MANTIKLI BAYANLAR BUYRUN KONUMAA..!!:((

Babadan izin almak için çok geç kalınmamış mı sence? Hayır her şeyi yapmışsın bi babadan izin alma mı kaldı yani?
Bir de asıl derdin o paraya dokunmak istememen?!
Merak ettim sizin akıl nerde kalmış? Mantık vs? Adamda her halt var ve neden koşup kaçmıyorsunuz?

valla anlattıklarından şahısla ilgili olanları duysa adamın kalbine iner zaten..

aslında su an birlikte yasamıyoruz. son bir yıldır abimin tayini bulunduğum sehre cıktı ve abimle yasıyorum. bana göre alllahın huzurunda söz vermek insanların huzurunda söz vermekten daha önemli . resmi olmsa da evet esim diyorum. öyle görüyorum cünkü canm.

Eğer evlenirseniz bu sefer de boşanmak için gelir burda konu acarsiniz ne yapsam da kurtulsam bu adamdan diye benden söylemesi.

Cidden aileniz adina uzuldum.boyle adamin nesini sevdiniz anlamak guc.
20 yasinda neyinnimam.nikahi birlikte yasamalar.tum.kazancini bi hic ugruna harcamissin.bide hala.evlenicem diyosun.adam senin ablanin kartindan senden habersiz harcama bile yapmis.hicbir duzelme yok.senin izlarina yuk olmus.hakkinda hayirlisi

Sen bu adamı ömür boyu sırtında tasıyacaksın gibi geliyor.ablanın kartını alıp izinsiz borç yapması falan çok ayıp.sana bi artısı Yok bu adamın söz için bile senden para istiyor.bence geride ödemez alışmış seni maddi olarak kullanmayı.hata ediyosun kardeşim yapma

ya ben tüm bunları art niyetli yaptığını düşünmüyorum cünkü o yüzden canım. evet geç kalınmış. başta yapılması gerekenler yapılmamış farkındaym. ama hep bir engel cıktı..

Bir Eşin dediğin adam eşin değil. Sadece birlikte yaşamışsınız. Iki bu adam senin ablanin kartini çalıp kullanan bir hırsız. Uc sana en ufak saygısı olsa bütün bunları yapmaz da bir de üstüne başkalarıyla cilvelesmez. Adam seni maddi manevi çatır çatır kullanıyor. Arkana bakmadan ayrılmam lazım. Baban çok doğru yapıyor karşı çıkmakla. Bir de nikah kıyıp gerçekten evlenirsen hayatını mahvedeceksin benden söylemesi. Ama sanırım sen her şey e rağmen bu çamura basmak istiyorsun.

Art niyetle sizi aldatmadı yani?
Art niyetle sahte hesaplar açmadı?
Art niyetle yalan dolan konuşmadı?
Merak ettim sizin art niyetten anladığınız neyse artık?!

oncelikle bu kadar seyi yasamis bir bence mantikli aciklama istemesin.en basindan basliyorum.birincisi kendi aranizda imam nikahi yaparak o nikah gecerli olmuyo cunku nikahin amaci etraftaki insanlara duyurmaktir.sirf beraber yasqyacaksiniz diye vicdanen rahatlamaya calismissiniz ama olmamis.ikincisi bana bebek gibi bakiyo demissiniz.farkinda misiniz bu adam sizin paranizi yemis ona siz bakmissiniz maddi destekte bulunmussunuz tabi bakar.ayrica sizi aldatmis ama halada inanmissiniz.ucuncusu ve en onemlisi kalkip ablaniz size verdigi karti sizden habersiz kullanmis bu hic iyi niyetli degil.siz belki olayin icinde olduguniz icin farkinda degilsiniz ama bu adam sizin paranizi yiyor.evlenmek icin bile parayi sizden istiyor o parayi da vermez size.evet evlilik fedakarliktir ama sizinki sizi afedersiniz ama enayi yerine koyuyor.yol yakinken birakin

Bir kere eşiniz değil o kişi.. Siz kardeşim olsaydınız bana da şu olanları böyle anlatsaydınız derdim ki aklını mı oynattın sen? Lütfen kusuruma bakmayın, ama tuttuğunuz yol yol değil.. Maddi manevi sömürülüyorsunuz.. Şimdiye kadar hep sizden gitmiş..

Evlenmesini bilecek adam bir kere ayaklarının üzerinde durmasını bilir, sözmüş evlilikmiş bunlar öyle borçla yapılmaz.. İşini oturtamamış harcamasını planlayamamış adamdan ablanızın kartından hırsızlık yapan adamdan kendinize uygun profilli bir koca çıkarmaya çalışıyorsunuz beni çok seviyor diye ama yemezler..

Açın gözünüzü bence ve babanızı dinleyin.. Babanızı ikna etmeye çalışacağınıza bir düşünün ben doğru mu yapıyorum diye..O umre parasına dahi göz diken hırsız kılıklı garanti maaşlı memur sevgilisine asalak gibi yapışan adama diyecek söz de bulamıyorum..

tüm yorumlara açığım . yalnız kırıcı olmamak kaydıyla. evet yaşananların sıralaması olması gereken gibi deği, zaten normade benim de tasbip etmicem seyler. ancak hayat bazen kendini asla dedğin seylerın ortasına bırakıveriyor .. bende o haldeyim

Sizi bilmiyorum ama bence önemli olan imam nikahı sonrasında resmileştirmek lazım tabi ...

Mantıklı bir BAĞYAN olarak değil ama mantıklı bir KADIN olarak şunu söylemek isterim ki...
Ne yap et babanın sözünden çıkma.
Baban gerçekleri görmüş durumda. Ve siz üzgünüm ama hiç mantıklı bir kadın değilsiniz.
Siz bu adam için yağlı bir kapısınız.
Elbet sizi el üstünde tutacak.
Yalanlarını yutuyorsunuz.
Aldatmalarını göz ardı ediyorsunuz.
Borçlarını ödüyorsunuz.
Düzenli bir maaşınız var bir bankasınız.
Adamı yediriyor, içiriyor, giydiriyor, temizliğini yapıyor bir de koynunuza alıyorsunuz.
Yemin ederim ben bile evlenebilecek olsam sizle evlenirdim :)
İyi yere tezgah açmış adam.
Şuraya yazıyorum.
Bu adam parayı bulduğu anda ilk kapıya koyacağı kişi yine siz olacaksınız.
Babanız şu an çırpınıyor sizin gerçekleri görmeniz için.
Adam direniyor.
Bu hikayelerin sonu hep böyle biter üzgünüm.
Siz de akıllanacak gibi değilsiniz. Ama tavsiyem çocuk sahibi olmamanız.
Hayat sizin hayatınız.
Burdaki çoğu kadın da benzer şeyler söyleyecektir. Üstelik ilk ağızdan.
Kolay gelsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…