Mantığı çözemedim

İşte olay sizlerde bitiyo yani öncesinde ailelerin tanışması pek doğru değil bence . Çünkü onlarda haklı olarak işi hızlandırmak istiyolar. Biz eşimle uzun yıllardır tanışıyoduk,ilişkimiz başladığında bir iki ay sonra aileler öğrendi ama ben kimseye oturup bişey anlatmadım aileler de birbirini tanıyodu . Her iki aile de durumu bilmelerine rağmen sessiz kaldılar. Bi gün eşim bana evlenme teklif etti akşam eve gittim ailemle konuştum. İşte tam o günden sonra ailem ne zaman geliyorlar demeye adını koyma çabası içine girdiler.temmuzda evlenme teklifi aldım bir ay sonra isteme oldu ,istemeden 3 ay sonra da düğün.(İsteme , nişan aynı anda yaptım)
Yani konu ailelere açıldıktan sonra da işi bekletmemeli ama eğer hemen Nisan , söz vs bişey yapmicaz bir süre evlenmeyi düşünmüyoruz diyorsanız ailenize heleki babanıza anlatmanın bir anlamı yok. Valla mantığını ben de anlamadım bence direkt kendisine sorun
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Mantıklı olanı sizin yazdığınız bizim herşey biraz olaylı olduğu için haliyle evlilik teklifimde hiç sevmediğim bi kız arkadaşından yardım alarak yapmıştı o gün olmayacak bi kelime ederek o kızım kocasını beğendiğimi kastedecek imada bulunmuştu. Böyle bir imada bulunma nedenide kız yüzüğünü gösterip bunu eşim özel yaptırdı demişti bende onlardan ayrıldıktan sonra çocuk çok ince düşünmüş dediğim içindi kötü bi şekildede demedim yada imayla. Daha o kadar problem olduki bilemiyorum bi yandan seviyorum anlaşıyoruz hele aileler özellikle annesi araya girince herşey dahada çıkılmaz hal aldı haklısınız ne diyeyim. Mantığım kaldırmıyor beyefendinin kendisine soruncada mantıklı cevap gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla üç yıldır birlikteyiz o Ankara ben İstanbul'da yaşıyorum. Kısa süreli bir ayrılığımız oldu öncesinde birkaç ayda bir gelen kişi şuanda hiç gelmiyor İstanbul'a. Uzun zamandır projelerim var diyip durdu neyse projeleri işi var dedim. Korona yüzünden belki gelmiyordur gibi düşündüm keşke öyle olsa. Ay başında bi akrabalarının nikahına projeyide bırakıp korona demeden gitti. Üzerine ailen mi istemiyor dediğimde hayır ailem istiyor fakat ailelerin rızasıyla olsun diyorlar. Ben abime babama erkek arkadaşımla buluşuyorum diyip bilgileri olacakmış öyle gelebilirmiş yoksa ailem rıza göstermiyo onlarrın rızası olmadan gelemem diyor. Bunun öncesindede durum böyleydi geliyordu. Napıyosam işin içinden çıkamadım. Aileside eğer aileler arası görüşme olursa izin verirmiş sanki ben erkeğim o kız. Nişan olsa bile babam abim buluşmama izin vermez yalnız ve banada babama söylemek etik gelmiyor. İşin içinden çıkamıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum onlarmı. Şu olayı yorumunuza bırakıyorum
Sevdiğiniz insan simdiden ana kuzusu... ilerde evlendiginiz zaman annem sunu diyor, babam bunu diyor, onlar bunu istiyorlar bunlari yapalimlarla gelir karsiniza. Yol yakinken arkaniza bakmadann kacin. Tavırları biraz bu iliskiyi bitirmek istiyormusta beceremiyormus gibi geldi bana. O demeden siz ona bu kadar ana kuzusu biri ile olmaz diyip yolu gösterin hayatiniza da bakin.

Sevdiğiniz insan simdiden ana kuzusu... ilerde evlendiginiz zaman annem sunu diyor, babam bunu diyor, onlar bunu istiyorlar bunlari yapalimlarla gelir karsiniza. Yol yakinken arkaniza bakmadann kacin. Tavırları biraz bu iliskiyi bitirmek istiyormusta beceremiyormus gibi geldi bana. O demeden siz ona bu kadar ana kuzusu biri ile olmaz diyip yolu gösterin hayatiniza da bakin.
İnanın kaç zamandır bunu düşünüyorum bende hadi şimdi diyorum tolere ettim evlendikten sonra sizinde yazdığınız gibi ailem annem derse ozaman tolere edebileceğimi düşünmüyorum hayırlısı olsun. Gerçekten koskoca giden 3 yılıma acıyorum bunun içinmiydi şimdi diceksiniz ömür boyu yaşamaktan iyidir diye haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Mantıklı olanı sizin yazdığınız bizim herşey biraz olaylı olduğu için haliyle evlilik teklifimde hiç sevmediğim bi kız arkadaşından yardım alarak yapmıştı o gün olmayacak bi kelime ederek o kızım kocasını beğendiğimi kastedecek imada bulunmuştu. Böyle bir imada bulunma nedenide kız yüzüğünü gösterip bunu eşim özel yaptırdı demişti bende onlardan ayrıldıktan sonra çocuk çok ince düşünmüş dediğim içindi kötü bi şekildede demedim yada imayla. Daha o kadar problem olduki bilemiyorum bi yandan seviyorum anlaşıyoruz hele aileler özellikle annesi araya girince herşey dahada çıkılmaz hal aldı haklısınız ne diyeyim. Mantığım kaldırmıyor beyefendinin kendisine soruncada mantıklı cevap gelmiyor
Eğer mantıklı cevap vermiyosa tek neden kalıyo bitirmek istiyo

Back