Mantık evliliği mi aşk evliliği mi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamla olmaz adam bariz sorunlu birisi , kendini yakma ve uzaklaş...

Erkekler evlilik için acele ediyorsa kaçmak lazım

2 aydır sosyal medyada tanidıgınız insanın kafa yapısı bana çok uygun diyorsunuz. kafa yapısı 2 ayda değil 1 yılda bile tam anlaşılamaz ve sosyal medya ayrı konu. Kaldı ki 31 yaşına kadar çalıssa bile gelecege yonelik hic bir birikim yapmamıs bir insan. Yani illa ev araba almasına gerek yok ama bence bir erkegin gelecek icin bir köseye para biriktirmesi gerekir. Eger öyle birisi degilse birikim konularını evlendikten sonra düsünecek olan yine siz olursunuz

O kadar aceleci davranıyor ki ama bunu da sevgisine bağlıyorum, aşık olmuş gibi sanki. Sizce mantıklı mı?
23 yaşında biri olarak bu cümlenizi şaşkınlıkla okudum. Umarım kötü tecrübeler yaşamadan farkındalığınızı arttırırsınız. Söylenen sözlere çok anlam yüklememeniz gerekir. Bir de annesiyle olan ilişkisi de önemli. Anne babası ayrı olduğu için çok anneci biri olabilir.her erkek annesini sevmeli bu çok normal ama anne kuzusu erkek iticiliği diye bir şey de var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…