Mantık evliliği mi aşk evliliği mi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, bir yola girmek istiyorsanız girin; aşk yoluna girin, arkadaşlık yoluna girin, flört olma yoluna girin ama evlilik yolu coook uzakta.

Ne sevgisi arkadaşım, yaşın kaç, 15 mi? Sevgi zamanla oluşur, yıllar alır bu. 2 aydır online görüştüğün adam seni sevemez. Çünkü tanımıyor bile seni. Tanımadığı kişiyle evlenmeye bu kadar çalışmasının sebebi de bir şeyleri saklama çabası. Başka bir şey değil.

Umutsuz olunca insan
Babası alkolik ve kumar bağımlısı, fakat özünde iyi. Adam babasının borçlarını ödemiş hep. Daha çok öder. Babası özünde iyi çünkü. :) Naaaptıysa iyilikten yapıyorlar zaten böyle ebeveynler..

Keşke 20 yıllık bir gelecek görme imkanımız olsaydı
%100 kötü olacak diyemem lakin bu adam sorunlu diyebilirim
Birde evlilik dediğimiz kurum iki kişilik değildir
Burada ailleler devreye girer çocuklar olur
Bu adamdan ne kadar iyi bir baba olabilir
Aileden ne kadar izole edebilirsin kendini
Konu sahibi iyi derken tamamen duygusal davranıyor
He bide aslan burcu

Normal okuyordum, aslan burcuna güldüm. Sözlerini geçirebilecekleri dediklerini yaptırabilecekleri birine ihtiyaç duyarlar. Şu durumda adamın evlenmesi lazım tabi bunun için.

Normal okuyordum, aslan burcuna güldüm. Sözlerini geçirebilecekleri dediklerini yaptırabilecekleri birine ihtiyaç duyarlar. Şu durumda adamın evlenmesi lazım tabi bunun için.
İnsanın kendine bile isteye kötülük yapma hakkıda var sonuçta

İdeal bir eş değil ..Ayrıca bu konuda ne aşk ne mantık yok..Başlık ne alaka

Kusura bakmayın, adam baştan falso. Fal baktirma, sağlıkçı kısmet ve isimde gecen harf numarası, bu kişinin onulmaz bir internet abazasi olduğunu dusundurdu bana. Bir de üstüne aşık da olmamissiniz, mantık evliliği de yapılmaz bu tiple. Twitter da ona buna yaza yaza ustalaşmış biri. Hiç bulasmayin.

Bence...

aşk zaten yok da mantık da yok. yangından mal kaçırır gibi evlenme düşüncesi. hayırdır yiğidim hangi falsonu gizleme peşindesin, hangi yarandan gocundun? ayrıca mantık evliliği denen şey zaten aşktan vazgeçip maddiyat, daha rahat, daha iyi refah düzeyinde bir hayat yaşamak için yapılır. adam sana kredi çeker beraber öderiz diyor. bu nasıl iş? veeee her şeyi geçtim sen 28 yaşında gencecik bir kadın olarak kala kala buna mı kaldın? o aşık maşık ayaklarına bakma, işine gelmedi mi en iyi topuklayanlar zaten hep bu çok aşık rolü kesen heriflerden çıkıyor.

Kızlaaar çok sağolun, o konu halloldu. Toplu cevap vereyim dedim, ben çabuk manipüle oluyorum maalesef, etkiye açığım. Adam beni çok etki altında bırakıyordu, uzamadan çözdük bu işi sevsem, içim ısınsa her şeye rağmen belki olurdu ama olmadı, ısınamadım. teşekkürler tekrar

Mantık evliliği benim için mantıkların uyduğu insanla evlenmek değil mantıklı gelen kişiyle evlenmek yani yaşama ihitmaliniz olacak bir aşkı heba etmenize değecek biriyle olmalı adam çok mu yakışıklı ? Çok mu zengin ? Evlenince statünüz değişecek mi ? Ailesi tanınmış iyi bir aile mi ? Bence daha da standartlarınız düşecek sarmal gibi bir aileye girip sırf konuşacak iki ortak konunuz olan biriyle yaşamak için diye 5-10 sene kredi ödecek gibi geliyorsunuz bunun neresi mantık evliliği ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…