- 25 Eylül 2015
- 242
- 483
- 36
-
- Konu Sahibi ecrinnisa93
Aynen adam iyi yere tezgah açmış ahahahaha :) bu kızı da kandırmış sen akıllısın, mantıklısın aşkım falan diye doldurmuş :) helal olsun valla :)Mantiginizi aradim bulamadim zira oyle bir sey yok .
Ama birlikte yasadiginiz ! Adam (esiniz degil) o cok cakalmis tebriklerimi iletin.
Bir insanin kendine yaptigini 7 sulalesi gelse yapamaz ornegini canli canli yasiyorsunuz tebriksss
Ama Rabbimiz de insanlara nikahlandığınızı haber vererek onları şahit kılın diyor.Sen daha söz nişan diyorsun.Demekki insanlar evli!bilmiyor sizi...aslında su an birlikte yasamıyoruz. son bir yıldır abimin tayini bulunduğum sehre cıktı ve abimle yasıyorum. bana göre alllahın huzurunda söz vermek insanların huzurunda söz vermekten daha önemli . resmi olmsa da evet esim diyorum. öyle görüyorum cünkü canm.
Resmî nikahtan önce var olan dini nikahın geçerli olması için neler gerekirmiş onları da bi araştırın isterseniz.
allah razı olsun böyle naif yorumunuz için. aslında borcuna sadık biridir. ya kendi çoğu seyi beni mutlu etmek adına yapıyor biliyorum görüyorum bunu. simdi sizler sadece bu yazzdılarıma nazaran yorum yapıyorsunuz sizleri de anlıyorum ancak gerçekten beni mutlu etmek için çırpınan biri o.
canım dini nikah diye bir nikahta var yalnız.. resmi nikah sonradan çıkan bir sey zateen. ama benm amacım bunu tartışmak değil zaten.
Aynen adam iyi yere tezgah açmış ahahahaha :) bu kızı da kandırmış sen akıllısın, mantıklısın aşkım falan diye doldurmuş :) helal olsun valla :)
Ama tatlım haksız mıyım ? Dışarıdan bakın isterseniz sömürüye açıksınız ve güzelce sömürülmüşsünüz.. lütfen o umre parasını söz verdiğiniz şekilde değerlendirin.
eski konulariniza baktim.zorda kaldim diyosunuz eger dusundugum gibiyse niye zorda kalasiniz.bu adamla omur gecmez.bi hata yapmissiniz yol yakinken donun.