Anket Mantı açmayı biliyor musunuz?

Mantı açmayı biliyor musunuz?

• Evet, biliyorum

OY: 47 63,5%
  • Hayır, bilmiyorum

OY: 6 8,1%
  • Hayır, ama isterdim

OY: 20 27,0%
  • Mantı nedir?

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Biliyorum ama sadece birkez yaptım.Yapmıyorum, zaten kilo vermeye çalışıyorum. Ben yiyemiyosam kimse yiyemez:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

ohooooo
kayseri mantısı,bilecik mantısı,tavuklu nohutlu mantı,mercimekli mantı,yağ mantısı,sosyete mantısı..
hepsini severek yaparım çokta güzel açarım :1closedeyes:

bende çok güzel mantı açarım ama böyle çok uğraşılan yemekleri yapmamayı tercih ediyorum löpür löpür iki saniyede yutulunca üzülüyorum vah emeklerim diye sırnaşık şey

evetttttttttt ama sık yapmıyorum bayadırda yapmadım canım çekti şimdi offffffffffff bol yoğurtlu pulbiberli of of

bende yapmasını bilirim hemde kayseri mantısı .hani şu kaşığa 40 tane sığanlarından ama eskisi kadar yapamıyorum. tek başına zor oluyor eskiden kayserili komşularımla yapıp dipfirize koyardık ahhhhh

bende bilirim ama kadın girişimcileri desteklemek amaçlı el yapımı mantı almayı tercih ediyorum. derya baykalın programda mantı aletini tanıtması geldi aklıma sanki amerikayi yeniden keşfetti :))

ben bilmiyorum ama açmak isterdim. evlendiğimde eşime hiçbirzaman sana ellerime mantı açtım diyemiyciiim. ama oldumu çok güzel yerim bak.
canım çekti şu saatte.

Çok uzun bir uğraşıdan sonra yapmış olurum ama becerip becermediğimi bilmem.
Eşim çok emek verdiğimi bildiği için; beğenir takdir eder. Gerçekten güzel olduğunu ben sanmıyorum.
:1no2:

beceremem. çok eskiden denemiştim. ama öyle yuvarlak olmamıştı açtığım hamur. amorf bir görünüş sergilemişti:roflol:
sonra ,bir daha denemedim...... hazır alıyorum. ama annemin yaptığı o mantının lezzeti hiç yok........

Biliommm :CüvCüv: hem de çok lezzetli oluyoor delikafadulden

Not: Bi tek mantı açmayı biliyorum laf aramızda :jeyyar:

ben anamın kızıyım:) bizim hamur işlerimiz meşhurdur evlenmeden önce hiç yapmazdım ama şuan yapamadığım hiç bişey yok insan yeter ki istesin yapamayacağı şey yoktur tek başına sarmıyo mantı yapmak kalabalıkta daha iyi oluyo

aslinda biliyorum , ama iyi olurmu bilmiyorum tabii ankette bilmiyorum isaretledim....denemem lazim ozaman sizlere yazarim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…