Mantıklı akıl ve fikirlere ihtiyacım var

Ailem arkdamda annem babam sonuna kadar destekler çocuklarıma da bana da bakarlar şuan kafamda biseyler oturmaya başladı akşam konuşacağım bosanacagimi soyluycem
O kadar kötü haberler görüyoruz ki korkuyorum ister istemez eşiniz size zarar verebilecek bi insansa önce önleminizi alın yanınızda birileri olsun vs bilmiyorum siz daha iyi tanırsınız eşinizi.

Bir kaç parça eşya için hem çocuklarınıza hem kendinize yazık etmeyin edeceğiniz kadar etmişsiniz de zaten, ee hadi ona cahillik diyelim en azından bundan sonra yolunuza bakın.

O kadar kötü haberler görüyoruz ki korkuyorum ister istemez eşiniz size zarar verebilecek bi insansa önce önleminizi alın yanınızda birileri olsun vs bilmiyorum siz daha iyi tanırsınız eşinizi.
Bende ondan korkutugum için pat diye çıkıp gidemiyorum. İnsan oğlu çiğ süt emmiş ne desem boş çıkıyor dengesiz insan

Bende ondan korkutugum için pat diye çıkıp gidemiyorum. İnsan oğlu çiğ süt emmiş ne desem boş çıkıyor dengesiz insan
Yüz yüze konuşmak zorunda değilsiniz. Ne desek boş bilmiyorum ya siz daha iyi bilirsiniz ama şiddet olunca dur diyemiyor insan. Allah yardımcınız olsun

İçinde huzurla oturamadığınız, çocuklarınızla birlikte dayak yiyip hakaret işittiğiniz evi ne yapacaksınız? İsterse saray olsun. Ağız tadıyla oturmak diye bir tabir var ya mesele o işte. Şimdi geçen 10 yılınıza üzülüyorsunuz, evet. Peki bir 10 yıl sonra geçen 20 yılınıza mı üzülmek istersiniz yoksa kurtulan 10 yılınıza mı sevinmek istersiniz? Tercih sizin.

Nafaka vermem diyormuşta bu ona bağlı değil,kanun var yasa var.
İki güzel eşya için dayak yemeye yedirmeye değer mi diye düşünüyorum şu an ben.

Konuyu okuyup emin olamadım ama yorumlara verdiğiniz cevaplarla anladım siz bencil birisiniz gerçekten.

Kendi rahatlığınız, ev, malk mülk durumunuz için çocuklarınızın dayak yemesine, mutsuz bir evde yaşamalarına, kendinize hakaretler ettirmeye izin veriyorsunuz ve boşanmamak için bir sürü bahane siraliyorsunuz.

Sizi öldürmesinden korkup nasıl sadece çocuklarla yaşamayı göze alıyorsunuz? Böyle bir risk varsa zaten uzun süre ailenizin yanında kalmanız gerekiyor. Daha şimdiden kalacağınız evi, konforu düşünüyorsunuz yine ailenizin rahatını düşünüyormuş gibi yaparak.

Mağdur falan değilsiniz, yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz seçimlerin sonucunu yaşıyorsunuz maalesef çocuklarınız da yaşamak zorunda kalıyor.

Çocuklarınız dayak yiyor daha soruyor musunuz ne yapayım diye ? Bilmem oturun izleyin isterseniz.

Yorumları okumadım. Sırf siz cefasinı çektiniz sizden sonraki gelip sefa sürmesin diye bir ömür cefa çekmeye devam mı etmek istiyorsunuz? Çok anlamsız. Madem aileniz arkanızda anneniz çocuklara bakar siz de çalışır mis gibi kendi paranızla sefa sürersiniz. Daha bu yaşta böyle perişan etmiş sizi. Cıvıl cıvıl çocuklarınla yaşarsın elin cimrisini ne çekiyosun

Çok üzüldüm sizin adına. Babanız arkanızda madem her şeyi bir bir anlatıp ayrilmak istediğinizi söyleyin. Çocuklar okula gidiyormuş okul dönüşü bir düzen kuruncaya kadar annenize giderler. Siz bir iş bulup düze cikincaya kadar. Bu adam sizi hapse atmaya kalkisacak kadar iğrenç belli ki.
Zor ama basarabilirsiniz. Onca yılın birikmisligi üzerine çocuklar sevgisiz saygısız siz hakaret üzüntü vb. adamın umrunda da değilsiniz . Hizmetci gibi görüyor sizi ve değişmeyecek belli ki. Kurtarın kendinizi bir an önce.

Ee babaniz arkanizdaymis, 3 kurusluk esya icin hem psikolojik hem fiziksel siddete katlanmaya deger mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…