Mantığı çözemedim

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Mantıklı olanı sizin yazdığınız bizim herşey biraz olaylı olduğu için haliyle evlilik teklifimde hiç sevmediğim bi kız arkadaşından yardım alarak yapmıştı o gün olmayacak bi kelime ederek o kızım kocasını beğendiğimi kastedecek imada bulunmuştu. Böyle bir imada bulunma nedenide kız yüzüğünü gösterip bunu eşim özel yaptırdı demişti bende onlardan ayrıldıktan sonra çocuk çok ince düşünmüş dediğim içindi kötü bi şekildede demedim yada imayla. Daha o kadar problem olduki bilemiyorum bi yandan seviyorum anlaşıyoruz hele aileler özellikle annesi araya girince herşey dahada çıkılmaz hal aldı haklısınız ne diyeyim. Mantığım kaldırmıyor beyefendinin kendisine soruncada mantıklı cevap gelmiyor

Sevdiğiniz insan simdiden ana kuzusu... ilerde evlendiginiz zaman annem sunu diyor, babam bunu diyor, onlar bunu istiyorlar bunlari yapalimlarla gelir karsiniza. Yol yakinken arkaniza bakmadann kacin. Tavırları biraz bu iliskiyi bitirmek istiyormusta beceremiyormus gibi geldi bana. O demeden siz ona bu kadar ana kuzusu biri ile olmaz diyip yolu gösterin hayatiniza da bakin.

İnanın kaç zamandır bunu düşünüyorum bende hadi şimdi diyorum tolere ettim evlendikten sonra sizinde yazdığınız gibi ailem annem derse ozaman tolere edebileceğimi düşünmüyorum hayırlısı olsun. Gerçekten koskoca giden 3 yılıma acıyorum bunun içinmiydi şimdi diceksiniz ömür boyu yaşamaktan iyidir diye haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler

Eğer mantıklı cevap vermiyosa tek neden kalıyo bitirmek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…