Mantığı çözemedim

Benim Amerikalı bir sevgilim vardı. O da aileme onunla olduğumu söylemezsem benimle xxx yere gitmeyeceğini söylemişti. 'hatta istersen ben konuşayım babanla' falan demişti
Sonra ben ailemle konuşmadım, o da onca merak ettiği xxx yerini göremeden geri döndü .
Ben normal karşıladım çocuğu. Evlilik falan düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsan desene 'bu işin raconu böyle değil' diye

Ablam ve annem buluştuğumuzu biliyor öyle tam anlamıyla gizli saklı sayılmaz. Babam ve abimde tahmin ediyor fakat açıkça söylemek bilirsiniz ayrı.

Nişanliyken gorusturmeyecek kadar katı insanlar sevgiliyken bulusmanizi tahmin edip ses cikartmiyor ama bunu sözlü söylemek sıkıntı.

Bilemedim. Ailenizle tanismislar, ailesinin böyle sıkıntılar ettigini bildigim biriyle ben de gorusup basima bela almayi istemezdim biyandan acikcasi.

Ailesinin haberi olmadan buluşma demişler. Kız ailesine yalan söyleyip senin yanına gelmesin demişler yani. Gayet normal bir istek bence. Anormal gelmedi bana.

E biz de doğuluyuz kültürümüz açısından gayet kabul görüyor durum.

Yaşınızı bilmiyorum ama 20 yaş üzerindeyseniz erkek arkadaşı babadan saklamanın hiç bir mantığı yok. Aklı selim her baba kızının erkek arkadaşı olacağının farkındadır. Aileleriniz de tanışıyorsa sorun ne?

Babam evimizdeykende gayet güzel ağırladı ve ağırladık kendilerini herkesin kültürel farklılıkları vardır ve daha beni ailemi tanımadan ailesi doğulu istemiyoruz demişlerdi en başında şimdide sevdiklerini söylüyorlar. Yani onları korkutucak bir tutum sergilemedik.

o zaman gelip istesinler ? size ne sebeple geldiler?

Aileleriniz tanıştı ama babanız sevgiliniz olduğunu bilmiyor. Sizce de tuhaf değil mi?

İkimizde 28 yaşındayız, annem ve ablamın haberi var zaten buluşup görüştüğümüzden ama babamın bu kültür algısını yıkmak zor ben ailesinin fikrine saygı duyuyorum onunda benim ailem açısından daha doğrusu babam açısından bakıp saygı duymasını bekliyorum. Daha önce gelen kişinin bu şekilde davranması mantıklı gelmiyor ozamanda gelmeseydi evet haklı derdim. Ve ondan istediğim şey önce birlikte bi oturalım konuşalım sonra tabiki aileme ailelere söyleyip artık ciddi adıma geçelim fakat böyle hemen gelip yüzük takalım denmesi mantıklı gelmiyor.

28 yaş için gerçekten tuhaf ama şu yaşadığınız durum. Karşı tarafa hak verdim ben.
Yaşlar küçükken tolere edilebilir belki ama bu yaşta ı ıh...

o zaman gelip istesinler ? size ne sebeple geldiler?
Tanışmak için
Aileleriniz tanıştı ama babanız sevgiliniz olduğunu bilmiyor. Sizce de tuhaf değil mi?
bilmiyor değil tanıştıktan yaklaşık birkaç ay sonra bir ayrılığımız oldu o süreci biliyor tekrar barıştığımızı söylemedim. Konuda kısa bir ayrılığımız oldu yazmıştım.

Valla işi yokuşa süren sizsiniz şu durumda. Erkek arkadaşınız haklı.

yani sevgili olduğunuzu babanız da biliyor ? ayrılıp barıştığınızı bilmiyor. o halde babanız flörte karşı değil. ayrılıp barışmalara mı karşı ? yemin ederim aile yapınızdan hiçbir şey anlamadım. Adam gayet modern kızının flörtünün ailesiyle tanışmış gelin isteyin dememiş diretmemiş. Şimdi neden kızsın ki ? bence sizin erk ark sizinle evlenmiyor babanız ona kızıyor...

Ailesi onceden bilmiyodu sonradan öğrendi sanirim çünkü benimkinin aileside ogrendikten sonra bu sekilde bulusmamizi uygun gormuyolardi bence bunu bana demedi sevgilim ama gitmesini istemiyolardi baska sehirlere ozellikle annesi belki oyledir durum ciddiyet olursa kendi sehirlerinde yasamasini istiyorlardır ogullarinin. Bazi aileler öyle malesef.

Ailelerin tanıştığı iki yetişkin insanın ilişkisinde gizli saklı buluşma olmaz çünkü.
Düşündüm, sevgili olduğumuz dönemde (ki 22-27 yaş arası bizde) ben ailemden gizli saklı buluşsaydım eşimle o da rahatsız olurdu durumdan. Muhtemelen ayrılırdık.

Onlar hem tanışma hem isteme anlamında geldi ailesinin isteği yüzüğü o gün takmaktı. Aile Anladım yorumunuz için teşekkür ederim

Onlar hem tanışma hem isteme anlamında geldi ailesinin isteği yüzüğü o gün takmaktı. Aile
Anladım yorumunuz için teşekkür ederim
Ee o gün ne oldu ? neden herşeyi taksit taksit anlatıyorsunuz ? bu detayları sormasak erkek arkadaşınızın sizi önemsemediğini sallamadığını vs sanacaktık. siz neredeyse sözlenmiş sonra ayrılmışsınız. Babanız herşeyi biliyor erkek arkadaşınız istemeye bile gelmiş. yaş 28 şimdi neden gizli saklı olsun ki ? siz anlattıklarınızı mantıklı buluyor musunuz ? anlattıklarınız doğuda kuzeyde güneyde ve batıda heryer de mantıksız...

Uzak ilişki çok zor kimseye tavsiye etmem (tecrübe). Sevgilinizin yaptığına ise bahaneler bahaneler demek istiyorum. Bir kadın olarak senin şartların daha çok olmalı sakın ola rolleri değişme çünkü böyle giden bir ilişki başını çok ağrıtır.

Siz kendisiyle evlenmek istemiyor gibi konusuyorsunuz. Karsi taraf ciddi adim atmak istiyor gibi geldi bana.

İnanın sevmesem şu durum katlanılıcak gibi değil. Eğer kız olarak kendimi küçük düşürmek olmasa on kez gitmiştim Ankara'ya ama doğru olmaz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…