Mantığı çözemedim

Eski konunuzda erk ark ailesi konu sahibinin ailesini istemiyormuş. Çünkü daha önce başka bir oğulları diyarbakırlı bir kızla evlenip boşanmış. Doğu batı konusu ırksal değil yani yöresel diyelim. Çünkü şık olmayan noktaya getiriyor gibi olunuyor. Ama ilginç ki istemeyen aile şimdi evlenin diyor konu sahibi yok acele etmesinler diyor. Cidden mıy mıy çözemedikçe konuya bende daha çok dahil oluyorum 😂

Ben de takıldım stalklayıp duruyorum konusahibini, böyle çok odaklanınca genelde ban yiyorum ama bismillah du bakalım 😂☺️

Kk daki tüm kadınların kendilerine göre bir yoğunluğu var fakat menfaatsiz bi şekilde anlayıp dinlemeye çalışıyor di mi, ama siz haksız olduğunuz bazı noktalar var ki durumu tam açıklamıyorsunuz bize, öncelikle bi o ayrılık dönemi neden oldu, o sorunlar halledildi mi, sevgiliniz bu kadar pısırıksa nasıl onunla devam edebiliyorsunuz , bunların hepsi bana göre soru işareti barındıran konular. Ayrıca biz burda yazılan kadarını bilebiliriz kimse müneccim şeyi yemedi yazılmayanı tahmin etsin. Eşimle sevgiliyken bi dönem ayrı şehirlerdeydik gerektiğinde basıp gittim çatır çatır hesap da sordum ilişkime sahip de çıktım. Ayy llütfen ayağıma gel derdimi anlatıcam demedim. Ben de doğuluyum da yemişim doğusunu batısını hayatım sözkonusu,tabi ki dümeni bende olacak. İşinize gelince biz Diyarbakırlıyız erkeğin ayağına gitmeyiz işinize gelince aile izni olmadan flört edebiliriz gel başbaşa görüşelim. Sevgiliniz de bu çifte standarttan rahatsız olmuş olacak ki bundan sonra böyle işinize gelirse modunda takılıyor.
Aynen öyle ve ben hiç bi yazımda Ankaraya gitmem gidemem demedim ben kaç kez ankara'ya gitmeyi göze aldım daha önce gitmediğim için karşılarsın beni dedim gelme ailenden izin almadan gelmeni istemiyorum kelimesini siz duysanız ne olursa olsun gider misiniz çok merak ediyorum. Müneccimlik yapın demiyorum ama en azından yorumlarken yazdığınız gibi ne yaşadığımı bilemezsiniz size soft olun demiyorum ama objektif bakış açısıyla yaklaşmanız ve kabaca yorum yapmamanız taraftarıyım. Bilmediğiniz şeyler üzerinden ki benim mıy mıy olup olmadığıma dair ne güzel yorum yapıyorsunuz ama iş analiz etmeye gelince bilmediğiniz konu üzerinden yorumda bulunamayacağınızıda yazıp beni rencide edebiliyorsunuz gerçekten çok ilginç

Görüntülü konuşun ? Tüm gece sabahlayın tüm detayları konuşun pandemi dönemi tüm sevgililer bunu yapıyor. siz o adam ayağıma gelecek diye ant içmişsiniz sanki .. cidden ben de sizinle tanışmak uzaktan izlemek falan isterdim 😂 Ben bugün izinliyim kamudayım, izin talebim amirin ekranına düştü, akşamına çıkıp gittim. Bir de güllü dilekçe yazaydım gül suyu dökeydim, işleri niye sündürüyorsunuz ?
Ne güzel özel sektörde çalışmadığınız için çok şanslısınız kurumsal bir yerde sizin şu yaptığınızı ne yazıkki yapamıyorum. Belkide haklısınız görüntülü konuşmada karşı tarafında fikirlerini söylemesi gerekir ama nedense yalnızca fikirlerimi sunan ben oluyorum bu arada bana gareziniz yoktur umarım tanışmıyoruz çünkü yorum yaparken kırıcı olma peşindesiniz gibi. İnsan kendi içinde bulundugu duruma objektif bakamıyor. Geçen gün en basit örnek çiçek göndermişti eve çiçeği getirdim babamda gördü hiç ses etmedi bunu erkek arkadaşımla paylaştım ailem herşeyin farkında ki gizli saklı işte yapalım demiyorum. Sürekli gelde demiyorum ama bi düşünün şubat ayından şu yana bir kez canlı kanlı görmediğiniz sevdiğiniz kişiyi görmek istersiniz. Sevmesem şu saydıklarıma katlanamam ama sevgiylede bu şekilde ilerlermi bilmiyorum. Şu ukalalığıda yapmiyorum o gelsin ben gelmem diye birşey yok kaç kez gitmeye çalıştım gelme diyen kendisi sorduğumda seviyorum diyende kendisi

Aileler tanışmış sonra ayrılık yaşamışsiniz, aileler bu ayrılığı biliyor ama sonra barışmışsiniz ve barıştığınizi ailelere söylememişsiniz. Adam da diyor ki biz barıştık, ailelerden neden gizliyoruz bunu? Ben daha önce ailemle tanıştırdıgim insanla ayrıldığımi bilen ailemle, o kişiyle baristiktan sonra neden gizli gizli buluşayim ailelerin haberi olsun doğrusu bu diyor. Yani öyle bir anlatmissin ki anlayana kadar göbeğim çatladi. Son sayfaya kadar okumasam adam resmen ayrılmak istiyor bahane bulmuş diye yorum yapacaktım. Allah sabır versin çevrene🤦🏻‍♀️
Ne yönden sabır diliyorsunuz? Olayın sadece rahatsız olduğum yönünü anlattım genel itibariyle anlatmadığım için yada anlayamadığınız için mi. Şuraya yorum yapmak için lütfen karşınızdaki insanı rencide etmeyin lütfen.

bahane. yüz üstü bırakır bu söylemediysen 3 yıl kesinleşene kadar söyleme zaten buna güvenip

Ne güzel özel sektörde çalışmadığınız için çok şanslısınız kurumsal bir yerde sizin şu yaptığınızı ne yazıkki yapamıyorum. Belkide haklısınız görüntülü konuşmada karşı tarafında fikirlerini söylemesi gerekir ama nedense yalnızca fikirlerimi sunan ben oluyorum bu arada bana gareziniz yoktur umarım tanışmıyoruz çünkü yorum yaparken kırıcı olma peşindesiniz gibi. İnsan kendi içinde bulundugu duruma objektif bakamıyor. Geçen gün en basit örnek çiçek göndermişti eve çiçeği getirdim babamda gördü hiç ses etmedi bunu erkek arkadaşımla paylaştım ailem herşeyin farkında ki gizli saklı işte yapalım demiyorum. Sürekli gelde demiyorum ama bi düşünün şubat ayından şu yana bir kez canlı kanlı görmediğiniz sevdiğiniz kişiyi görmek istersiniz. Sevmesem şu saydıklarıma katlanamam ama sevgiylede bu şekilde ilerlermi bilmiyorum. Şu ukalalığıda yapmiyorum o gelsin ben gelmem diye birşey yok kaç kez gitmeye çalıştım gelme diyen kendisi sorduğumda seviyorum diyende kendisi
Ama siz ilerleme yaşanmış süreci geriye almak istiyorsunuz. İlerlemişsiniz artık aileler tanışmış iş kısmen ciddiye binmiş. Şubattan beri gelmeyen adam ayrılırdı da ayrılmak isteseydi. Evlenmek istiyor iyi ihtimalle , artık flört etmek istemiyor. Siz ayrılın evlenmek istemiyorsanız. Ya ayrılacaksınız ya evleneceksiniz.

Aynen öyle ve ben hiç bi yazımda Ankaraya gitmem gidemem demedim ben kaç kez ankara'ya gitmeyi göze aldım daha önce gitmediğim için karşılarsın beni dedim gelme ailenden izin almadan gelmeni istemiyorum kelimesini siz duysanız ne olursa olsun gider misiniz çok merak ediyorum. Müneccimlik yapın demiyorum ama en azından yorumlarken yazdığınız gibi ne yaşadığımı bilemezsiniz size soft olun demiyorum ama objektif bakış açısıyla yaklaşmanız ve kabaca yorum yapmamanız taraftarıyım. Bilmediğiniz şeyler üzerinden ki benim mıy mıy olup olmadığıma dair ne güzel yorum yapıyorsunuz ama iş analiz etmeye gelince bilmediğiniz konu üzerinden yorumda bulunamayacağınızıda yazıp beni rencide edebiliyorsunuz gerçekten çok ilginç
Neden ayrıldınız daha önce ?

Simdi kendimi adamin yerine koyuyorum
Nisanlansam bile rahatca gorusemeyecegim bir kadinin yanina neden gideyim ki? Gitmem,bahane bulurum.

Ben erkek arkadaşınızın ilişkinizi ilerletmek istediğini ,flört aşamasından nişan/evlilik aşamasını geçmeyi istediğini düşünüyorum.Sizin de yaşadığınız sorunlar neticesinde sevgilinizi biraz daha tanımak istediğinizi ,zamana ihtiyacınız olduğunu görüyorum.Ama erkek arkadaşınız size o zamanı vermeyecek,sizinle görüşmeyecek sizin bu şekilde ailenizle konuşmanızı "mecbur " bırakıyor.Genelde kızlar bu taktiği uyguladığı için şaşırmadım değil🤭

Neden ayrıldınız daha önce ?
Bilirsiniz mart ayından itibaren pandemi sürecine girdik o dönemlerde sokağa çıkma yasağı vardı bende özel bir hastanenin kurumsal faturalama departmanındayım bize kısa çalışma yada izin yok o kamuda çalışıyo o dönemde müthiş derecede ilgisiz davrandı sokağa çıkma döneminde hastaneye gidecek aracı hastane temin etmedi iett marmaray vs baya sıkıntı çektim ve hiç bir şekilde manevi anlamda naptın yetişebildin mi vs hiç ilgilenmedi bende ayrılık konuşması yaptım ama bi yandanda ona sitem eder şekilde biraz bana ben senden razıyım seviyorum karar senin diyip yine manevi şekilde yanımda olmadı ayrıldık üç ay sonrasında barıştık durum bu şekilde

Ben erkek arkadaşınızın ilişkinizi ilerletmek istediğini ,flört aşamasından nişan/evlilik aşamasını geçmeyi istediğini düşünüyorum.Sizin de yaşadığınız sorunlar neticesinde sevgilinizi biraz daha tanımak istediğinizi ,zamana ihtiyacınız olduğunu görüyorum.Ama erkek arkadaşınız size o zamanı vermeyecek,sizinle görüşmeyecek sizin bu şekilde ailenizle konuşmanızı "mecbur " bırakıyor.Genelde kızlar bu taktiği uyguladığı için şaşırmadım değil🤭
İşte anlatmak istediğim tam olarak bu helal olsun aklımdan içimden geçen yaşadığım herşeyi tanımadan net tahmin.

Merhaba arkadaşlar, içinden çıkamadığım konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla üç yıldır birlikteyiz o Ankara ben İstanbul'da yaşıyorum. Kısa süreli bir ayrılığımız oldu öncesinde birkaç ayda bir gelen kişi şuanda hiç gelmiyor İstanbul'a. Uzun zamandır projelerim var diyip durdu neyse projeleri işi var dedim. Korona yüzünden belki gelmiyordur gibi düşündüm keşke öyle olsa. Ay başında bi akrabalarının nikahına projeyide bırakıp korona demeden gitti. Üzerine ailen mi istemiyor dediğimde hayır ailem istiyor fakat ailelerin rızasıyla olsun diyorlar. Ben abime babama erkek arkadaşımla buluşuyorum diyip bilgileri olacakmış öyle gelebilirmiş yoksa ailem rıza göstermiyo onlarrın rızası olmadan gelemem diyor. Bunun öncesindede durum böyleydi geliyordu. Napıyosam işin içinden çıkamadım. Aileside eğer aileler arası görüşme olursa izin verirmiş sanki ben erkeğim o kız. Nişan olsa bile babam abim buluşmama izin vermez yalnız ve banada babama söylemek etik gelmiyor. İşin içinden çıkamıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum onlarmı. Şu olayı yorumunuza bırakıyorum
Gerçekten seven, isteyen, değer veren insan gelir. Aylar oldu diyorsunuz aile o bu bahane Isterse herşey çözülür. Üzgünüm ama bu ilişkide gözü yok. Boşuna vakıt harcamayın derim.

Ben daha önce ailenden gizli seninle buluşamaö diyen erkek gördüm, kızın ailesinden habersiz kızla gezme diyen aile de gördüm. Ancak bu durum hem erkek hem aile ciddileşmek istediği içindi. Erkek arkadaşınız ailene söyle, evlenelim diyor mu? Demiyorsa yanınıza gelmemek için bahane yapmış.

Arkadaşınız size bahane bulmuş bence. Kaldı ki bahane olmasa gerçek olsa bile ben olsam bu kadar aile sözü dinleyen bir erkekle olmazdım.

Ben daha önce ailenden gizli seninle buluşamaö diyen erkek gördüm, kızın ailesinden habersiz kızla gezme diyen aile de gördüm. Ancak bu durum hem erkek hem aile ciddileşmek istediği içindi. Erkek arkadaşınız ailene söyle, evlenelim diyor mu? Demiyorsa yanınıza gelmemek için bahane yapmış.
Sorun sanki olduya bittiye getirmek istemeleri. Annesi oğlu evlensin çok istiyo geçen günde bana erkek arkadaşım seni özlüyorum ama ailemin rızası olmadan gelemem dedi aklım almıyor benimde bunu görende o kız ben erkek sanıcak

Gerçekten seven, isteyen, değer veren insan gelir. Aylar oldu diyorsunuz aile o bu bahane Isterse herşey çözülür. Üzgünüm ama bu ilişkide gözü yok. Boşuna vakıt harcamayın derim.
İlişkiyi hemen evlilik boyutuna taşımak isteği bende bunu anlamıyorum zaten eninde sonunda olucak şey bu ama ailesinin rızasını gözetip benim rızama gönlüme gelince haklısın ama ailemin rızası yok gelemem oluyor

İlişkiyi hemen evlilik boyutuna taşımak isteği bende bunu anlamıyorum zaten eninde sonunda olucak şey bu ama ailesinin rızasını gözetip benim rızama gönlüme gelince haklısın ama ailemin rızası yok gelemem oluyor
Ailenin rızası yoksa seni istemiyorlar demektir. Yani ben olsam öyle anlardım.

Back