- Konu Sahibi unpretending
-
Evlenmekten daha net karar ne olabilir?Karşı taraf ciddi olduya bittiye getirmekten yana bense ciddi fakat daha net kararlar alınarak ilerlemekten yanayım. Onlar oğlumuzu evlendirelimde demenin peşinde
Şöyle kısa bir ayrılık oldu ozaman ailelerin haberi ayrılıktan oldu. Sonrasında barıştık barıştıktan sonrada gelmesini konuyu içinde bulunduğumuz durumu netletirelim diyorum ailesinin rızası olmadan gelemezmiş.Ben hiç anlamadım sıkıntıyı. Başta gençsiniz ailenizden gizli buluşmak zor oluyor sandım erkek arkadaşınızı haksız buldum. Sonra meğer ailenizin haberi varmış aileler istemeye bile gelmiş onu öğrendim. O zaman neden görüşülmüyor anlamadım. Erkek arkadaşınız ailenizin haberi olmadan baş başa görüşmek mi istemiyor? Muhafazakar bir bakış açısı mı var yani tam oturmadı bende cidden.
Şöyle kısa bir ayrılık oldu ozaman ailelerin haberi ayrılıktan oldu. Sonrasında barıştık barıştıktan sonrada gelmesini konuyu içinde bulunduğumuz durumu netletirelim diyorum ailesinin rızası olmadan gelemezmiş.
ben sordum cevap vermedi. Evlenmek istemiyor flört etmek istiyor, çocuk da başına bela almak istemiyor. Gitmiş istemiş tekrar flört mü etsin babam sıkıntılı diyor konu sahibi. Erkek arkadaş oldukça akıllı biri niyet iyidir kötüdür bilemem ama bir erkeğe düşen bu aşamada budur. sen beni istedin ama boşver gel flört edelim 28 yaşındasınız yahu , nişanlanın baktınız işler yolunda gitmiyor ayrılırsınız. Erkek aileler çocuklarını evlendirmek ister ne var ki bunda ?Bence erkek ailesi geldiğinde söz takılmadığı için bozulmuş, erkek arkadaşınız da içerlemiş, bundan sonra ancak nişanlı olursak sizin için İstanbula gelirim yoksa gelmem diyor.
Bence iletişim probleminiz var siz daha derdinizi bize anlatamadınız mıy mıy saçmalıyorsunuz niye ara verdiğinizi sorsam garip iki cümleyle geçiştireceksiniz öyle bi üslubunuz var.
Siz bence evlenmeyin daha bu kadarında beceremiyorsunuz kabız etmişsiniz herşeyi
ben sordum cevap vermedi. Evlenmek istemiyor flört etmek istiyor, çocuk da başına bela almak istemiyor. Gitmiş istemiş tekrar flört mü etsin babam sıkıntılı diyor konu sahibi. Erkek arkadaş oldukça akıllı biri niyet iyidir kötüdür bilemem ama bir erkeğe düşen bu aşamada budur. sen beni istedin ama boşver gel flört edelim 28 yaşındasınız yahu , nişanlanın baktınız işler yolunda gitmiyor ayrılırsınız. Erkek aileler çocuklarını evlendirmek ister ne var ki bunda ?
Gerçekten anlayamıyorum ankaraya gidecekken ailem uygun görmez oluyor. Ee ciddi adım atın denildiğinde erkek ark oldu bittiye getirmek istiyor istemiyorum diyor. Flört edemem ailem uygun değil, evlenemem emin değilimAyrılıp barışmışlar ya önce gelsin üç beş kez beni iyice şımartsın nazlasın sonra ailemi nazlasın ama o hep gelsin çünkü benim kültürüm izin vermez ben Ankaraya gidemem.
Ankara’dan İstanbul’a hanım kızımız için mekik dokusunlar aile ve oğlu. Ancak o zaman evlilik için kıvama gelirim diyor, sevgili kişisi bizden önce farketmiş durumu belli ki uğraşmıyor.
Keşke reel hayatta sizinle tanışma fırsatımız olabilseydi ve benim için böyle önemli bir konuyu mıy mıy anlatmadığıma şahit olabilseydiniz. Hakveriyorum size yaşantımı mesaiden dönüp tüm gün masabaşı çalışmanın ardından zar zor yazdığım gibi detayları bilmiyorsunuz. Yazıyla aksettirememiş olabilirim yada anlamamış olabilirsiniz bu konumun dörtte biri bile değil. Erkek arkadaşıma gelecek olursam gayet mantıklı yaptığım tüm açıklamalarıma haklısın diyip ve tüm konuya susan biriyle birlikte olduğum için sinirlerim yıpranma noktasına geldi. Fikriniz her ne kadar beni yansıtmasada saygı duyar ve teşekkür ederim.Bence erkek ailesi geldiğinde söz takılmadığı için bozulmuş, erkek arkadaşınız da içerlemiş, bundan sonra ancak nişanlı olursak sizin için İstanbula gelirim yoksa gelmem diyor.
Bence iletişim probleminiz var siz daha derdinizi bize anlatamadınız mıy mıy saçmalıyorsunuz niye ara verdiğinizi sorsam garip iki cümleyle geçiştireceksiniz öyle bi üslubunuz var.
Siz bence evlenmeyin daha bu kadarında beceremiyorsunuz kabız etmişsiniz herşeyi
Ben flörtleşelim demiyorum ailesi gelmeden en azından son kez bi buluşup napabilirizi netleştirmek istiyorum onada söyledim babam tahmin ediyodur ama açık açık söylemem için önce bizim son kez bir araya gelip kendi kararlarımızı aklı başında alalım sonrasında zaten şu sürecin içine giricez diyeBana biraz siz dengesiz geldiniz. Yani isteme, aile tanışması olmuş şimdi gizli saklı görüşmek istemez tabii. Siz ister miydiniz? Benzeri olsa siz de beni oyalıyor derdiniz.
Yada benim de oğlum var, istemeye gittiğimiz ailesiyle tanıştığımız kız baştan flörte dönse netleşmeden gitme derim. Ne yaptığınız belli değil. Yani babanız beraber görse ne tepki verecek belli değil, neden bu riski alsınlar?
Kararları almak için neden illa yüzyüze gelmeniz gerekiyor peki? Sonuçta konuşulacak. Bunu telefonda da konuşabilirsiniz sanıyorum.Ben flörtleşelim demiyorum ailesi gelmeden en azından son kez bi buluşup napabilirizi netleştirmek istiyorum onada söyledim babam tahmin ediyodur ama açık açık söylemem için önce bizim son kez bir araya gelip kendi kararlarımızı aklı başında alalım sonrasında zaten şu sürecin içine giricez diye
Lütfen yapmayın ciddi bir konu bu öyle telefonla geçiştirilecek bir mevzumu böyle şöyle yaparız diye. Bu bağımsız bir konu ama izin alırken bile müdüre telefon açmak yada aramak etik gelmiyor odasına gidip söylüyorum.Kararları almak için neden illa yüzyüze gelmeniz gerekiyor peki? Sonuçta konuşulacak. Bunu telefonda da konuşabilirsiniz sanıyorum.
Yahu yeni tanışmıyorsunuz ki. Aileler tanışmış, niyet belli. Muhtemelen yıllardır birliktesiniz. Ne konuşulacak bu kadar ciddi? En fazla ne zaman isteyelim ne zaman evlenelim düğünü nerde yapalım falan. Evet bunlar telefonda konuşulabilir. Ha evlenelim m evlenmeyelim mi diye konuşacaksanız konu zaten bizim anladığımızdan çok farklı bir yönde demektir.Lütfen yapmayın ciddi bir konu bu öyle telefonla geçiştirilecek bir mevzumu böyle şöyle yaparız diye. Bu bağımsız bir konu ama izin alırken bile müdüre telefon açmak yada aramak etik gelmiyor odasına gidip söylüyorum.
Bunlar telefonda da konuşulur. Hiç konuşulmasa evet gelsin denir belki. Ama siz zaten bu işlerle ilgili anlaşmışsınız ki aileler tanışmış, istemek istemişler. Artık telefonla da konuşulur aşamaya geçmişsiniz.Ben flörtleşelim demiyorum ailesi gelmeden en azından son kez bi buluşup napabilirizi netleştirmek istiyorum onada söyledim babam tahmin ediyodur ama açık açık söylemem için önce bizim son kez bir araya gelip kendi kararlarımızı aklı başında alalım sonrasında zaten şu sürecin içine giricez diye
Görüntülü konuşun ? Tüm gece sabahlayın tüm detayları konuşun pandemi dönemi tüm sevgililer bunu yapıyor. siz o adam ayağıma gelecek diye ant içmişsiniz sanki .. cidden ben de sizinle tanışmak uzaktan izlemek falan isterdimLütfen yapmayın ciddi bir konu bu öyle telefonla geçiştirilecek bir mevzumu böyle şöyle yaparız diye. Bu bağımsız bir konu ama izin alırken bile müdüre telefon açmak yada aramak etik gelmiyor odasına gidip söylüyorum.
Keşke reel hayatta sizinle tanışma fırsatımız olabilseydi ve benim için böyle önemli bir konuyu mıy mıy anlatmadığıma şahit olabilseydiniz. Hakveriyorum size yaşantımı mesaiden dönüp tüm gün masabaşı çalışmanın ardından zar zor yazdığım gibi detayları bilmiyorsunuz. Yazıyla aksettirememiş olabilirim yada anlamamış olabilirsiniz bu konumun dörtte biri bile değil. Erkek arkadaşıma gelecek olursam gayet mantıklı yaptığım tüm açıklamalarıma haklısın diyip ve tüm konuya susan biriyle birlikte olduğum için sinirlerim yıpranma noktasına geldi. Fikriniz her ne kadar beni yansıtmasada saygı duyar ve teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?