran yorum yapıyorsunuz sizleri de anlıyorum ancak gerçekten beni mutlu etmek için çırpınan biri o.
+1 bu konuda da bir çok kişinin bilinçlenmesi şart.